Een kleine update van onze nieuwe stek
09 februari 2023 
2 min. leestijd

Een kleine update van onze nieuwe stek

In 2016 begon het allemaal met een klein kantoor aan de M2GO Roosevelt. Lieneke: Eigenlijk was mijn intentie om een tijd zonder personeel te werken. Maar na de eerste maand waren er al zoveel klanten, dat uitbreiding niet kon missen. Al snel was de eerste collega aan het werk. Van één collega werden het er vier en per 1 maart 2023 zijn er maar liefst acht medewerkers. Daar zijn de stagiaires en collega’s die naast hun studie voor ons werken nog niet eens bijgerekend.”

Toen het pand van M2GO Roosevelt verkocht werd aan Boidin moest Lieneke op zoek naar een nieuwe locatie. Dit werd M2GO City, de grote zus van M2GO Roosevelt, in het centrum van Terneuzen.

Uit de M2GO City jas gegroeid

Inmiddels is Get a Grip uit het jasje bij M2GO City gegroeid. Lieneke: “Daar hebben we inmiddels drie kantoren tot onze beschikking en we werken met veel plezier vanuit dit toffe bedrijfsverzamelpand. Maar als we er allemaal zijn is het een beetje ‘te’ gezellig en is het lastig om ruimte te vinden om rustig te bellen, overleggen etc. Daarom hebben we de keuze gemaakt om te verhuizen naar een groter en nieuw kantoor aan de Haarmanweg. Deze nieuwe locatie ligt tussen al onze klanten op het industrieterrein, is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid.”

Van oud naar nieuw...

We kijken met alle Get a Grip collega’s ontzettend uit naar de nieuwe locatie. Er is veel betrokkenheid van iedereen. Zo zijn we met het hele team gaan kijken toen het nog in de oude staat was en mogen we altijd binnenlopen om een kijkje te nemen.

De achterzijde van het complex is inmiddels in gebruik genomen door Jonkman Opleidingen, nadat het volledig verbouwd is. Hun kantoren en werkruimtes zijn erg mooi geworden, dus daar hebben we eigenlijk al een voorproefje van hoe het er straks bij ons ook uit komt te zien.

Momenteel wordt er druk verbouwd in de twee verdiepingen aan de voorzijde van het complex. Alle vleugels, waaronder onze linker beneden vleugel, zijn eerst helemaal gestript en worden nu weer opgebouwd. Inmiddels zijn de wanden geplaatst en hebben we zicht op de ruimtes. De installateur is volop bezig de aanleg van elektriciteit.

Meedenken over de inrichting

Get a Grip is een van de eerste huurders en daarom kunnen wij meedenken in de volledige inrichting. Denk aan: wat de indeling van de kantoren wordt, waar aansluitingen komen, verlichting en wat voor materiaal we willen. Zo wordt het een mooi ruim en licht kantoor met veel ramen. Dat dat op deze manier kan, is uniek. Normaal heb je daar geen invloed meer op als je iets bestaands huurt.

We zijn ook al druk in de weer met het maken van Pinterest borden, zodat interieur styliste Anouk Brugge aan de slag kan met de inrichting en styling.

Een toekomstbestendig kantoor

We hebben straks een grote kantoorruimte tot onze beschikking waar voor alle werkplekken volop ruimte is en waar we zeker de komende drie tot vijf jaar kunnen groeien met een of twee nieuwe collega’s per jaar. Daarnaast zien we dat we ook steeds meer klanten van buiten Zeeland aantrekken. Deze locatie is makkelijk te bereiken, omdat het aan de rand van Terneuzen ligt en daarnaast ideaal voor het organiseren van bijeenkomsten en trainingen.

In dit kantoor van 170m2 vind je straks een grote kantoortuin, twee aparte kantoren, een keuken en archiefruimte.

Nog even geduld maar voor de zomervakantie kan je langskomen voor een kop koffie op ons nieuwe kantoor. Tot die tijd ben je welkom in onze kantoren in M2GO City! 

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us