get-agrip-diensten-trainingen

Incompany-trainingen

Voor persoonlijke en professionele groei

In de snel veranderende wereld van digitale marketing is het van cruciaal belang om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Social mediaplatforms spelen een essentiële rol in de marketingstrategie van elk bedrijf, en daarom biedt Get a Grip een reeks professionele incompany-trainingen aan rondom deze onderwerpen.

Momenteel hebben we de volgende trainingen:

Onze incompany-trainingen zijn ontworpen om je te helpen je vaardigheden aan te scherpen, je kennis uit te breiden en uiteindelijk je bedrijfsdoelstellingen te behalen.

instagram-adverteren

Training Instagram for Business

Het Instagram-platform heeft zich gevestigd als een krachtig marketinginstrument voor bedrijven van alle groottes. Maar om echt te excelleren op Instagram, moet je de fijne kneepjes begrijpen en een doordachte strategie volgen. Onze training "Instagram for Business" is ontworpen om je te helpen het meeste uit Instagram te halen en je bedrijf te laten groeien. 

Leer Instagram tot in de puntjes kennen 

Tijdens deze training word je ondergedompeld in de wereld van Instagram. Van foto's en video's tot Instagram Stories, Reels, en het gebruik van hashtags - na deze training weet je alles. Je zult begrijpen hoe je elk van deze elementen effectief kunt inzetten om je zichtbaarheid te vergroten en je merk te versterken. 

Bouw een boeiende Instagram-feed 

Een goed geoptimaliseerde Instagram-feed is essentieel voor het aantrekken van volgers en potentiële klanten. Onze training zal je voorzien van de tools en vaardigheden om een aantrekkelijke feed te creëren. We zullen je leren hoe je een strategische contentplanning kunt maken en hoe je inspiratie kunt opdoen voor je berichten. 

Optimaliseer je Instagram-bio 

Je Instagram-bio is vaak de eerste kennismaking met potentiële volgers. Tijdens de training zul je leren hoe je jouw bio kunt optimaliseren om de aandacht te trekken en mensen aan te moedigen om je te volgen. 

Ontdek Instagram Reels 

Instagram Reels zijn een krachtige manier om je doelgroep te betrekken. We laten je kennismaken met de mogelijkheden van Reels en hoe je ze effectief kunt inzetten om een relevante doelgroep aan te trekken. 

Meet en analyseer je succes 

Het is belangrijk om te begrijpen hoe goed je het doet op Instagram. We zullen je leren hoe je succes kunt meten en analyseren, en we zullen de rol van het Instagram-algoritme in dit proces uitleggen. 

Na het volgen van de training "Instagram for Business" ben je volledig uitgerust om Instagram te gebruiken als een krachtige marketingtool voor je bedrijf. 

creatief-schrijven-workshop-icoon

Training creatief schrijven voor social media

Het schrijven van overtuigende berichten op social media is een kunst op zich. Of je nu Facebook, Instagram of LinkedIn gebruikt, het is essentieel om de aandacht van je doelgroep te trekken en vast te houden. Onze training "creatief schrijven voor social media" helpt je bij het ontwikkelen van de nodige schrijfvaardigheden en inzichten om boeiende content te creëren. 

Vind je eigen schrijfstijl 

Elk succesvol social media-account heeft een herkenbare schrijfstijl. Tijdens deze training leer je hoe je jouw eigen stem kunt ontwikkelen en consistent kunt blijven in je communicatie. 

Effectieve inzet van hashtags 

Hashtags zijn een krachtig instrument om je bereik te vergroten. We laten je zien hoe je hashtags effectief kunt gebruiken om je berichten onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. 

Handige tools 

We geven je verschillende handvaten om jouw social mediaposts te laten opvallen. Om je daar een handje bij te helpen, bespreken we verschillende tools die je kunt inzetten om jouw content naar een hoger niveau te tillen. 

Verschillen tussen platforms 

Berichten op Facebook, Instagram en LinkedIn verschillen in stijl en inhoud. We zullen je helpen begrijpen hoe je je boodschap kunt aanpassen aan elk platform om optimaal rendement te behalen. 

Praktische schrijfoefeningen 

We duiken samen in jouw social mediaposts en kijken wat er al goed gaat en wat er nog beter kan. Tijdens de training ga je zelf aan de slag met diverse schrijfoefeningen om de geleerde technieken in de praktijk te brengen. 

Na het volgen van de workshop "creatief schrijven voor social media" kun je boeiende en overtuigende content creëren die je doelgroep aanspreekt en betrokken houdt. 

3D
Lieneke de Wolf, Eigenaar & Adviseur

Wil jij ook je online marketing kennis bijspijkeren?

Neem contact met ons en we bespreken jouw doelen en wensen. Zo bepalen we samen welke training het beste past bij jouw bedrijf.
linkedin-icoon

Training LinkedIn for business en personal branding

LinkedIn is hét platform voor zakelijke connecties en personal branding. Het is een krachtig platform om zowel je bedrijf als jezelf te promoten. Onze training "LinkedIn for business en personal branding" helpt je om de kracht van LinkedIn volledig te benutten. 

Optimaliseer je LinkedIn-profiel 

Een goed en professioneel LinkedIn-profiel is de basis voor succes op dit platform. We leren je hoe je je profiel kunt optimaliseren of opzetten als je er nog geen hebt. 

Optimaliseer je LinkedIn-posts 

We nemen je mee in het LinkedIn-algoritme en leggen uit waar je op moet letten bij het opstellen van een post. Wat werkt er wel, en wat werkt er niet? Samen duiken we in de laatste trends en updates op LinkedIn, zodat jij precies weet hoe je de aandacht op jouw bericht en bedrijf vestigt! 

Personal en corporate branding 

In de training leer je hoe je jezelf en je bedrijf kunt promoten op LinkedIn. We laten je zien hoe je een sterke online zichtbaarheid en vindbaarheid kunt opbouwen. 

LinkedIn voor sales en marketing 

LinkedIn kan ook een krachtig hulpmiddel zijn voor sales en marketing. We laten je zien hoe je LinkedIn effectief kunt inzetten om nieuwe klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. 

Bedrijfspagina opzetten en beheren 

Een LinkedIn-bedrijfspagina is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid. We zullen je leren hoe je een bedrijfspagina opzet en effectief beheert. 

Na het voltooien van de training "LinkedIn for business en personal branding" ben je klaar om LinkedIn te gebruiken als een krachtige tool om zowel je persoonlijke merk als je bedrijf te versterken. 

Training social media en contentplanning

Training social media anno 2024: de trends van dit moment

De wereld van social media evolueert voortdurend, en het is van vitaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Onze training "social media: de trends van dit moment" is een inspirerende sessie die je meeneemt in de wereld van social media en je voorziet van de kennis en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn. 

Verken de nieuwste trends 

Tijdens deze sessie word je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. We bespreken hoe de platformen op dit moment worden gebruikt en welke nieuwe functionaliteiten er op dit moment zijn en welke er aankomen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Praktische toepassing 

Kennis is pas waardevol als je deze in de praktijk kunt brengen. Daarom bieden we praktische voorbeelden en oefeningen om je te helpen de geleerde concepten toe te passen. 

Inspirerende voorbeelden 

We delen inspirerende voorbeelden van organisaties en bedrijven die het goed doen op social media. Dit zal je helpen om te begrijpen wat werkt en wat niet, en hoe je deze inzichten kunt toepassen op jouw eigen marketingstrategie.  


Na het volgen van de training "social media anno 2024: de trends van dit moment" ben je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je vol inspiratie aan de slag om je social mediastrategie te verbeteren. Zelf aan de slag na onze social mediatraining

Na het volgen van onze training ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan en je nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen. Of je nu Instagram wilt gebruiken als krachtige marketingtool, creatieve en overtuigende content wilt schrijven voor social media, je LinkedIn-profiel wilt optimaliseren, of de nieuwste trends in social media wilt benutten, we hebben je de tools gegeven om te slagen.  

Na de training kun je met vertrouwen je eigen social mediastrategie ontwikkelen, je online aanwezigheid versterken en je zakelijke doelen bereiken. Onze trainingen bieden niet alleen waardevolle inzichten, maar ook praktische vaardigheden, zodat je direct na de training effectief en zelfverzekerd aan de slag kunt in de wereld van digitale marketing. 

Neem contact op met ons

3D