Get a Grip team

LET’S TALK ABOUT GETTING A GRIP

Sinds 2016 is Terneuzen onze thuisbasis en vanuit ons hoofdkantoor op de Mr. F.J. Haarmanweg werkt ons hele team gepassioneerd aan één doel: met online successen Zuid-West-Nederland op de kaart zetten als ontwikkelende regio.   

Grip krijgen én behouden is niet altijd makkelijk in een wereld waarin (online) media continu in ontwikkeling blijft. Met de komst van AI, complexe algoritmes en snel verschuivende trends is het voor een gemiddeld bedrijf steeds lastiger om bij te blijven. But don’t worry! Ons team neemt je mee op sleeptouw zodat jouw online marketing altijd helemaal in orde is! 

Lieneke de Wolf

MEET THE TEAM

In 2016 richtte Lieneke Get a Grip op vanuit een duidelijk doel: haar kennis, expertise en online marketingervaring openlijk delen met bedrijven in de regio. Samen kom je immers verder dan alleen.  

Met deze ‘Let’s get to it’-insteek heeft zij een enthousiast team om zich heen verzameld dat met oprechte interesse de juiste vragen stelt die jou aan het denken zetten. Kortom: we zorgen graag voor een goede click. Zowel online, als met jou en je collega’s!  

DIT ZIJN WIJ:

Lieneke de Wolf

Lieneke

Tim

Digital Consultant

M +316 34 19 06 69

tim@get-agrip.nl 

Nikki

Digital Consultant

M +316 42 54 91 85

nikki@get-agrip.nl

WIL JE MET ONS SAMENWERKEN?

Carolien

Digital Consultant

+316 42 54 91 74

E carolien@get-agrip.nl

Anouk

Digital Consultant

+316 42 54 91 80

anouk@get-agrip.nl

Naomi

Digital Consultant

M +316 42 54 91 83

naomi@get-agrip.nl

Noortje

Digital Consultant

+316 42 22 73 43

noortje@get-agrip.nl

get a grip logo g

Gaëtan

Digital Consultant

+318 51 30 35 49

E gaetan@get-agrip.nl

Boef

Chief Happiness OfficerWIJ ZIJN PARTNER VAN LEADINFO

Leadinfo biedt bedrijven een nieuwe manier om hun sales een boost te geven. Het bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die zakelijke websitebezoekers herkent en daar meteen alle relevante bedrijfsgegevens aan koppelt. Zo worden leads veel sneller opgevolgd.


partner badge leadinfo


Hoe werkt Leadinfo?

Elke websitebezoeker belandt als een nieuwe lead in de inbox. Door hierop te klikken krijg je meteen een uitgebreid bedrijfsprofiel op je scherm met informatie over de activiteiten, omzet en aantal medewerkers. Zo zien marketeers en accountmanagers al snel of het de moeite waard is om deze lead op te volgen.

Probeer gratis

Vraag nu een gratis proefaccount aan! Hoe? Mail naar info@get-agrip.nl met als onderwerp ‘Ja, ik wil Leadinfo twee weken gratis en vrijblijvend proberen’.

ALLE UPDATES OVER MARKETING EN GET A GRIP ALS EERSTE ONTVANGEN?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us