arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Get a Grip

Get a Grip – samen grip op online!

Sinds de zomer van 2016 zijn we actief in Zeeland en West-Brabant. Vanuit onze basis in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen mogen we veel bedrijven helpen met hun online marketing. We gaan ook graag voor jou aan de slag! Dit kan je verwachten: inzicht in wat je doet, wat online marketing jou oplevert, wat het zou kunnen opbrengen én een concreet en praktisch plan van aanpak om daar te komen.


INZICHT EN AANPAK

Website, check. Die heb je. Social media, check. Je plaatst wel eens wat op Facebook, Instagram of LinkedIn. Inzicht in de resultaten… ehm. Een effectief plan van aanpak…. ehm. Herkenbaar? Hoog tijd om grip te krijgen op je online marketing en sales activiteiten! Wij helpen ondernemers en MKB bedrijven bij het kiezen en uitvoeren van de juiste aanpak en het analyseren van de resultaten. Optimalisatie van je website of webshop, een online strategie, content marketing, social media die echt iets oplevert, e-mailmarketing: we kijken waar jij het meeste resultaat mee kunt behalen. Score met online marketing op de lange termijn.


Wij weten hoe we jouw boodschap online effectief over kunnen brengen. Welke kanalen voor jou het meest effectief zijn. Hoe we bij jouw doelgroep(en) interesse voor je product of dienst kunnen creëren. We weten de weg in verschillende branches en sectoren, o.a. onroerend goed, automotive, overheid. Dat is zeker niet alleen maar zenden, maar vooral ook in gesprek gaan met je volgers. Zo creëren we betrokkenheid. En daar komen weer nieuwe leads uit voort.


UITVOERING ONLINE MARKETING DOOR GET A GRIP  

Als ondernemer of bedrijfsleider heb je niet altijd de tijd om online actief te zijn en dagelijks online in gesprek te gaan met je bestaande en toekomstige klanten. Maar je wil Google, je website en social media wél optimaal benutten. Dan is het slim om je online activiteiten (deels) uit te besteden. Voor verschillende budgetten hebben we verschillende pakketten!


TRAININGEN EN WORKSHOPS ONLINE MARKETING

Wil je jouw online beheer toch zelf doen? Of laten doen door een of meer medewerkers? Ook dan kan je bij ons terecht. Want we delen graag onze kennis op het gebied van online marketing. Regelmatig verzorgen we trainingen en workshops over online marketing. In groepen, binnen bedrijven of gewoon op individuele basis.


Een greep: LinkedIn, e-mail marketing, SEO en copywriting, Instagram, Facebook marketing, Employer Branding…

Op de hoogte blijven van welke trainingen eraan komen? Meld je dan aan voor de Get a Grip update. Of bekijk het trainingsoverzicht.

Wil je met ons samenwerken?

Dit zijn wij:

Lieneke

Eigenaar & adviseur

M +316 29 60 39 60 

lieneke@get-agrip.nl

Daphne

Digital Consultant

T +318 51 30 35 49

E daphne@get-agrip.nl

Kelsey

Digital Consultant

T +318 51 30 35 49

E kelsey@get-agrip.nl 

Lotte

Online Marketeer

T +318 51 30 35 49

E lotte@get-agrip.nl 

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us
Wij maken gebruik van cookies