Twee nieuwe collega’s!
14 maart 2023 
2 min. leestijd

Twee nieuwe collega’s!

Hi allemaal, wij zijn Noortje & Naomi en zijn allebei 1 maart gestart bij Get a Grip. Wij hebben beiden superveel zin om iedereen te leren kennen en samen te gaan werken met onze collega’s en klanten!

Hieronder stellen wij ons graag even voor.

Een stukje achtergrondinformatie

Noortje 
Na het afronden van mijn hbo-studie Social Work in Breda ben ik teruggekomen naar Zeeuws-Vlaanderen, waar ik ben gaan werken in een compleet andere sector. Mijn eerste baan stond in het teken van inkoop, waarbij ik nieuwsgierig werd naar het werk aan de andere kant van de lijn. Hierdoor ben ik in de sales terecht gekomen en later ook in de marketing.
Ik hou van vernieuwing en de wereld van (online) marketing staat nooit stil. Dit zorgt ervoor dat je nooit uitgeleerd bent en dat is precies waar ik blij van word. Daarnaast verdiep ik mij graag in de wensen en beweegredenen van mensen, ook een aspect wat zeker van pas komt in de marketingwereld.

Naomi
Inmiddels alweer een aantal jaren geleden heb ik mijn havo-diploma behaald op het Pontes in Goes. Vanuit hier was dan ook de vraag: Waar ligt mijn interesse? Wat wil ik gaan studeren? Een lastig besluit als je het aan mij vraagt. Ik wist namelijk totaal niet wat ik wilde gaan doen. Wel wist ik dat tijdens mijn middelbare schooltijd marketing en cijfers altijd erg interessant vond.
Vandaar ook mijn keuze voor de opleiding Commerciële Economie op de HZ. Een wat bredere opleiding waarbij ik me nog kon verdiepen in verschillende vakgebieden. Al snel kwam ik erachter dat mijn interesse lag bij online marketing. Hier ben ik mij dan ook verder in gaan verdiepen tijdens mijn minor en twee stages. Omdat ik hou van de innovaties en nieuwe ontwikkelingen en graag met verschillende dingen bezig ben, heb ik dan ook gekozen voor een baan bij een online marketingbureau.

Wie zijn wij?

Naomi
Ik ben 24 jaar geleden geboren in Wemeldinge en heb hier altijd met veel plezier gewoond. Sinds een jaartje woon ik samen met mijn vriend in Yerseke, een dorpje verderop.
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn paard om hem te verzorgen of te rijden. Daarnaast ben ik ook (bijna) elk weekend op de mountainbike te vinden in het bos van Hoogerheide. Naast deze activiteiten vind ik het ook heerlijk om op de bank te zitten en lekker een serie te kijken of te scrollen door Instagram of TikTok.
Daarnaast ben ik ook erg fan van reizen of citytrips maken. Ik ben dan ook altijd wel op zoek naar leuke plekken of landen om weer te bezoeken in mijn vakanties.  

Noortje
Ik ben een echte Zeeuw: geboren in Terneuzen en opgegroeid in Hulst. Tijdens mijn studie heb ik het rustige Zeeuws-Vlaanderen een paar jaar verruild voor de Brabantse gezelligheid in Breda. Aan het einde van mijn studie leerde ik mijn vriend kennen en was ik vaak te vinden in zijn appartement in Antwerpen.
Na mijn studie zijn we samen teruggekeerd naar onze roots, waar we ondertussen in een leuk huis wonen in Sint Jansteen. We zijn echte bourgondiërs en genieten in onze vrije tijd dan ook graag van lekker eten en drinken. Om dit te compenseren, moet er natuurlijk wel af en toe gesport worden. Dit doe ik wekelijks met veel plezier op de tennis- of padelbaan.  

Wat gaat Get a Grip mij brengen?

Noortje
Ik verwacht dat ik, m.b.v. de uitgebreide kennis en expertise van de collega’s bij Get a Grip, mij verder kan ontwikkelen in alle facetten van de online marketingwereld. Ook hoop ik te ontdekken waar mijn krachten en die van mijn collega’s liggen, zodat we deze optimaal kunnen benutten en inzetten. Ik kijk er naar uit om de partners en klanten te leren kennen en mijzelf te verdiepen in de verschillende branches.

Naomi 
Bij Get a Grip hoop ik mij nog verder te ontwikkelen in de technische kant van online marketing. Vooral SEA, SEO, Google Analytics en Social Advertising zijn de gebieden waarop ik mij nog verder in wil ontwikkelen.  Ik kijk er naar uit om hier verder in te groeien samen met mijn collega’s.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us