Dit doen wij voor jou

Content marketing

Content marketing

Samen met jou stellen we een strategische contentplanning op! Zo kun je nog meer uit jouw producten of diensten halen. Lees meer over content marketing.
Beheer website en online kanalen

Beheer website en online middelen

Niet genoeg tijd of capaciteit om constant jouw website of andere online kanalen up to date te houden? Wij doen dit graag voor je! Ontdek de mogelijkheden.
Online strategie

Online strategie

Wil je meer resultaat halen uit jouw online marketing activiteiten? Wij stellen een strategische online strategie op gebaseerd op jouw doelen. Ja dit wil ik!
Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie

Is jouw website niet goed zichtbaar in Google? Ons team gaat voor jou aan de slag om de zoekresultaten te verbeteren. Bekijk onze aanpak.
Social media strategie

Social media strategie en beheer

Beschikt jouw bedrijf over social media kanalen maar niet over de capaciteit om dit te onderhouden? Wij doen dit voor jou aan de hand van een social strategie.

Ontdek de mogelijkheden.

Quickscan online marketing

Quickscan online marketing

Verbeter je online marketing aan de hand van een quickscan van jouw kanalen.          Bekijk hier de voordelen.
E-mail marketing

E-mail marketing

Heb je geen tijd om een strategie op te zetten voor jouw e-mailmarketing of weet je niet waar je moet beginnen? Wij bieden je verschillende oplossingen.
Employer Branding

Employer Branding

Een goede employer branding strategie maakt jouw bedrijf als werkgever aantrekkelijk voor huidig én toekomstig talent dat helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie.

Bekijk onze aanpak.

Adviessessie online marketing

Adviessessie online marketing

Wat kan online marketing betekenen voor jouw bedrijf? Hoe zet je het zodanig in dat het bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen, en wat zet je dan precies in? Groot of klein bedrijf: wij helpen je graag om de koers uit te zetten en echt resultaat te gaan halen uit o.a. je online marketing.

Bekijk hier de aanpak.

trainingen

Trainingen

Wil jij jouw marketing een boost geven? Wij geven verschillende trainingen om jou op weg te helpen. Denk hierbij aan een training Instagram, LinkedIn of e-mail marketing.

Bekijk ons trainingsaanbod.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten:

We zijn volop bezig met de doorontwikkeling van ons aanbod, ook qua online mogelijkheden zoals bij blended learning. Lieneke heeft in twee sessies een marketingplan uitgewerkt. Nu is het tijd om onze zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren, samen met Get a Grip. Met behulp van het marketingplan en digitale middelen zoals social media en social selling gaat dat helemaal goed komen.
Roberto - Healix Learning - Content Marketing
We zien het aantal volgers stijgen en hebben al een aantal concrete leads naar aanleiding van de inzet van Facebook advertising. Los van deze resultaten, werkt het ook nog eens buitengewoon prettig. We betalen een vast bedrag per maand, eventueel aangevuld met de kosten van een bepaalde Facebook campagne. In dat laatste hebben we natuurlijk volop inspraak. En is er iets of willen we op heel korte termijn iets communiceren, dan wordt dit altijd direct geregeld.
Jean-Pierre - Aannemersbedrijf Van der Poel - Social media beheer
Na het vertrek van René Hamelink besloten Koen Hamelink en ik, als nieuwe eigenaren van Reham makelaars & taxateurs, onze (online) communicatie te structureren en deels uit te besteden. Lieneke de Wolf van Get a Grip ondersteunt ons daarbij. En met succes. We hebben onze missie en visie geformuleerd en een duidelijke koers bepaald.
Fabian - Reham Makelaars & Taxateurs - Online Strategie

GRIP OP JOUW ONLINE BUSINESS?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us