stock

Onze diensten 

Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen

Dienst content marketing

Content marketing


Samen met jou stellen we een strategische contentplanning op! Zo kun je nog meer uit jouw producten of diensten halen.

Social mediabeheer en strategie

Social media strategie en beheer

Beschikt jouw bedrijf over social media kanalen maar niet over de capaciteit om dit te onderhouden? Wij doen dit voor jou aan de hand van een social strategie.

Online marketing strategie icon

Online strategie


Wil je meer resultaat halen uit jouw online marketing activiteiten? Wij stellen een strategische online strategie op gebaseerd op jouw doelen.

E-mailmarketing

E-mail marketing

Heb je geen tijd om een strategie op te zetten voor jouw e-mailmarketing of weet je niet waar je moet beginnen? Wij bieden je verschillende e-mail marketingoplossingen.

Beheer website en online middelen

Beheer website en online middelen

Niet genoeg tijd of capaciteit om constant jouw website of andere online kanalen up to date te houden? Wij doen dit graag voor je!


Search engine optimization

SEO (Search Engine Optimization)

Beschikt jouw bedrijf over social media kanalen maar niet over de capaciteit om dit te onderhouden? Wij doen dit voor jou aan de hand van een social strategie.

sea icoon

SEA (Search Engine Advertising)

Word jouw website organisch nog niet goed gevonden of staat de concurrent altijd boven je? Wij zorgen ervoor dat je door middel van advertenties goed gevonden wordt!

Employer branding social media

Employer branding

Een goede employer branding strategie maakt jouw bedrijf als werkgever aantrekkelijk voor huidig én toekomstig talent dat helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie.

dienst training icoon

Trainingen

Wil jij jouw marketing een boost geven? Wij geven verschillende trainingen om jou op weg te helpen. Denk hierbij aan een training Instagram, LinkedIn of e-mail marketing.Adviessessie online marketing

Adviessessie
online marketing

Wat kan online marketing betekenen voor jouw bedrijf? Hoe zet je het zodanig in dat het bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen, en wat zet je dan precies in? Groot of klein bedrijf: wij helpen je graag om de koers uit te zetten en echt resultaat te gaan halen uit o.a. je online marketing.

Online marketing quick scan

Quickscan
online marketing

Word jouw website organisch nog niet goed gevonden of staat de concurrent altijd boven je? Wij zorgen ervoor dat je door middel van advertenties goed gevonden wordt!Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

3D
Lieneke de Wolf, eigenaar & adviseur

Contactgegevens

Contactinformatie
Get a Grip
M.r. F.J. Haarmanweg 52-54
4538 AS Terneuzen
info@get-agrip.nl
+318 51 30 35 49
KvK nummer: 52637565


Of vind ons op social media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Your information is safe with us