diensten van get a grip overzicht banner

CONTENT-

MARKETING

We geven inzicht in verschillende kanalen, doelgroepen en contenttypes. Aan de hand van rubrieken en jouw doelgroepen brengen we structuur in jouw content(planning).

SOCIAL MEDIABEHEER EN -STRATEGIE

Beschikt jouw bedrijf over social mediakanalen maar niet over de capaciteit om dit te onderhouden? Wij doen dit voor jou aan de hand van een social strategie.

ONLINE STRATEGIE

Wil je meer resultaat halen uit jouw online marketingactiviteiten of heb je behoefte aan een (social) mediaplan? Wij stellen een strategisch online plan op gebaseerd op jouw doelstellingen.  

E-MAIL-

MARKETING

Heb je geen tijd of capaciteit om een strategie op te zetten voor jouw e-mailmarketing of weet je niet waar je moet beginnen? Wij bieden je een passende e-mailmarketingoplossing.

BEHEER WEBSITE EN ONLINE MIDDELEN

Niet genoeg tijd of capaciteit om constant jouw website of andere online kanalen up-to-date te houden? Wij doen dit graag voor je!


SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

Wij helpen je met het bepalen van de huidige stand van zaken en het opstellen en uitvoeren van een strategie om je zoekresultaten zo rendabel mogelijk te maken!

SEA (SEARCH ENGINE ADVERTISING

Wordt jouw website organisch nog niet goed gevonden of staat de concurrent altijd boven je? Wij zorgen ervoor dat je door middel van advertenties goed gevonden wordt!

EMPLOYER BRANDING

Een goede employer brandingstrategie maakt jouw bedrijf als werkgever aantrekkelijk voor huidig én toekomstig talent dat helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie.

trainingen-icoon

TRAININGEN


Wil jij jouw marketing een boost geven? Wij geven verschillende trainingen om jou op weg te helpen. Get a Grip biedt een breed scala aan trainingen voor verschillende typen organisaties. Van social media tot social ads en van creatief schrijven tot personal branding.

ADVIESSESSIES


Beheer jij de social mediakanalen van je organisatie, maar loop je vast bij contentcreatie? Of stel je zelf social campagnes in, maar heb je het idee dat er meer mogelijk is? Met ons brede scala aan adviessessies helpen we jou op weg zodat je het zelf kunt doen!

QUICKSCAN ONLINE MARKETING

Het is essentieel om voortdurend te innoveren en mee te gaan met de veranderende marktomstandigheden. Door een nulmeting of quickscan bekijken we de huidige status van jouw bedrijf. We geven je concreet advies over mogelijkheden en verbetering. 

BEN JE BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JOUW BEDRIJF KUNNEN BETEKENEN? 

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Lieneke de Wolf, eigenaar & adviseur

CONTACTGEGEVENS

Contactinformatie
Get a Grip
M.r. F.J. Haarmanweg 52-54
4538 AS Terneuzen
info@get-agrip.nl
+318 51 30 35 49
KvK nummer: 52637565


Of vind ons op social media

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Your information is safe with us