Sponsoring evenementen - Zeeuws-Vlaamse Studentenstad, Roetsjbaan en BO2 Innovate
24 juni 2019 
3 min. leestijd

Sponsoring evenementen - Zeeuws-Vlaamse Studentenstad, Roetsjbaan en BO2 Innovate

Er gebeurt niets in Zeeuws-Vlaanderen…. dat beeld klopt niet helemaal! Er wordt juist heel veel georganiseerd, ook voor ondernemers en young professionals. Wij vinden deze initiatieven fantastisch. Het is dé gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en samenwerking te vinden. Elkaar helpen met (ondernemers)vraagstukken, vergroten van vertrouwen en het opdoen van interessante contacten: zorg dat je bij zulke events aanwezig bent!

Wij vinden het belangrijk dat deze events georganiseerd worden en willen dat ondersteunen waar mogelijk. Daarom sponsoren wij dit jaar verschillende evenementen in de regio, waaronder Zeeuws-Vlaamse Studentenstad, Roetsjbaan en BO2 Innovate.

Zeeuws-Vlaamse Studentenstad 2019

Daphne en Marijn waren afgelopen maand aanwezig bij Zeeuws-Vlaamse Studentenstad in Tilburg. Een initiatief vanuit Rootzz Zeeuws-Vlaanderen, om studenten en young professionals kennis te laten maken met bedrijven uit Zeeland en Vlaanderen. Waarom Tilburg, dat ligt toch in Brabant? Student Dani Bracke uit Kloosterzande nomineerde zijn studentenstad Tilburg als Zeeuws-Vlaamse Studentenstad. Van de 26 inzendingen werd hij de winnaar. Hij bedacht het idee om het mooiste van Zeeland en Brabant samen te brengen in een event: cultuur, onderwijs, muziek en culinair. Dani won hiermee een cheque ter waarde van 25.000 euro om zijn concept ook daadwerkelijk uit te voeren.

Zeeuws-Vlaamse Studentenstad Get a Grip

Met veel enthousiaste jongeren aan onze stand was het een geslaagde middag en avond. De opkomst varieerde van studenten die opzoek waren naar een (afstudeer)stageplek of vakantiebaan, tot afgestudeerden met een gezamenlijk doel: het vinden van een te gekke startersbaan. Voor ieder wat wils dus!

Wat was onze bijdrage voor dit event? Ons Get a Grip- team hield de social mediakanalen bij: Instagram, Facebook en LinkedIn. Denk aan promotie van het event, het delen van updates en het creëren van naamsbekendheid en zichtbaarheid onder de doelgroep. Natuurlijk was onze inzet ook  om deelnemers te werven!

Benieuwd naar een sfeerimpressie van dit evenement? Blik met ons terug in onderstaande aftermovie!

Roetsjbaan

Vrijdag 14 juni 2019 was Daphne aanwezig tijdens de tweede editie van Roetsjbaan. Een initiatief namens Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management Zeeuws-Vlaanderen. Hét evenement waar Zeeuws (-Vlaamse) bedrijven in contact komen met jong talent.  Tijdens Roetsjbaan maakte Daphne kennis met studenten en young professionals in het Scheldetheater Terneuzen. Er werd niet zomaar genetwerkt: door middel van meet-match werden er matches tot stand gebracht. Zeeland biedt ontzettend veel mogelijkheden, zeker op zakelijk vlak. En, dat mag gedeeld worden! Wij zijn het daar natuurlijk mee eens.

Roetsjbaan Zeeuws-Vlaanderen

Naast heerlijk eten en drinken werd er volop genetwerkt en gepraat. Opleidingen, banen en carrières in tal van sectoren: gespreksstof genoeg! Als klap op de vuurpijl werden er geweldige prijzen weggegeven. De studenten met de hoogste score uit de Roetsjbaan-quiz namen deze in ontvangst.

Voor Roetsjbaan hielden wij de social mediakanalen op de pagina’s van Rootzz Zeeuws-Vlaanderen bij in de aanloop naar het event: LinkedIn, Facebook en Instagram. Zo hielden we volgers en (potentiële) deelnemers op de hoogte en zorgden we voor online promotie en zichtbaarheid! Tot slot was Daphne ook aanwezig om names Get a Grip kennis te maken met de deelnemers.

Benieuwd geworden? Kijk met ons terug in onderstaande aftermovie!

BO2 Innovate

Voor november staat er nóg een event op de planning: BO2 Innovate. Het grootste zakelijke evenement in Zeeuws-Vlaanderen dat elk jaar wordt georganiseerd door Junior kamer Zeeuws-Vlaanderen. Dit evenement staat volledig in het teken van de technologie van nu en wat dit bijdraagt aan de samenleving. Denk aan: artificial intelligence en robotisering. Wat voor impact heeft dit op het bedrijfsleven en meer succes? Dit inspirerende Business-to-Business netwerkevent verbindt zakelijk Zeeuws-Vlaanderen.

Voor BO2 Innovate supporten wij de online marketing en bieden wij ondersteuning in de opzet en strategie van de social mediakanalen.

BO2 Innovate Zeeuws-Vlaanderen

Betrokken bij de regio

Het hele Get a Grip team woont en leeft in Zeeland. Wij vinden betrokkenheid bij onze regio belangrijk en vinden het erg leuk om mee te werken aan deze events en initiatieven! Op deze manier blijven wij op de hoogte van wat er speelt en kunnen we waar mogelijk elkaar helpen. Bovendien haal je er altijd iets uit. Is het geen interessant contact, dan is het wel een gaaf business concept of een leuke samenwerking! En: je creëert altijd een stukje zichtbaarheid, niet alleen online.

Wil jij meer weten over bovenstaande events of wat we kunnen doen om jouw event op social media te boosten? Laat het ons weten! Stuur een mail naar lieneke@get-agrip.nl.

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us