Stage bij Get a Grip: Lynn
22 juni 2023 
1 min. leestijd

Stage bij Get a Grip: Lynn

Hier ben ik weer! Op het moment dat ik dit schrijf is het al weer mijn laatste dag bij Get a Grip, de tijd is voorbij gevlogen. Ik heb mijn meewerkstage bij Get a Grip met veel plezier afgerond. Ik merk dat ik in deze 20 weken zowel op professioneel als persoonlijk gebied gegroeid ben, en dat is voor mij het allerbelangrijkste.

Toen ik hier voor het eerst binnenkwam, vond ik het allemaal nog een beetje onwennig. Maar iedereen was erg aardig, en deed zijn best om me overal bij te betrekken. Ik zou ,hand op mijn hart, Get a Grip zeker aanraden als stagebedrijf. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, en omdat iedereen zijn eigen specialiteiten heeft leer je van alles.

Zoals jullie weten lag mijn focus op de customer journey van Get a Grip en hoe deze verbeterd kon worden. Bij deze kan ik vertellen dat ik mijn verslag heb afgerond en erg tevreden ben met het resultaat. Nu nog hopen dat mijn docent er ook zo over denkt ;)

Aan het begin van mijn stage heb ik persoonlijke, professionele en inhoudelijke doelen vastgesteld. Denk dan aan het uitbreiden van mijn creativiteit en het verbeteren van mijn taalvaardigheden. Ook wilde ik een beter idee krijgen welke richting ik later op wilde gaan. Om deze doelen te bereiken, heb ik aan verschillende taken gewerkt en hier mijn eigen draai in gevonden. Hoewel ik nog niet zeker ben van mijn toekomstige carrièrepad, heb ik door deze ervaringen wel meer inzicht gekregen in wat ik wel en niet leuk vind. Ook ben ik ben toegelaten tot de minor Design 360. Hier wil ik alle collega's van Get a Grip heel graag voor bedanken, omdat ik geloof dat mijn stage hier echt aan bij heeft gedragen.

Nu ik mijn stage heb afgerond ga ik lekker vakantie houden. En volgend jaar ga ik starten met mijn Minor Design360.

Ik wil iedereen bij Get a Grip nogmaals bedanken voor de ondersteuning, begeleiding en de leuke tijd die ik hier heb gehad. Ik zal de dingen die ik hier heb geleerd zeker meenemen naar mijn volgende projecten!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us