Nieuwe collega: Welkom Gaëtan!
23 mei 2024 
1 min. leestijd

Nieuwe collega: Welkom Gaëtan!

Hi allemaal! Ik ben Gaëtan, 25 lentes jong en onlangs toegetreden tot het geweldige team van Get a Grip!

Get a Grip goes international

Hoewel mijn roots stevig in België liggen staat er binnenkort een grote en spannende verandering op de agenda. Later dit jaar verhuis ik namelijk naar Zeeland, waar mijn vriendin vandaan komt. Ze komt namelijk uit het mooie Breskens. Het is een nieuwe stap vol avontuur, en ik kan niet wachten om ons nieuwe hoofdstuk in Zeeland te beginnen.

Van muziek naar marketing

Mijn weg naar de wereld van online marketing is een beetje ongewoon. Ik heb muziek gestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam, maar mijn fascinatie voor marketing begon pas echt te groeien toen ik als fotograaf bij Porsche werkte. Daar ben ik in aanraking gekomen met online marketing, en sindsdien heb ik er mijn missie van gemaakt om hierin te groeien.

Naast mijn werk ben ik een creatieve duizendpoot. Ik hou van schilderen, fotografie en vooral van het maken van muziek. Vooral het maken van lofi en ambient muziek is volledig mijn ding, maar af en toe laat ik mijn creativiteit de vrije loop en produceer ik graag eens een house/dance nummer.

Wat kun je nog meer over mij zeggen? Ik ben spontaan, goedlachs, en zet altijd mijn beste been voor. Ik geloof dat een positieve houding belangrijk is, zowel in het werk als in het persoonlijk leven.

Oh ja, niet onbelangrijk: Op vlak van online marketing zijn SEA en social advertising mijn sterkste punten. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn expertise in dit vak te delen en verder te ontwikkelen bij Get a Grip!
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us