arrow_drop_up arrow_drop_down
12 september 2019 

Inloopspreekuur voor jouw marketing vragen

In mei organiseerden we samen met Cows & Stars de allereerste editie van Business Bootcamp. Waarom? Omdat we iedereen die binnen een bedrijf of organisatie bezig is met marketing en communicatie graag willen helpen met advies en praktische tips, om zowel online als offline een goede merkbeleving neer te zetten en zichtbaarder te zijn. Want Zeeland heeft superveel mooie bedrijven die gezien mogen worden!

Tijdens een uitverkochte (!) Business Bootcamp in Biobase Terneuzen kwamen 11 workshops en inspiratiesessies aan bod. 150 enthousiaste deelnemers gingen naar huis met veel extra bagage en handvatten om aan de slag te gaan. Een greep uit de workshops: Instagram, LinkedIn, out-of-the-box marketing, design, sterk merk, employer branding en nog veel meer. In deze blog blikken we terug op het event!

In de maanden na Business Bootcamp kregen we veel reacties van deelnemers die aan de slag gegaan zijn met wat ze die dag gehoord en gezien hebben. En we merken dat er nog de nodige vragen zijn – we krijgen nog steeds appjes, telefoontjes en mailtjes binnen met vragen over (online) marketing. Daarom houden we de laatste donderdag van de maand een inloopspreekuur!

Inloopspreekuur!

Voor wie? Iedereen die zakelijk bezig is met (online) marketing en communicatie. Of je nu een eigen bedrijf hebt of marketing een onderdeel van je werkzaamheden is, je in een HR functie en graag je bedrijf meer zichtbaar wilt maken: je kan met je vragen bij ons terecht.

Niet deelgenomen aan Business Bootcamp? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom. We (team Get a Grip en Cows&Stars) zitten voor je klaar.

Waar en wanneer? Donderdagmiddag 28 november van 15.00-17.00 uur in M2GO City, Stadhuisplein 3 in Terneuzen, in de loungeruimte beneden.

Vooraf alvast je vragen doorgeven of laten weten dat je komt? Dat kan! Mail naar info@get-agrip.nl

Hopelijk zien we je dan!

Inloopspreekuur Get a Grip
Over de schrijver
Marjolein is Content Marketeer bij Get a Grip. 'Ik vind het vooral interessant om met content creatie bezig te zijn, met name online. Hoe vertel je een boodschap op een overtuigende manier, hoe creëer je iets herkenbaars, of welke content is interessant voor volgers... Dat zijn vragen waar ik me graag mee bezig houd.'
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us
Wij maken gebruik van cookies