Inloopspreekuur voor jouw marketing vragen
12 september 2019 
1 min. leestijd

Inloopspreekuur voor jouw marketing vragen

In mei 2019 organiseerden we samen met Cows & Stars de allereerste editie van Business Bootcamp. Waarom? Omdat we iedereen die binnen een bedrijf of organisatie bezig is met marketing en communicatie graag willen helpen met advies en praktische tips, om zowel online als offline een goede merkbeleving neer te zetten en zichtbaarder te zijn. Want Zeeland heeft superveel mooie bedrijven die gezien mogen worden!

Tijdens een uitverkochte (!) Business Bootcamp in Biobase Terneuzen kwamen 11 workshops en inspiratiesessies aan bod. 150 enthousiaste deelnemers gingen naar huis met veel extra bagage en handvatten om aan de slag te gaan. Een greep uit de workshops: Instagram, LinkedIn, out-of-the-box marketing, design, sterk merk, employer branding en nog veel meer. In deze blog blikken we terug op het event!

In de maanden na Business Bootcamp kregen we veel reacties van deelnemers die aan de slag gegaan zijn met wat ze die dag gehoord en gezien hebben. En we merken dat er nog de nodige vragen zijn – we krijgen nog steeds appjes, telefoontjes en mailtjes binnen met vragen over (online) marketing. Daarom houden we de laatste donderdag van de maand een inloopspreekuur!

Inloopspreekuur!

Voor wie? Iedereen die zakelijk bezig is met (online) marketing en communicatie. Of je nu een eigen bedrijf hebt of marketing een onderdeel van je werkzaamheden is, je in een HR functie en graag je bedrijf meer zichtbaar wilt maken: je kan met je vragen bij ons terecht.

Niet deelgenomen aan Business Bootcamp? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom. We (team Get a Grip en Cows&Stars) zitten voor je klaar.

Waar en wanneer? Donderdagmiddag 28 november 2019 van 15.00-17.00 uur in M2GO City, Stadhuisplein 3 in Terneuzen, in de loungeruimte beneden.

Vooraf alvast je vragen doorgeven of laten weten dat je komt? Dat kan! Mail naar info@get-agrip.nl

Hopelijk zien we je dan!


Inloopspreekuur Get a Grip

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us