Nieuw semester, nieuwe stagiaires!
04 september 2023 
2 min. leestijd

Nieuw semester, nieuwe stagiaires!

Niet één, niet twee, maar drie nieuwe stagiaires! Team Get a Grip is flink uitgebreid afgelopen week. Nina en Estella startten vorige week en sinds vandaag is Alessio ook aan de slag. Benieuwd naar deze drie toppers? Ze stellen zich hieronder aan je voor!

Alessio

Mijn naam is Alessio Desogus, ik ben 20 jaar en kom uit Hulst. Ik studeer Commerciële Economie aan Avans in Breda, momenteel begin ik aan mijn derde jaar. Ik keer terug bij Get a Grip na een succesvolle stage omtrent Google Analytics. Dit keer ga ik mij meer focussen op SEO en het uitzetten van Google Ads campagnes. In mijn vorige stage bij Get a Grip heb ik met plezier veel geleerd, daarom leek het mij een leuke uitdaging om nog een keer stage te doen, dit keer een halfjaar. Buiten school om vind ik het leuk om actief bezig te zijn met sporten en online marketing. Ik kijk er naar uit om veel te leren van dit leuke team, ook wil ik mij zelf op een professionele manier ontwikkelen met de marketinggerelateerde diensten.


Estella

Hola! Leuk kennis te maken! Ik ben Estella en mag me sinds vandaag de nieuwe stagiaire noemen van Get a Grip! Ik ben 21 jaar en woon (voor jullie) aan de overkant in het mooie Kloetinge, een klein dorpje naast Goes. Hier woon ik samen met mijn ouders en broer. Daarnaast ben ik derdejaarsstudente Communicatie aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Als ik niet in de schoolbanken zit ben ik graag creatief bezig, zoals met mijn eigen bedrijfje! In 2018 ben ik Essiesstyle begonnen, een online bedrijfje waar ik vandaag de dag (handgemaakte) sieraden, accessoires, kinderspulletjes en meer verkoop! Naast het maken en verkopen van alle items ben ik natuurlijk ook verantwoordelijk voor alle werkzaamheden achter de schermen. Denk hierbij aan de inkoop, fotografie, de website en sociale media onderhouden en op de hoogte blijven van alle innovaties op het gebied van bijvoorbeeld online marketing. Daarnaast geniet ik ervan om zoveel mogelijk tijd door te brengen met vrienden en familie. Dit gaat natuurlijk vaak onder het genot van iets lekkers, van een koffietje met een appeltaartje of een wijntje met een portie nacho’s, ik ben van de partij! Maar genoeg over al die vrijetijdsbesteding. In eerste instantie was ik helemaal niet opzoek naar een stage aan de overkant. Maar toen Lieneke een LinkedIn curcus gaf op de stagedag van de HZ en we even later samen een podcast maakten over ChatGPT ging het toch wel kriebelen. Want waarom ook niet? De komende vijf maanden ga ik aan de slag met allerlei diensten die Get a Grip te bieden heeft. Ik kijk er naar uit om mezelf op professioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen. Maar met zo een warm welkom als hier komt dat vast helemaal goed!


Nina

Hoihoi! Ik ben Nina, 19 jaar en ik mag mij voor een halfjaartje aansluiten bij het leuke team van Get a Grip. Momenteel studeer ik Communicatie aan Fontys Hogescholen in Tilburg en ga ik alweer naar mijn derde jaar. Afgelopen twee jaar heb ik met plezier op kamers gewoond in Breda, maar ik wist ook zeker dat ik weer terug wilde naar Zeeland. Ik ben namelijk een echt familiemens dat het liefst gewoon lekker thuis is. Het was voor mij al meteen duidelijk dat ik daarom een stageadres in Zeeland wilde zoeken. Toen ik Get a Grip tegenkwam was ik dan ook meteen verkocht. Misschien een beetje slecht van mezelf, maar dit was ook het enige bedrijf waar ik heb gesolliciteerd, omdat ik hier maar al te graag stage wilde gaan lopen en ook zeker wist dat ik hier een leuke en leerzame tijd tegemoet zou gaan.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld in Graauw. Dit doe ik al sinds mijn vijfde met alle plezier. Zoals ik het al zei vind ik het heerlijk om lekker thuis te zijn, maar voor de tapasavondjes met mijn vriendinnen maak ik zeker een uitzondering. Mij mag je dan ook zeker wakker maken voor lekker eten en drinken. Ik kijk uit naar een zeer gezellige, leerzame periode samen met mijn collega’s.


Over de schrijver
Als digital consultant bij Get a Grip heb ik passie voor strategie, creativiteit en sociale media. Ik help klanten graag om hun digitale aanwezigheid te versterken en online succes te behalen!Met een scherp oog voor detail en interesse in de laatste digitale trends denk ik graag mee in jouw plan van aanpak en de uitvoering hiervan.Ik vind het een uitdaging om sterke content te creëren die niet alleen de interesse van het publiek wekt, maar ook de kernwaarden van jouw merk duidelijk weerspiegelt. Of het nu gaat om het opzetten van een social media campagne, het beheren van kanalen of het betrokken houden van jouw volgers, ik ben er graag bij betrokken.
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us