Welkom Carolien Cornelissens
15 oktober 2021 
2 min. leestijd

Welkom Carolien Cornelissens

Hoi hoi, een nieuw gezicht bij Get a Grip dus ik zal mezelf even voorstellen; ik ben Carolien. Sinds deze week ben ik er om het Get a Grip-team te versterken en daar heb ik reuze veel zin in!

Een kleine terugblik 

Alweer enige tijd geleden begon ik op het Reynaert College waar ik mijn vmbo-t-diploma heb behaald. Even heb ik getwijfeld om door te stromen naar de havo, maar na een open dag op het mbo kwam ik bij de opleiding mediadeveloper die mij erg aansprak! Een ICT-opleiding waar veel creativiteit bij kwam kijken. Hier leerde ik websites bouwen, het ontwerpen in Adobe-programma’s en het werken in projecten voor echte opdrachtgevers. Tijdens deze opleiding merkte ik dat ik meer wilde weten over waarom websites wel of niet een succes zijn, de mogelijkheden van social media, verschillende schrijfstijlen en het aanspreken van doelgroepen. Met deze nieuwsgierigheid ging ik opzoek naar een hbo-opleiding. Toen ik hoorde over de opleiding Communicatie dacht ik; dit is het!

De opleiding Communicatie heb ik met veel plezier gevolgd aan de HZ University of Applies Siences in Vlissingen. Dat ik niet op kamers wilde was al vrij snel duidelijk voor mij. En begrijp me niet verkeerd, ik ben altijd in voor een feestje en hou zeker van op stap gaan, maar toch trok het me niet om in de stad te gaan wonen. Ik vind het wel prima hier in Zeeuws-Vlaanderen. In juli 2021 haalde ik mijn diploma en was ik klaar om aan de slag te gaan!

Hier ben ik dan 

Ik kreeg een berichtje dat er een vacature kwam bij Get a Grip! Deze kans kon ik niet laten lopen en ik nam contact op. Al snel volgde een sollicitatiegesprek. Lieneke kende ik al van een stage die ik liep bij Tim_Online tijdens de opleiding tot mediadeveloper, maar ook van mijn weekendbaantje in de frituur! Echt kennis maken hoefde dus niet meer. Al die tijd ben ik Get a Grip blijven volgen op social media dus ik was bekend met de werkzaamheden.

Hoe wist ik dat Get a Grip bij mij past? 

Ik kan me geen dag voorstellen zonder social media. Een kleine verslaving kun je het wel noemen want ik ga niet naar bed zonder alle socials nog even te checken. Dit zorgt er wel voor dat ik altijd op de hoogte ben van welke trends er spelen. Ook vind ik het leuk om foto’s en filmpjes te maken. Niet professioneel hoor maar op vakantie of tijdens een uitstapje ben ik er wel mee bezig om een leuk plaatje te schieten.

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd? 

Zoals ik hierboven al schreef kan ik makkelijk een uurtje scrollen door social media, maar daarnaast vind ik het ook leuk om de gezelligheid op te zoeken. Samen met vriendinnen of familie wat drinken en kletsen onder het genot van een goed gevulde borrelplank. En als je tips hebt voor een grappige serie mag je die ook altijd aan me doorgeven!

 

Over de schrijver
Als digital consultant bij Get a Grip heb ik passie voor strategie, creativiteit en sociale media. Ik help klanten graag om hun digitale aanwezigheid te versterken en online succes te behalen! Met een scherp oog voor detail en interesse in de laatste digitale trends denk ik graag mee in jouw plan van aanpak en de uitvoering hiervan. Ik vind het een uitdaging om sterke content te creëren die niet alleen de interesse van het publiek wekt, maar ook de kernwaarden van jouw merk duidelijk weerspiegelt. Of het nu gaat om het opzetten van een social media campagne, het beheren van kanalen of het betrokken houden van jouw volgers, ik ben er graag bij betrokken.
Slaapwijsheid
Door

Slaapwijsheid

op 14 Dec 2021

Hi Lieneke, wat leuke dat je een nieuwe uitdaging hebt! HEel veel succes bij Get a grip !

Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us