SEO IN BRABANT

Jouw SEO-specialist in Babant

SEO IN BRABANT – VERBETER JE VINDBAARHEID IN ZOEKMACHINES 

Als ondernemer in Brabant begrijp je hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf, producten en/of diensten gevonden worden door jouw doelgroep. Tegenwoordig begint bijna iedereen zijn of haar zoektocht online via een zoekmachine zoals Google of Bing. Het is dus zeer belangrijk dat jouw producten en/of diensten vertoond worden wanneer men hiernaar zoekt. Dit wordt ook wel SEO (Search Engine Optimisation) genoemd. Ons team van professionals kunnen jou helpen met SEO in Brabant.

Wil jij met SEO aan de slag om de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten in Brabant of juist in een andere regio of stad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

seo-zeeland

WAT IS SEO?

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, houdt in dat we de positie van jouw website in zoekmachines  zoals Google verbeteren. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines verbeter je de vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines waardoor jouw potentiële klanten jouw producten of diensten zullen zien. Door de focus te leggen op specifieke zoekwoorden waar jij als bedrijf op gevonden wilt worden, zorgen we met SEO-technieken dat jouw website getoond wordt in de zoekresultaten.

Met een combinatie van on-page en off-page SEO-werkzaamheden zorgen wij dat de zichtbaarheid van jouw website verbeterd. We optimaliseren de autoriteit van je website en de relevantie van de content. Door deze factoren te verbeteren, krijgen specifieke pagina’s hogere kwaliteitsscores van het Google-algoritme, wat resulteert in een hogere positie in de zoekresultaten.

Bij Get a Grip hebben we de expertise en ervaring om met SEO jouw bedrijf te helpen in Brabant. We bekijken graag met jou wat de unieke uitdagingen en kansen voor jouw bedrijf in Brabant zijn, en stemmen samen een SEO-strategie af. Zo zorgen we voor een hogere ranking van jouw website in zoekmachines.

Tim van der Peijl, SEO-specialist

HULP NODIG MET SEO IN BRABANT?

Hulp nodig met je SEO? Wij helpen je graag verder. We hebben experts op het gebied van SEO, die jouw bedrijf kunnen helpen. Neem contact met ons op!

SEO UITBESTEDEN IN BRABANT

Het optimaliseren van jouw website door middel van SEO vergt expertise en tijd. Door het uitbesteden van SEO aan een specialist, kun jij er van uitgaan dat dit goed gebeurd en kan jij je focussen op andere aspecten van jouw bedrijf. Aan de hand van verschillende technieken en tools optimaliseren we jouw website zodanig, dat deze hoger scoort in zoekmachines als Google. Ben jij op zoek naar een effectieve SEO-strategie voor jouw bedrijf in Brabant? Neem dan contact met ons op!

MEER VERKEER EN LEADS VOOR DE WEBSITE VAN CERTIS BENELUX

“De resultaten mogen er ook zijn, zo heb ik Get a Grip drie maanden gegeven om zaken te onderzoeken, maar na twee maanden zag ik eigenlijk al concrete resultaten. Veel vroeger dan verwacht. Zo zien we niet alleen meer verkeer naar de website, maar ook dat we echt meer leads genereren en hoger scoren op zoekwoorden. We gaan dan ook de volgende fase in: optimalisatie met behulp van de opgehaalde data van de afgelopen maanden.”
Koen Falise, Certis Benelux

Testimonial


AAN DE SLAG MET ONZE SEO-SPECIALISTEN IN BRABANT

SEO omvat verschillende aspecten die voor een optimale online zichtbaarheid zorgen. Lees meer over de onderdelen van SEO:

SEO-analyse

De eerste stap die gezet moet woorden is een SEO-analyse. Hier bekijken we de huidige staat van de website en controleren we de website op fouten. Vervolgens maken we een plan om vanuit hier te gaan optimaliseren en resultaten te gaan boeken.

Zoekwoordenonderzoek

Bij een zoekwoordenonderzoek identificeren we de relevante zoekwoorden die van belang zijn voor jouw website en doelgroep. Deze zoekwoorden verwerken we vervolgens in de website om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Technische SEO

Bij technische optimalisatie bekijken we de technische aspecten van jouw website. We houden rekening met de structuur van de website en of deze voldoet aan de richtlijnen die zoekmachines hanteren. Aspecten zoals de mobielvriendelijkheid, beveiliging en indexeerbaarheid en laadsnelheid worden nauwkeurig bekeken en geoptimaliseerd.

On-page optimalisatie

Met on-page optimalisatie focussen we ons op de inhoud van jouw website. We optimaliseren onder andere de titels, content, websitestructuur, metabeschrijving en interne links om de vindbaarheid te vergroten.

Off-page optimalisatie

Bij off-page optimalisatie richten we ons op factoren van buiten af die invloed hebben op de vindbaarheid van jouw website. We kijken naar externe links naar jouw website en controleren deze op kwaliteit en relevantie. Kwalitatieve links vergroten de autoriteit van je website in de ogen van zoekmachines.

Lokale SEO

Lokale SEO is met name van groot belang voor bedrijven met een fysieke locatie. De zichtbaarheid in jouw specifieke regio of stad is belangrijk om te optimaliseren. We zorgen aan de hand van Lokale SEO dat je website beter gevonden wordt door mensen in de buurt die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

SEO TOOLS

AHREFS

Ahrefs is een tool waarmee wij bij Get a Grip in Terneuzen werken. Door middel van Ahrefs krijgen wij direct inzicht in wijzigingen van belangrijke SEO-statistieken van jouw website.

GOOGLE SEARCH CONSOLE

Met de tool van Google Search Console kunnen wij het zoekverkeer en de prestaties van jouw website meten, problemen oplossen en ervoor zorgen dat je website SEO geoptimaliseerd is.

Google Analytics 4 voor SEO optimalisatie

GOOGLE ANALYTICS 4

Google Analytics 4 is een tool van Google om statistieken van jouw website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Hierdoor hebben wij inzicht in de hoeveelheid bezoekers en hun gedrag op de website.

OVER GET A GRIP

Get a Grip is een marketingbureau gevestigd in Terneuzen. Vanuit onze thuisbasis helpen we talloze bedrijven met hun online marketing, en we willen ook graag voor jou aan de slag gaan. Bij ons krijg je inzicht in je online marketingactiviteiten, de resultaten die het oplevert en wat het potentieel zou kunnen zijn. We bieden een concreet en praktisch plan van aanpak om jouw doelen te bereiken. We ondersteunen ondernemers en MKB-bedrijven bij het kiezen en uitvoeren van de juiste strategieën en het analyseren van de resultaten. Dit omvat onder andere het optimaliseren van websites en webshops, het ontwikkelen van onlinestrategieën, content marketing, social media en e-mailmarketing. Daarnaast verzorgen we trainingen en workshops over verschillende aspecten van online marketing. 

VOOR DEZE KLANTEN MOCHTEN WIJ AL AAN DE SLAG MET SEO

mekes-klant-seo
Lees de testimonial
certis-klant-seo
Lees de testimonial
chempri-klant-seo
agrisnellaad-klant-seo
logus-de-hoop-klant-seo
versluijs-makelaardij-klant-seo
rijnberg-klant-seo

HULP NODIG MET JOUW SEO IN BRABANT? WE HELPEN JE GRAAG VERDER! NEEM CONTACT MET ONS OP!

Tim van Der Peijl, SEO-specialist