Meer verkeer en leads voor de website

van Certis Benelux 

KLANTCASE

Sinds oktober 2022 is Get a Grip aan de slag voor Certis Benelux na het winnen van een pitch. Inmiddels zijn de eerste resultaten al te zien en is Certis Benelux een tevreden klant. Zo zijn wij aan de slag gegaan met de SEO van de website, het maken van een overzichtelijk dashboard en SEA.


Koen Falise “In 2022 zochten wij een digital marketing agency voor Certis Benelux. Via Google kwamen wij al snel bij Get a Grip uit. Wij vroegen Get a Grip net als drie andere bedrijven om een pitch voor te bereiden aan de hand van een briefing. Get a Grip kwam hier als beste uit de verf. Wij merkten tijdens de pitch al snel dat jullie weten waar jullie het over hebben. Ook het ontvangst sloot perfect aan wat wij uitdragen als bedrijf: open, toegankelijk en vlot. Niet te vergeten: jullie pitch bevatte meteen concrete ideeën en adviezen specifiek voor Certis Benelux. Dat ontbrak bij de andere partijen.” 


Get a Grip is voor Certis Benelux aan de slag gegaan met de SEO van de website, het maken van een dashboard met data uit Google Analytics en SEA. Certis Benelux is een specialistisch bedrijf dat zorgt voor verpakkingsoplossingen. Denk hierbij aan palletwikkelaars, omsnoeringsapparaten, dozensluiters en nagel- en nietapparaten voor het wikkelen of omsnoeren van producten. Maar ook het verbruiksmateriaal zoals wikkelfolie en omsnoeringsbanden. Alles wat nodig is voor het verpakken van jouw producten.


Een tevreden klant 

“Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Get a Grip. Niet alleen voeren jullie ontzettend goed de taken uit, ik zie Tim echt als mijn rechterhand waar ik terecht kan voor advies en begeleiding. Dit viel mij ook al meteen op tijdens de pitch, het team van Get a Grip weet waar ze het over hebben. Jullie luisteren niet alleen, maar geven ook helder advies en concrete tips. Wat ik belangrijk vind is open en eerlijke communicatie en dat is zeker het geval bij het team van Get a Grip. Ook worden zaken snel opgepakt en opgelost, wordt er goed meegedacht en geadviseerd. Zo halen wij zelf ook steeds meer kennis in huis.”   


Goede resultaten in drie maanden  

“De resultaten mogen er ook zijn, zo heb ik Get a Grip drie maanden gegeven om zaken te onderzoeken, maar na twee maanden zag ik eigenlijk al concrete resultaten. Veel vroeger dan verwacht. Zo zien we niet alleen meer verkeer naar de website, maar ook dat we echt meer leads genereren en hoger scoren op zoekwoorden. We gaan dan ook de volgende fase in: optimalisatie met behulp van de opgehaalde data van de afgelopen maanden.”   


Een overzichtelijk dashboard  

“Get a Grip heeft voor ons een dashboard gemaakt waarin wij alle data van de website in een oogopslag kunnen zien. Dat bespaart mij ontzettend veel tijd, omdat we rapportages uit kunnen draaien die ik meteen aan de CEO kan laten zien of het sales team. Ik heb geen extra werk meer om daar een verslag omheen te maken, omdat het document voor zich spreekt.”  


Samenwerken met ons?

Ben jij ook op zoek naar professionele partner voor jouw social media, advertentiecampagnes of algehele online marketing? Let’s team up! En haal alle expertises en kennis in huis om jouw doelgroep goed en effectief te bereiken! 

BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE OPDRACHTGEVERS?

Case DeltaSafe | Get a Grip

Meetbaar meer sollicitanten voor DeltaSafe Security


Voor DeltaSafe Security verzorgen we het volledige campagnemanagement voor het binnenhalen van sollicitanten voor openstaande vacatures.

Geslaagde advertising campagnes voor
Kraker Trailers

Voor Kraker Trailers zijn er advertising campagnes ingezet via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google voor het binnenhalen van interessante leads.

Logo ZorgSaam ziekenhuis

Meer bereik en engagement op social media voor ZorgSaam

Voor ZorgSaam zijn we verantwoordelijk voor alle social media kanalen. We helpen in het bedenken, schrijven en plaatsen van social mediaberichten.

ALLE OPDRACHTGEVERS BEKIJKEN?