Nieuwe stagiaire: Jessica!
22 april 2024 
1 min. leestijd

Nieuwe stagiaire: Jessica!

Hi! Ik ben Jessica, 26 jaar en sinds vandaag de allernieuwste stagiaire bij Get a Grip. Momenteel woon ik nog in Sint Jansteen met mijn ouders en jongere zus, maar over een paar maanden hoop ik samen met mijn vriend (na flink verbouwen) eindelijk ons intrek te kunnen nemen in ons (dan) mooie paleisje aan het Clingse bos.

Als laatstejaarsstudente Communicatie aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen, richt ik mij de aankomende maanden volledig op het afstuderen. Als alles mee zit, neem ik in november dat felbegeerde papiertje in ontvangst, zodat ik vervolgens aan mijn eerste, officiële ‘big girl job’ in de influencermarketing kan beginnen.

Verder ben ik graag creatief bezig en dat heb ik tijdens Student Company goed tot uiting kunnen brengen met de ludieke Zeeuwse mossel boxershort alsook tijdens de minor Graphic Design aan Fontys Tilburg. Van foto’s maken tot aan het creëren van waardevolle content voor social media, “I’m your girl”.

Drie woorden die mij omschrijven? Enthousiast, sociaal en klantvriendelijk. Laten we eerlijk zijn, dat moet ook haast wel met 7 jaar horecaervaring. In mijn vrije tijd fladder ik als sociale vlinder vaak op verschillende festivals rond zoals Mysteryland, ADE en Verknipt. Wanneer ik dan nog niet genoeg calorieën er afgedanst heb, probeer ik ook nog 3 tot 4 keer per week te sporten tijdens een groepsles Pilates, Body Attack, Zumba of een potje tennis/padel.

Tijdens mijn afstudeerstage ga ik onderzoeken wat de (content)behoeften zijn van potentiële afnemers bij School for Social Media, zodat er vervolgens passende e-learningmodules gemaakt kunnen worden. Een heel interessant vraagstuk als je het mij vraagt. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik kijk uit naar een leuke & leerzame tijd hier bij Get a Grip. Stay tuned!

Over de schrijver
Bij Get a Grip hou ik me bezig met verschillende kort- of langlopende projecten, vaak met een maatschappelijk karakter. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en complexe onderzoeken en stukken tekst om te zetten naar begrijpelijke informatie voor de juiste doelgroep. Daarnaast geef ik graag trainingen en adviessessies, het overbrengen van kennis geeft mij energie!
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us