Business Bootcamp 2019: alle ins & outs op het gebied van marketing, communicatie & social for business!
02 mei 2019 
1 min. leestijd

Business Bootcamp 2019: alle ins & outs op het gebied van marketing, communicatie & social for business!

Op 9 mei 2019 is het zover: dan bundelen wij onze krachten met Cows & Stars tijdens de eerste editie van Business Bootcamp in Terneuzen!

Vanuit ons netwerk merken wij dat ondernemers en bedrijven een sterke behoefte hebben aan advies en praktische tips om zowel online als offline een goede merkbeleving neer te zetten en zichtbaarder te zijn. Met de Business Bootcamp geven wij in één middag alle handvatten mee om hiermee aan de slag te gaan. Deze inspirerende middag zal volledig in het teken staan van kennisdeling op het gebied van (online) marketing, communicatie en social for business. Met 11 intensieve workshops, gastsprekers en kennissessies in één middag zullen deelnemers volledig geboost zijn.

Boost je kennis & inspiratie in 11 dynamische workshops!

Voor ondernemers of bedrijven die zichtbaarder willen zijn, willen veranderen, een sterk merk willen neerzetten of groeien, is deze Business Bootcamp de ultieme uitkomst. Of wil jij gewoon meer weten over communicatie en (online) Marketing? Er is voor ieder wat wils tijdens deze middag. Wij willen je inspireren met keuze uit onze 11 business bootcamps van elk 30 minuten: out-of-the-box marketing | sterk merk | Instagram | let’s make movies | LinkedIn for business | Success stories | design | social media. Deze workshops worden gegeven door ons als experts binnen deze vakgebieden. Ben jij ook in om klaargestoomd te worden als expert het gebied van communicatie & (online) marketing? Bekijk hier welke workshop het beste bij jou past!

Benieuwd wat je kunt verwachten? In onderstaande video geven we je een impressie.

Power-up met onze gastsprekers & inspiratiesessies

Wij geven je niet alleen mogelijkheid om inspiratie en kennis op te doen tijdens onze business workshops. Ook onze gastsprekers geven je alle trends, ontwikkelingen en praktische tips mee tijdens de inspiratiesessies. Onze klanten Saskia de Vries (Gemeente Terneuzen), Fabian du Puy (Reham makelaars & taxateurs) en Anniek Uitdewilligen (Bontenue) delen graag hun ervaring en aanpak op het gebied van marketing & communicatie.

sprekers-business-bootcamp

Veelzijdige ruimtes in eyecatcher Bio Base Experience in Terneuzen

Als locatie voor de Business Bootcamp kiezen wij bewust voor Bio Base Experience in Terneuzen. Deze unieke locatie biedt diverse zalen met ruimte voor inspiratie en creativiteit. Let’s get started!

Meld je snel aan!

De inschrijvingen gaan hard… en wij zouden het ontzettend leuk vinden als jij er ook bij bent! Voor meer informatie en aanmelden klik je hier.

Wij kunnen niet wachten om je klaar te stomen zodat je direct aan de slag kunt!

Ook het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad heeft over ons initiatief geschreven, lees hier het artikel.

Groeten, Lieneke
Linkedin.com/in/lienekedewolf/
Lieneke@get-agrip.nl

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us