Business Bootcamp 2019 - in één woord: wauw!
15 mei 2019 
2 min. leestijd

Business Bootcamp 2019 - in één woord: wauw!

In één woord: wauw! Business Bootcamp 2019, wat was het geslaagd! Vorige week donderdagmiddag 9 mei was het zo ver: 150 enthousiaste deelnemers stroomden naar binnen in het veelzijdige BioBase Terneuzen. Met eenzelfde doel: een inspiratieboost op het gebied van (online) marketing, communicatie en/of social media!

Warming-up

Zelf een evenement organiseren is altijd spannend – de adrenaline stroomde dan ook rijkelijk tijdens de laatste voorbereidingen. Samen met team Cows & Stars begonnen we al vroeg met de warming-up! Flyers klaar? Check! Badges gereed? Check! Nog een laatste geluidscheck en inspectie van de goodiebags… Go, go, go! Vanaf 12:45 stroomden de deelnemers binnen. Chantal Verlinde (mede-eigenaar van Cows & Stars) en Lieneke openden deze eerste editie van Business Bootcamp; Amanda Caessens van Bodyline Healthcenter Terneuzen zorgde tijdens de opening voor een te gekke workout om het energielevel op peil te houden. Na de opening gingen we vol energie van start met de workshops.

Warming up - Business Bootcamp 2019

3, 2, 1.. ACTIE!

In ronde 1 en 2 stonden de workshops: out-of-the-box marketing, Instagram for business, sterk merk, success stories en social media proof in 30 minuten op de planning. In de korte pauzes tussen de rondes door smulden de deelnemers van brainfood door Bucky’s Catering! De vochtbalans werd tussendoor op peil gehouden met een snelle refill van de Business Bootcamp-bidons. In ronde 3 kon je kiezen: de inspiratiesessie Employer Branding volgen, een LinkedIn-foto laten maken of een social mediascan aanvragen. In ronde 4 en 5 kwamen de workshops video, design, LinkedIn, social mediastrategie en success stories voorbij. Wat een energie ontvingen we van de deelnemers gedurende de workshops!

Workshop Business Bootcamp 2019

Cooling down

Tijd voor de cooling down! Als afsluiter van een intensieve middag was het na de laatste workshoprondes hoog tijd voor de cooling down. Lees: afkoelen! Een goed glas wijn of een glas fris én lekkere hapjes. Samen proostten we op een geslaagde eerste editie van Business Bootcamp 2019! Lieneke & Chantal sloten de middag enthousiast af: “We mogen trots zijn op hetgeen dat we vandaag met onze teams hebben neergezet. En door de inzet en energie van de deelnemers was het een super geslaagde middag! Iedereen die betrokken was bij Business Bootcamp 2019: heel erg bedankt en we zien jullie graag volgend jaar!” Dat laatste lees je goed, er worden al plannen gesmeed voor Business Bootcamp 2020!

Many thanks 🙂

Allereerst bedanken wij graag nogmaals alle deelnemers voor hun fantastische bijdrage aan Business Bootcamp 2019! Een gevarieerde, actieve groep, ieder met zijn of haar eigen uitdaging in (online) marketing, communicatie of social. Ook veel dank aan onze gastsprekers Aniek Uitdewilligen van Bontenue, Saskia de Vries-Beeke en Sandra Huysman van de Gemeente Terneuzen en Fabian van Reham Makelaars en Taxateurs! De Gemeente Terneuzen geven wij een dubbel bedankje voor de support. En last but not least bedanken wij BioBase Experience en Bucky’s voor de voor service en de goede zorgen.

Instagram Posts - Business Bootcamp 2019

Kijk met ons terug!

Heb jij Business Bootcamp 2019 gemist, of wil je deze inspirerende middag gewoon nog eens herbeleven? Wij kijken graag met je terug in onderstaande aftermovie.

Heb jij vragen of eventuele op- of aanmerkingen over Business Bootcamp? Bel of mail ons gerust!

Get a Grip | T +31 (0)85 130 3549 | info@get-agrip.nl 

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us