Je dienstverlening toevoegen aan je LinkedIn profiel
01 november 2019 
1 min. leestijd

Je dienstverlening toevoegen aan je LinkedIn profiel

Direct inzichtelijk wat je doet! Je kan nu op je eigen persoonlijke LinkedIn profiel een overzicht van de diensten laten zien die je aanbiedt. Hoe handig is dat – een extra plek om te laten zien wat je doet en wat je kan betekenen voor je LinkedIn connecties en mogelijke nieuwe connecties. Behalve op je bedrijfspagina kan je nu dus ook op je persoonlijke LinkedIn profiel jouw dienstverlening laten zien!

Bezoekers van je profiel zien op deze manier gelijk wat jij doet en of die diensten interessant zijn. Wie weet levert jou dat ook nog nieuwe connectie verzoeken op!

dienstverlening LinkedIn

Zo voeg je diensten toe aan jouw LinkedIn profiel

  • Ga naar je LinkedIn profiel en kijk onder de je profielfoto en kopregel of je het kader ziet met ‘voeg diensten toe’
  • Klik op ‘diensten toevoegen’
  • Vul de keuzevelden in met details over jouw dienstverlening (je kan kiezen uit diverse opties; je kan geen ‘vrije tekst’ invullen)
  • Klik op ‘opslaan’ en de info wordt toegevoegd aan jouw LinkedIn profiel

Voor zoekopdrachten die op LinkedIn betekent dit dat je nu gericht op zoek kunt gaan naar aanbieders van bepaalde diensten. Zoeken ze op een bepaalde dienst die jij op jouw profiel hebt staan, dan is de kans veel groter dat je in de zoekresultaten verschijnt.

Is deze functie er al voor iedereen?

Nee, op het moment dat ik dit schrijf (31/10/2019) nog niet. Ik ontdekte de functie deze week op mijn profiel. Vandaag gaf ik weer een LinkedIn training dus hét moment om te kijken of de functie ook al bij de deelnemers op hun LinkedIn profielen te vinden was. Bij één deelnemer was dit het geval – de anderen moeten nog even geduld hebben.

Naar verwachting zal de functionaliteit diensten toevoegen de komende maanden voor alle LinkedIn gebruikers beschikbaar komen. Check dus regelmatig jouw LinkedIn profiel!

Ik ben benieuwd wat je van deze nieuwe functie vindt – laat het me weten op LinkedIn of stuur me een mail.

Meer weten over LinkedIn? Let’s connect 🙂 of doe volg onze LinkedIn training.

Groeten, Lieneke

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us