Beheer je LinkedIn bedrijfspagina met je mobiele telefoon
31 januari 2019 
1 min. leestijd

Beheer je LinkedIn bedrijfspagina met je mobiele telefoon

Het is mogelijk om je LinkedIn company page te beheren vanaf je LinkedIn-app. Heel fijn om berichten te kunnen plaatsen vanaf je iPhone, Samsung of andere smartphone – voorheen moest je daarvoor altijd de desktopversie van LinkedIn gebruiken. 

Hoe werkt het? 

Supersimpel. Zoek in je LinkedIn-app de company page op waarvan je beheerder bent. Boven de banner/ bovenaan je scherm, zie je of “weergeven als lid” of “weergeven als beheerder”. Je kan gelijk je bericht maken en er foto’s of video's aan toevoegen. 

Als er ‘activiteit’ op je pagina is, bijv. een reactie op je een bericht, interessant vinden van je LinkedIn-bijdrage enz., dan kan je dat ook terugzien in de beheerdersweergave van je LinkedIn-bedrijfspagina in je LinkedIn-app. 

Met de mobiele app kun je belangrijke updates en wijzigingen aan je bedrijfspagina maken. Dit omvat o.a. het bewerken van de informatie over je bedrijf, het updaten van de coverfoto en profielfoto en het editen van je berichten. Dat is erg handig als je geen toegang hebt tot je desktop/ laptop. 

Door je LinkedIn-bedrijfspagina via je mobiele apparaat te beheren, kun je echter op een flexibele en efficiënte manier contact houden met je doelgroep en je professionele aanwezigheid op het platform onderhouden. 

Let op: Niet alle functies zijn beschikbaar in de mobiele app. Voor sommige complexere taken kan de desktopversie nodig zijn.  Maar al met al een handige toevoeging – een welkome aanvulling voor het beheren van je bedrijfspagina, bedankt LinkedIn! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt – stuur me gerust een berichtje! Ook als je vragen hebt, bel of mail gerust.  

Beheren en berichten is één ding – maar wil je ook weten hoe je meer resultaten uit je LinkedIn bedrijfspagina kunt halen? 
Volg dan onze LinkedIn training!


Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us