Beheer je LinkedIn bedrijfspagina met je mobiele telefoon
31 januari 2019 
1 min. leestijd

Beheer je LinkedIn bedrijfspagina met je mobiele telefoon

Goed nieuws van het LinkedIn front! Het is nu ook mogelijk om je LinkedIn company page te beheren vanaf je LinkedIn app. Heel fijn om berichten te kunnen plaatsen vanaf je iPhone, Samsung of andere smartphone – voorheen moest je daarvoor altijd de desktop versie van LinkedIn gebruiken.

Hoe werkt het?

Super simpel. Zoek in je LinkedIn app de company page op waarvan je beheerder bent. Naast je profielfoto, onder de omslagfoto, zie je twee mogelijkheden: Beheerdersweergave of Weergeven als lid. Standaard staat deze nu op Beheerdersweergave. Je kan gelijk je bericht maken en er foto’s of video aan toevoegen.

Als er ‘activiteit’ op je pagina is, bijv. een reactie op je een bericht, interessant vinden van je LinkedIn bijdrage enz, dan kan je dat ook terugzien in de beheerdersweergave van je LinkedIn bedrijfspagina in je LinkedIn app.

Wat (nog) niet kan is de berichten op je company page bewerken als ze eenmaal geplaatst zijn. Eventuele foutjes of als je iets wilt weghalen of toevoegen, zal je dus via je destkop / laptop moeten doen. Bij een geplaatst bericht zie je drie bolletjes staan rechts bovenin; als je daarop klikt krijg je de optie ‘bericht bewerken’ en kan je je berichten aanpassen.

Maar al met al een handig toevoeging aan de LinkedIn app – een welkome aanvulling voor het beheren van je bedrijfspagina, bedankt LinkedIn!

Ik ben benieuwd wat jij ervan vind – stuur me gerust een berichtje! Ook als je vragen hebt, bel of mail gerust.

Groet, Lieneke

M 06 – 29 60 39 60 | E Lieneke@get-agrip.nl

Beheren en berichten is één ding – maar wil je ook weten hoe je meer resultaten uit je LinkedIn bedrijfspagina kunt halen? Doe mee aan één van onze LinkedIn trainingen

linkedin-beheerdersweergave

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us