What's next?

Workshops to come! 

Spijker je kennis bij

Online marketing en sales? Zo pakken wij dat aan in Zeeland en West-Brabant!

Online marketing in Zeeland en West-Brabant 

Trots! Dat zijn we op onze opdrachtgevers. Omdat het mooie en sterke bedrijven zijn die optimaal gebruik willen maken van de digitale mogelijkheden. Omdat ze snappen dat dit niet 'zomaar' gaat; daar moet je moeite voor doen, in willen investeren, echt veranderen en capaciteit voor vrijmaken. Altijd met als doel dat de online inspanningen bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Onze klanten zien de mogelijkheden van online en wij gaan er elke dag 100% voor om daar samen het maximale uit te halen.  

De diversiteit van de bedrijven waar we voor mogen werken is groot: van vastgoed tot horeca, automotive tot opleidingsinstituut, retail tot financiële dienstverlener, zowel profit en non-profit. 

Maar we doen meer! We organiseren zelf trainingen over diverse online marketing onderwerpen in Zeeland en West-Brabant zodat je zelf je kennis kunt bijspijkeren en praktisch aan de slag kan. En we verzorgen met regelmaat presentaties over online onderwerpen. Zo houden we jou goed op de hoogte van de mogelijkheden! Bekijk hieronder een aantal cases zodat je een indruk krijgt van wat we zoal doen. Het is lang niet alles... dus als je wilt weten of we ook wat voor jou kunnen doen, neem dan snel contact op! 

Social media strategie en online zichtbaarheid voor Francie Cosmetics & Beautyleverancier.nl

Aan de slag met ‘Employer Branding’ in gemeente Sluis

Infosessies AVG: Nieuwe Privacy wetgeving per 25 mei 2018

Marketingplan voor Helix Learning

Presentatie over online groei en zichtbaarheid bij HVV'24

Online strategie / online marketing Reham Makelaars en Taxateurs

Training LinkedIn als marketing instrument

Aannemersbedrijf van der Poel: beheer website en social kanalen

Discussieleider Genootschap Ondernemers Zeeuws-Vlaanderen

Training e-mail marketing en workshop MailChimp

Workshop Facebook