Nieuwe collega: Jesse
27 oktober 2023 
1 min. leestijd

Nieuwe collega: Jesse

Hey hallo! Mijn naam is Jesse Timmermans en deze week ben ik begonnen bij Get a Grip! Recent heb ik het mooie Nijmegen verlaten om o.a. Get a Grip te voorzien van mijn ideeën, letters en grafische uitingen. Vol energie wil ik ontdekken welke kansen we bij Get a Grip kunnen omzetten in realiteit en wat we onze klanten (nog meer) kunnen aanbieden op creatief vlak. Kortom: op avontuur in een nieuwe stad mét frisse wind in de zeilen. Zin in!

JESSE ALS PROFESSIONAL

Tijdens mijn opleiding in Tilburg aan de Fontys Academy for the Creative Economy heb ik o.a. geleerd hoe je conceptueel denkt en hoe je dat inzet voor je bedrijf. Door vooraf het hoe en waarom vast te leggen zorg je dat je uitingen creëert waarmee je verzekerd bent van consistentie, boodschap en inhoud. Mijn skills als grafisch ontwerper, tekstschrijver en (online) content creator heb ik door de jaren heen ontwikkeld bij Dutchgraph®, een merkbureau uit Nijmegen. Samen met mijn compagnon (destijds) hebben we een eigen Merk Makersmethode ontwikkeld.

De afgelopen jaren heb ik voor projecten als Sneakerbaron.nl, Deal.nl, MoldBrothers.com en vele andere uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt. Maar na jarenlang samenwerken met slechts één collega en daarna een periode als zzp’er heb ik vooral zin om samen uitingen te creëren met een (top!) team.

FROM EAST- TO WESTCOAST

Samen met mijn vriendin ben ik recent verhuisd van Nijmegen naar Terneuzen. “Maar hoe kom je dan in Terneuzen terecht joh?” is dé vraag die ik het meest heb moeten beantwoorden. Rond de jaarwisseling waren we in Terneuzen bij vrienden en kwam ‘grappend’ ter sprake hoe het zou zijn als we hier zouden wonen. Na een aantal wandelingen langs de Schelde, het spreken van mensen op straat en het voelen van de absolute rust hier besloten we de huur op te zeggen en met ons verhuisbusje richting Terneuzen te rijden. Na pak ‘m beet drie maanden kan ik met een gerust hart zeggen: dat was een zeer goede beslissing!

Naast mijn kennis en expertise als creatief professional neem ik het volgende mee naar Terneuzen:

  • Ruim 40 paar sneakers (Air Jordan + Nike zijn favoriet)
  • Mijn draaitafel en microfoon (als DJ en rapper houdt het creatief zijn nooit op)
  • 1000+ ideeën om op een creatieve manier op te vallen (Op iedere vraag bestaat een antwoord!) 
  • Droge humor, een goed humeur en een grootse glimlach!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us