LinkedIn Learning cursussen gratis beschikbaar
07 april 2020 
1 min. leestijd

LinkedIn Learning cursussen gratis beschikbaar

Vorige maand stelde LinkedIn al een aantal LinkedIn Learning-cursussen gratis beschikbaar in het kader van de Coronacrisis. Het gaat om 16 gratis LinkedIn Learning-cursussen, inclusief tips en how-to’s over hoe je productief kunt blijven, zakelijke relaties opbouwt als je niet face-to-face tegen over iemand zit, hoe je virtuele vergadertools gebruikt (Microsoft Teams, Skype, BlueJeans, Cisco Webex en Zoom), en hoe je de gezins- en werkdynamiek op een gezonde manier in balans houdt.  

Linkedin learning

Maar daar blijft het niet bij: afgelopen week heeft LinkedIn nog eens extra cursussen gratis toegankelijk gemaakt. Een aantal is gericht op onze mentale gezondheid en bieden hulp voor aanpassing aan deze nieuwe manier van (thuis)werken en een nieuwe balans te vinden tussen werk en privé. Daarnaast zijn er extra LinkedIn Learning trainingen gratis beschikbaar over werk in deze onzekere coronatijden; voor werkzoekenden maar ook voor werkenden.

LinkedIn zegt daarover het volgende:
“In maart hebben drie keer zoveel mensen mindfulness- en stressmanagementcursussen op LinkedIn Learning gevolgd dan in februari. Reden daarvoor is waarschijnlijk dat mensen op zoek zijn naar manieren om met dit ‘nieuwe normaal’ om te gaan. De grenzen tussen werk en privé vervagen meer dan ooit. Het hele gezin is thuis; familie, vrienden en collega’s zitten op fysieke afstand en de plekken waar we heen gaan voor ontspanning zoals restaurants, sportscholen, bioscopen etc zijn gesloten. En misschien wel het meest uitdagende van allemaal: we weten niet zeker hoelang dit zal duren. ”

Een tijd en situatie die ons voor uitdagingen stelt! Vandaar dat LinkedIn deze cursussen, die je helpen hiermee om te gaan, nu vrij toegankelijk maakt.

Het gaat om de volgende cursussen:

Dit zijn de gratis LinkedIn Learning-cursussen op het gebied van werk:

Extra tijd vanwege de Corona-maatregelen? Investeer dan in je kennis – en maak gebruik van de mogelijkheden om deze LinkedIn trainingen te volgen. En je krijgt gelijk de kans om nader kennis te maken met LinkedIn Learning. Natuurlijk oefen je ook gelijk je Engels… want alle cursussen zijn in het Engels. Vind je het interessant, dan kan je een gratis proefmaand nemen en er echt induiken!

Groeten, Lieneke

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us