Trainingen

'Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven is'

Wil jij jouw marketing een boost geven? Wij geven verschillende trainingen om jou op weg te helpen. Denk hierbij aan een training Instagram, LinkedIn of e-mail marketing. Ben je meer geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie of het inzetten van interne ambassadeurs, denk dan aan de trainingen SEO Schrijven en Employer Branding. Op deze pagina geven we een korte uitleg van de trainingen. Weet je al wat je wilt volgen? Ga dan naar het trainingsoverzicht en kies jouw training!

Wist je dat wij ook incompany trainingen geven? Ben je gevestigd in Zeeland of West-Brabant en wil je met meerdere collega's een training bij ons volgen? Dan kan het voordeliger zijn om een training op locatie te volgen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Gemeente Sluis en Rabobank Zeeuws-Vlaanderen een cursus Employer Branding gegeven. Deze incompany trainingen wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op.
Tijdens de training Instagram voor business leer je de ins en outs van Instagram. Je ontdekt hoe je jouw doelgroep vindt, hoe je nieuwe volgers krijgt en hoe je een community opbouwt. Je leert hoe je mooie en relevante Instagram foto’s en video's maakt met een heldere omschrijving en hoe je Instagram stories kunt inzetten. Natuurlijk kijken we ook naar de laatste trends en ontwikkelingen, waaronder Instagram TV. Je analyseert vervolgens hoe je jouw statistieken kunt uitlezen.

Je bent al aardig op weg met jouw zakelijke Instagram profiel, je account is aangemaakt, je plaatst berichten en hebt een aantal volgers. Maar hoe ga je het optimale resultaat behalen met Instagram als marketingtool? Tijdens de training leer je hoe je een boost kunt geven aan jouw Instagram strategie en skills. We bieden je de handvaten om met kwalitatieve content en interactie een groter bereik op te bouwen. Tot slot gaan we dieper in op alle functies die Instagram biedt, van Instagram stories tot adverteren, en hoe je dit kunt toepassen.

LinkedIn is een ideaal kanaal om leads mee te genereren en jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Maar hoe haal je resultaat uit LinkedIn, voor je bedrijf én voor jezelf? Wat zijn de kenmerken van een goed profiel, hoe bereik je je doelgroep en kom je in beeld? Lieneke neemt je mee in de LinkedIn wereld: hoe presenteer je jezelf op dit zakelijke social media kanaal en zet je het in als marketingkanaal voor je sales.

E-mailmarketing kan zeer succesvol zijn, tenminste als je goed aanpakt! Als je klanten op het juiste moment de juiste boodschap stuurt, kan e-mailmarketing één van de best converterende online marketing kanalen zijn. Wil jij weten hoe je e-mailmarketing succesvol inzet? Dan is de     e-mailmarketingtraining zeer geschikt voor jou.

Een krachtig werkgeversmerk valt op, spreekt aan en werkt als een magneet. Ook creëert het trots en betrokkenheid bij je huidige medewerkers. Daarom is het belangrijk dat je tijd en energie besteedt aan employer branding. Maar hoe pak je dit aan en wat houdt het precies in? In deze training helpen we je antwoorden te vinden op deze vragen. Je leert welke stappen je moet doorlopen om employer branding succesvol in te zetten in jouw organisatie.

Je ontvangt praktische adviezen, inspiratie en tips. 

90% van de zoekopdrachten loopt via Google. Komt jouw website in de eerste zoekresultaten naar boven? Tijdens de training SEO Schrijven krijg je veel informatie en concrete tips en adviezen. O.a. het kiezen van keywords, tekst optimalisatie komen aan bod. Aan de hand van deze training kun je jouw webteksten effectiever maken zodat je hoger scoort in de zoekresultaten.

Veel bedrijven ontbreekt het aan tijd en inspiratie om hun Facebook, Instagram of Linkedin te vullen. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor je! Tijdens de maandelijkse workshop Social Media planning zorgen we er in één ochtend samen voor dat je social planning voor de komende maand gereed staat.

Op Facebook zijn nog altijd veel gebruikers actief. Wil je optimaal resultaat halen uit jouw Facebook marketing? Tijdens een incompany inspiratie sessie geven we je volop tips en handvatten om van jouw Facebook pagina een succes te maken!

Heel interessant en direct praktisch toepasbaar; veel handvaten om LinkedIn ook in onze branche goed in te zetten.
Fabian - Reham Makelaars & Taxateurs - Training LinkedIn
Lieneke van Get a Grip leidt de workshop heel natuurlijk. Professioneel en met verstand van zaken. Ze verdiept zich in het onderwerp, bereidt zich goed voor met een heldere presentatie en neemt de deelnemers stap voor stap mee in de materie. Een aanrader!
Claudia - Gemeente Sluis - Training Employer Branding
De workshop voor nieuwsbrieven was leuk en heeft me geïnspireerd!
Marijn - Francie Coxmetics - Training E-mail marketing

Daphne weet alles over algoritmes, Hashtags, zichtbaarheid en nog veel meer. Interessant én leuk!

Romy - Zorgsaam -          Training Instagram
Lieneke, bedankt. De sessie is erg positief ontvangen en we hebben weer tal van leuke ideeën op kunnen doen
Eline - Tragel - Incompany Training Facebook 
Training SEO bij Get a Grip. Interessant en leerzaam! Waar ik dacht op een goede manier bezig te zijn, valt er nog heel veel meer uit de site en social media te halen!
Denny - Dethon -              Training SEO Schrijven

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Your information is safe with us