In een wereld waar technologie elke dag evolueert, is het belangrijk om op de hoogte te blijven. AI, ChatGPT en Copilot bieden ongekende mogelijkheden voor jouw bedrijf en organisatie. Maar wat betekent dit voor jou in de praktijk? Daar geven wij graag een antwoord op!  

inspiratiesessie-ai-chatgpt

INSPIRATIESESSIE OVER AI, CHATGPT & COPILOT.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ontdek hoe je kunstmatige intelligentie, ChatGPT en Copilot kan inzetten in jouw bedrijf. Of het nu gaat om marketing, HR, klantenservice, werkvoorbereiding of andere processen: in veel gevallen kan (generatieve) AI zorgen voor een flinke efficiencyslag en kostenbesparing.

WAT IS AI?

AI, of kunstmatige intelligentie, stuurt de meest baanbrekende technologische innovaties aan. ChatGPT, een tool van OpenAI, is een sprekend voorbeeld van wat AI kan. Het communiceert, leert en creëert zelfs. Ook Copilot van Microsoft kan je helpen om productiever te zijn, sneller met je documenten en presentaties een begin te maken & veel meer. Maar belangrijker, wat kan het voor jouw bedrijf betekenen? 

inspiratiesessie-ai-chatgpt-lieneke

GET INSPIRED!

Begrijpen begint met bewustzijn. Duik de wereld van AI in met onze inspiratiesessie. In deze sessie krijgen jij en je medewerkers een heldere introductie in AI met ChatGPT en/of Microsoft Copilot. Je leert over de mogelijkheden en hoe deze technologieën in jouw bedrijf of organisatie toegepast kunnen worden. In een sessie van ca. 2 uur openen we de deur naar een wereld vol innovatie en natuurlijk gaan de deelnemers ook zelf aan de slag met opdrachten uit de praktijk.   

Neem contact op

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE INSPIRATIESESSIE OVER AI?

Onze sessies zijn de eerste stap naar daadwerkelijke toepassing van (generatieve) AI in je bedrijf. Ontdek niet alleen wat AI, ChatGPT en Copilot zijn, maar krijg inzicht hoe je het zou kunnen inzetten voor groei en innovatie. Onze missie is om je niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te begeleiden naar een effectieve inzet van AI in je onderneming. 

ENKELE REACTIES VAN DEELNEMERS

"Lieneke's sessie was een eye-opener. Zeer verassend hoeveel informatie je uit ChatGPT kunt halen. Er gaat een wereld voor je open. Zeer leerzaam."

logo-van-gelder-telecom

Van Gelder Telecom


"Tijdens de inspiratiesessie kwam ik achter de ontelbare mogelijkheden die AI biedt, van content tot het optimaliseren van processen en offertes."

Ferris

 

"Duidelijkheid over wat je er eigenlijk mee kan en hoe toepasbaar het is in mijn werk."logo-van-gelder-telecom

Van Gelder Telecom


"AI/ChatGPT zal ons werk verrijken. Herhalende taken laten doen en daardoor meer tijd hebben voor creatieve processen."


Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

INCOMPANY SESSIE & PRAKTISCHE INFORMATIE

Incompany sessie
De inspiratiesessie over AI, ChatGPT & Copilot is op een datum en locatie naar keuze. De sessie wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van jouw bedrijf. Woon samen met je team de sessie bij!

Praktische informatie
● Duur: 2 uur
● Praktijkopdrachten afgestemd op jouw bedrijf
● Vanaf €895,- excl. BTW

INTERESSE IN DE INSPIRATIESESSIE OVER AI, CHATGPT OF COPILOT?

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

ONZE TRAINERS

Lieneke de Wolf

Trainer AI/ChatGPT/Copilot & LinkedIn


Noortje de Bakker

Trainer AI/ChatGPT/Copilot

Anouk Den Doelder

Trainer social media & creatief
schrijven

Lieneke de Wolf, Eigenaar & Adviseur

MEER INFORMATIE OVER DE SESSIE?

Heb je vragen over de inspiratiesessie of wil je gelijk aanmelden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op