training instagram voor business banner met icoon

Wil je bijblijven met de laatste ontwikkelingen in Instagram-marketing? Vraag je je af waar je moet beginnen? Welke functies je moet gebruiken om jouw doelgroep te bereiken? En hoe je een effectieve Instagramstrategie opbouwt? 

Tijdens onze training "Instagram for business" behandelen we de nieuwste trends en features op Instagram. Ontdek welke functies het beste passen bij jouw doelen, wat het optimale postformaat voor elk deel van het platform is en hoe je deze kennis toepast om een sterke aanwezigheid op Instagram te ontwikkelen. 

Trainingen

TRAINING INSTAGRAM FOR BUSINESS

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Het Instagramplatform heeft zich gevestigd als een krachtig marketinginstrument voor bedrijven van alle groottes. Maar om echt te excelleren op Instagram, moet je de fijne kneepjes begrijpen en een doordachte strategie volgen. Onze training "Instagram for business" is ontworpen om je te helpen het meeste uit Instagram te halen en je bedrijf te laten groeien.  

Leer Instagram tot in de puntjes kennen  
Tijdens deze training word je ondergedompeld in de wereld van Instagram. Van foto's en video's tot Instagram Stories, Reels, en het gebruik van hashtags – na deze training weet je het allemaal. Je zult begrijpen hoe je elk van deze elementen effectief kunt inzetten om je zichtbaarheid te vergroten en je merk te versterken.  

Bouw een boeiende Instagram-feed  
Een goed geoptimaliseerde Instagram-feed is essentieel voor het aantrekken van volgers en potentiële klanten. Onze training zal je voorzien van de tools en vaardigheden om een aantrekkelijke feed te creëren. We zullen je leren hoe je een strategische contentplanning kunt maken en hoe je inspiratie kunt opdoen voor je berichten.  

trainingen


Optimaliseer je Instagram Bio 
Wanneer jouw doelgroep op jouw Instagram profiel kijkt, zien ze als eerste jouw Instagram Bio. Tijdens de training zul je leren hoe je jouw Bio kunt optimaliseren om de aandacht te trekken en mensen aan te moedigen om je te volgen.  


Ontdek Instagram Reels  
Instagram Reels zijn een krachtige manier om je doelgroep te betrekken. We laten je kennismaken met de mogelijkheden van Reels en hoe je deze effectief kunt inzetten om een relevante doelgroep aan te trekken.  

Meet en analyseer je succes  
Het is belangrijk om te begrijpen hoe je als bedrijf presteert op Instagram. We zullen je leren hoe je succes kunt meten en analyseren, en we zullen de rol van het Instagram-algoritme in dit proces uitleggen.  

Na het volgen van de training "Instagram for business" ben je volledig uitgerust om Instagram te gebruiken als een krachtige marketingtool voor jouw bedrijf. 

WAT KUN JE NA DE TRAINING INSTAGRAM FOR BUSINESS?

✔ Je weet hoe je Instagram als krachtig marketinginstrument kan gebruiken
✔ Je leert alle ins-en-outs van Instagram kennen
✔ Je weet hoe je de aandacht van je volgers moet trekken
✔ Je begrijpt hoe je kunt leren van je eigen succes

ONZE TRAINERS

Carolien Cornelissens

Digital consultant & Trainer

Anouk Den Doelder

Digital consultant & Trainer

Incompany training & praktische informatie

Incompany training
De training Instagram for business is ontworpen voor jou en je team, op een datum en locatie naar keuze. De training wordt toegepast op de persoonlijke wensen van jouw bedrijf.

Praktische informatie
● Duur: 2 à 3 uur
● Gepersonaliseerde training op basis van input
● Presentatie wordt na afloop gedeeld
● Tot 6 personen: €895,-
● 7 personen of meer: Vanaf €895,-

Vraag de Instagram for business aan!

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

ENKELE REACTIES VAN DEELNEMERS

Training - LinkedIn

De LinkedIn training was erg leerzaam. Elke dag wordt LinkedIn nu meer en meer ingezet door onze mensen om optimale resultaten te behalen. Dank Get a Grip. 

Inprevo
Training - Instagram

Hele fijne training door Get a Grip. We worden inmiddels al redelijk InstaPROOF! 


Delony - Gemeente Terneuzen
Training - SEO schrijven

Training SEO bij Get a Grip. Interessant en leerzaam! Waar ik dacht op een goede manier bezig te zijn, valt er nog heel veel meer uit de site en social media te halen!

Denny - Dethon

Lieneke de Wolf, Eigenaar & Adviseur

MEER INFORMATIE OVER DE TRAINING?

Heb jij vragen over de training Instagram for business, neem dan contact met ons op!