haringparty-website

Een succesvol evenement voor de Lions

KLANTCASE

Lions Oost Zeeuwsch-Vlaanderen is een serviceclub met toegewijde leden die zich belangeloos inzetten om anderen te helpen, zowel lokaal als wereldwijd, waar reguliere kanalen soms tekortschieten.


De Willem Beukelszoonlezing en Haringparty

Eén van de jaarlijks terugkerende evenementen van Lions Oost Zeeuwsch-Vlaanderen is de Willem Beukelszoonlezing en Haringparty, een event in De Grote Kerk in Terneuzen waarbij geld wordt ingezameld voor verschillende goede doelen. Een deel van de opbrengst ging naar De Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen en werd uitgereikt tijdens het evenement.


Verschillende online marketing taken

Vanuit Get a Grip hebben we verschillende taken op ons genomen om dit evenement digitaal onder de aandacht te brengen bij (potentiële) sponsoren:

Zo zijn we eerste aan de slag gegaan met het aanmaken en inrichten van een Instagram en Facebook-account. Op deze kanalen hebben we zichtbaarheid gegeven aan wat de Lions precies doen en waar ze voor staan. En natuurlijk hebben we uitgebreid informatie gedeeld over het aankomende evenement.

Om de betrokkenheid te vergroten en de sponsoren op de hoogte te houden, hebben we een Mailchimp-account opgezet en een passende nieuwsbrieftemplate ontworpen. Hiermee konden we op een overzichtelijke en aansprekende manier alle relevante informatie over het evenement en de Lions delen.

Zo zijn we begonnen met een 'Save the Date'-nieuwsbrief om de belangstelling te wekken en mensen te laten weten wanneer ze het evenement konden bijwonen. Vervolgens zijn er nieuwsbrieven verstuurd met informatie over het programma, de spreker, de beschikbare sponsorpakketten en het goede doel van de Haringparty: de Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen. Op deze manier konden we een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid creëren.


Zelf waren we natuurlijk ook aanwezig op het evenement. Het was een groot succes met een mooie opbrengst voor het goede doel.

Samenwerken met ons?

Bij Get a Grip zijn we trots dat we samen met Lions Oost Zeeuws-Vlaanderen een verschil hebben kunnen maken! Heb jij ook hulp nodig bij jouw online marketing werkzaamheden? Neem dan contact op. 

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

ballade-klantcase

Uitverkochte editie Festival de Ballade


Voor Festival de Ballade hebben we onze expertise van online marketing ingezet om dit Zeeuwse festival nog meer onder de aandacht te brengen.
Logo ZorgSaam ziekenhuis

Meer bereik en engagement op social media voor ZorgSaam

Voor ZorgSaam zijn we verantwoordelijk voor alle social media kanalen. We helpen in het bedenken, schrijven en plaatsen van social mediaberichten.

Geslaagde advertising campagnes voor
Kraker Trailers

Voor Kraker Trailers zijn er advertising campagnes ingezet via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google voor het binnenhalen van interessante leads.

Alle opdrachtgevers bekijken?