ballade-klantcase

Uitverkochte editie van Festival de Ballade

KLANTCASE

Festival de Ballade in Terneuzen is een onmisbaar evenement in de regio. Vanuit Get a Grip waren we dan ook enorm enthousiast toen we de kans kregen om als trotse sponsor samen te werken. Bart Jansen, één van de organistoren, is tevens eigenaar van Laveto en onze vaste samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen van websites voor onze klanten.


Opstarten en uitvoeren van de werkzaamheden

Na een gezamenlijke brainstormsessie, zijn we gestart om onze expertise in online marketing in te zetten om dit Zeeuwse festival nog meer onder de aandacht te brengen.


We gingen aan de slag met het volledige beheer van de social media kanalen van Festival de Ballade, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. Maar ook YouTube en TikTok mochten hierbij niet ontbreken. Daarnaast hebben we de mensen achter de schermen (digitaal) in het zonnetje gezet: de sponsoren en vrijwilligers die het hart van het evenement vormen.


Om te zorgen voor herkenbaarheid, creëerden we een huisstijl en verschillende social media templates. We deelden niet alleen praktische informatie over de artiesten, line-up en het festivalterrein, maar we wilden vooral de unieke intieme sfeer van dit festival benadrukken. Hiervoor gebruikten we mooie sfeerbeelden en natuurlijk passende Zeeuwse quotes.


Realtime content tijdens het festival

Ook tijdens het (uitverkochte!) festival waren we met ons team aanwezig om te zorgen voor realtime content op de social media kanalen, waarbij we zelf tussendoor ook af en toe een dansje waagden.


Bij Get a Grip zijn we enorm trots op onze bijdrage aan dit prachtige Zeeuwse festival in Terneuzen en kijken we terug op een leuke en succesvolle samenwerking!


"Wij zijn erg blij met de inzet van Get a Grip voor onze social media kanalen. Door deze samenwerking zijn we meer zichtbaar, wat niet alleen voor het festival beter is maar ook voor onze sponsoren. Het is fijn dat Get a Grip ook actief meedenkt over berichten die we kunnen plaatsen en eventuele acties die we hieraan kunnen koppelen. Kortom wij zijn erg tevreden, wij hopen dan ook op een langdurige samenwerking!" - Bart Jansen, Laveto


Samenwerken met ons?

En denk jij: Online Marketing? Was da noe? Neem dan vooral contact met ons op en haal alle expertise en kennis in huis om jouw doelgroep goed en effectief te bereiken!

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Meer verkeer en leads voor Certis Benelux


Voor Certis Benelux zijn we aan de slag gegaan met de SEO van de website, SEA en het maken van een overzichtelijk dashboard. 

Geslaagde advertising campagnes voor
Kraker Trailers

Voor Kraker Trailers zijn er advertising campagnes ingezet via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google voor het binnenhalen van interessante leads. 
haringparty-website

Succesvol evenement voor de Lions


Get a Grip heeft verschillende online marketingwerkzaamheden ingezet om het evenement van de Lions digitaal onder de aandacht te brengen.

Alle opdrachtgevers bekijken?