Logo ZorgSaam ziekenhuis

SINDS ONZE SAMENWERKING MET GET A GRIP ZIEN WIJ MEER BEREIK EN ENGAGEMENT OP SOCIAL MEDIA!

KLANTCASE

Get a Grip is momenteel volledig verantwoordelijk voor alle social mediakanalen van ZorgSaam. Zo dragen wij zorg voor het bedenken, schrijven en plaatsen van social media berichten voor onder andere ZorgSaam recruitment. Dit doen wij in samenwerking met het HR-team van ZorgSaam.


ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg in regio Zeeuws-Vlaanderen met locaties van Hulst tot aan Oostburg. Ingeborg Velthoen, recruiter bij ZorgSaam vertelt over de samenwerking met Get a Grip. “We maakten al gebruik van jullie diensten voor de andere social mediakanalen bij ZorgSaam. Daar waren we tevreden over en daarom was het een logische stap om ook voor de ‘werken bij’ kanalen jullie in te zetten.”


Meer bezoekers en sollicitanten 

Ingeborg Velthoen: “Sinds onze samenwerking met Get a Grip zien wij meer bereik en engagement op social media. Berichten worden vaker gedeeld en geliket. Dat komt ook zeker door het persoonlijke aspect met het delen van teamfoto’s in de vacatures. Eerst zagen we dat collega’s nog wat terughoudend waren om foto’s aan te leveren voor bij de vacatures. Nu worden er direct foto’s aangeleverd, zodra er een vacature beschikbaar is.

We zien meer bezoekers op de website en ook meer sollicitanten. Voornamelijk bij doktersassistenten zien we een toename van het aantal sollicitanten. Daar heeft de strategie en inzet van Get a Grip zeker bij geholpen.


Prettige onderlinge samenwerking

Ook de onderlinge samenwerking en het contact bevalt goed. Het team van Get a Grip reageert altijd snel, is ontzettend flexibel en professioneel. Het is een hip en jong team, wat goede adviezen geeft aan ons, jaarlijks een social mediatraining geeft en meedenkt. Wij zijn erg tevreden!

Onze manier van werken met Get a Grip is telefonisch, wij plaatsen vacatures op de website en geven een seintje als er een vacature op social media geplaatst mag worden. Indien er geen persoonlijke foto beschikbaar is, gebruikt Get a Grip een passende stockfoto. Gelukkig is dat steeds minder nodig.”


Samenwerken met ons?

Ben jij ook op zoek naar professionele partner voor jouw social media, advertentiecampagnes of algehele online marketing? Let’s team up! En haal alle expertises en kennis in huis om jouw doelgroep goed en effectief te bereiken!

BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE OPDRACHTGEVERS?

Case DeltaSafe | Get a Grip

Meetbaar meer sollicitanten voor DeltaSafe Security


Voor DeltaSafe Security verzorgen we het volledige campagnemanagement voor het binnenhalen van sollicitanten voor openstaande vacatures.

Geslaagde advertising campagnes voor
Kraker Trailers

Voor Kraker Trailers zijn er advertising campagnes ingezet via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google voor het binnenhalen van interessante leads.

haringparty-website

Succesvol evenement voor de Lions


Get a Grip heeft verschillende online marketingwerkzaamheden ingezet om het evenement van de Lions digitaal onder de aandacht te brengen.

ALLE OPDRACHTGEVERS BEKIJKEN?