Klantcase adverteren op social media voor Reham

Adverteren op social media 

KLANTCASE

Bij Get a Grip zijn we van alle markten thuis. Zo ook als het gaat om online adverteren en dan voornamelijk op de verschillende social media kanalen en Google. Eén van onze klanten voor wie wij al een geruime tijd adverteren is Reham Makelaars en Taxateurs. Fabian du Puy, mede-eigenaar van Reham, vertelt waarom zij gebruik maken van online adverteren. 


“Wij zijn een aantal jaar geleden begonnen met adverteren, omdat je altijd moet kijken waar je doelgroep zich bevindt en hoe je ze makkelijk en laagdrempelig kan bereiken. Online adverteren was dan ook een logische stap voor ons. Onze doelgroep bevindt zich namelijk voornamelijk online. Het online adverteren is hiermee een mooie toevoeging op bijvoorbeeld offline advertenties in de Woningkrant van het ZVA.” 


Reham heeft op haar social media kanalen op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn heel veel volgers en daarmee een groot bereik. Toch heeft adverteren een duidelijke meerwaarde. “Organisch hebben onze social mediakanalen al een groot bereik, maar we willen ook mensen die ons nog niet of nog niet zo goed kennen bereiken en aanspreken. En juist daarvoor bieden advertenties op social media een prima oplossing.” 


Voor Reham zetten we verschillende soorten advertenties in. Advertenties voor bereik bij een nieuwe doelgroep of gericht op verkeer naar bepaalde diensten. Met gerichte advertenties genereren we de nodige leads en we bereiken zowel huizenzoekers als potentiële verkopers aan met relevante informatie en content. Bijkomend voordeel is dat de resultaten van social media advertising exact inzicht geeft in de resultaten en wat je advertentie heeft opgeleverd.  


“De eerste keer is het altijd spannend hoe een advertentie het gaat doen, maar naarmate je het vaker inzet, zie je steeds beter de meetbare resultaten. Zo weet je waar je je budget aan besteed. Dat inzicht, in combinatie met concrete resultaten, is voor ons echt een voordeel. Adverteren op social media is wat ons betreft een hele zinvolle investering en daar gaan we zeker mee door!’ 


Samenwerken met ons?

Ben jij ook op zoek naar professionele partner voor jouw social media, advertentiecampagnes of algehele online marketing? Let’s team up! En haal alle expertises en kennis in huis om jouw doelgroep goed en effectief te bereiken! 

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Case DeltaSafe | Get a Grip

Meetbaar meer sollicitanten voor DeltaSafe SecurityVoor DeltaSafe Security verzorgen we het volledige campagnemanagement voor het binnenhalen van sollicitanten voor openstaande vacatures.

haringparty-website

Succesvol evenement voor de Lions


Get a Grip heeft verschillende online marketingwerkzaamheden ingezet om het evenement van de Lions digitaal onder de aandacht te brengen.

Geslaagde advertising campagnes voor
Kraker Trailers

Voor Kraker Trailers zijn er advertising campagnes ingezet via Facebook, Instagram, LinkedIn en Google voor het binnenhalen van interessante leads.

Alle opdrachtgevers bekijken?