banner met adviessessie online marketing en bijhorend icoon

ONLINE MARKETING: WHAT'S IN IT FOR ME?

Soms kan het knap lastig zijn: alle goede ideeën en plannen over je marketing en sales ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. De dagelijkse gang van zaken vraagt continue aandacht waardoor een plan van aanpak of strakke strategie doorgaans uitblijft. En iedereen weet: inzicht in alle factoren zorgt voor meer grip op het geheel!  

Vraag een adviessessie aan voor je online marketing en we gaan samen kijken wat al die online kanalen kunnen betekenen voor je bedrijf. Hoe zet je het in? Hoe rijmt dat met je doelstellingen en nog belangrijker: hoe draagt je online strategie daaraan bij?  


Wil jij meer resultaat uit je online inspanningen?

Het is belangrijk dat je een plan hebt – wat ga je doen, in welke periode, en wat wil je bereiken? Jouw online strategie moet natuurlijk in lijn liggen met jouw bedrijfsdoelstellingen. De verschillende (online-)activiteiten die je inzet dragen bij aan het behalen van die doelen. Wie is je doelgroep? Welke kanalen zet je in? Welke doelen wil je behalen? Dit zijn slechts een aantal vragen waar je antwoord op geeft bij het opstellen van je strategie. Daarna kun je pas kijken naar de kanalen die je hiervoor in zet en hoe, waar en wanneer je aan de slag gaat met je website of webshop, berichten op social media, advertenties, e-mailmarketing en meer! Bekijk ook onze social mediastrategie en  -beheer pagina!


null


Tim van der Peijl, Digital Consultant

MEER WETEN OVER EEN ADVIESSESSIE?

Hoe kan Get a Grip jou hierbij helpen? Eerst kijken we waar je vragen over hebt en waar je tegenaan loopt. Vervolgens stellen we per situatie een aanpak voor de adviessessie voor. Dat kan bijv. gaan over het vaststellen van je social strategie, maar soms zoomen we ook gelijk in op een bepaald social mediakanaal en de aanpak daarvan als blijkt dat daar de meeste kansen liggen voor jou. Dan duiken we met jou (en één of twee directe collega's) de diepte in tijdens de sessie die normaal gesproken 2,5-3 uur duurt.

De sessie wordt vooraf grondig door ons voorbereid zodat we de tijd zo goed en nuttig mogelijk benutten. Na afloop krijg je een uitwerking met de adviezen en onderwerpen die we hebben besproken; je kunt direct aan de slag. 

GRIP OP JOUW ONLINE BUSINESS?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

ALLE UPDATES OVER MARKETING EN GET A GRIP ALS EERSTE ONTVANGEN?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us