Adviessessie online marketing

'Marketing is about the stories you tell'

Online marketing, what's in it for me?

Het kan knap lastig zijn: zorgen dat alle plannen en ideeën over marketing en sales die je in je hoofd hebt voor jouw bedrijf, ook echt tot uitvoering komen. Je bent vaak zo bezig met de dagelijkse uitvoering dat het uitstippelen van een plan van aanpak en nadenken over de middelen die je inzet, erbij inschiet. Wat kan online marketing betekenen voor jouw bedrijf? Hoe zet je het zodanig in dat het bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen, en wat zet je dan precies in? Social media, andere manieren van leadgeneratie, e-mailmarketing? Groot of klein bedrijf: wij helpen je graag om de koers uit te zetten en echt resultaat te gaan halen uit o.a. je online marketing. 


Wil jij meer resultaat uit je online inspanningen?

Het is belangrijk dat je een plan hebt - wat ga je doen, in welke periode, en wat wil je bereiken? Jouw online strategie moet natuurijk in lijn liggen met met jouw bedrijfsdoelstellingen. De verschillende (online-) activiteiten die je inzet, dragen bij aan het behalen van die doelen. Wie is je doelgroep? Welke kanalen zet je in? Welke doelen wil je behalen? Dit zijn slechts een aantal vragen waar je antwoord op geeft bij het opstellen van je strategie. Daarna kun je pas kijken naar de kanalen die je hiervoor in zet en hoe, waar en wanneer je aan de slag gaat met je website of webshop, berichten op social media, advertenties, e-mail marketing en meer! 1-op-1 Adviessessie 


Hoe kan Get a Grip jou hierbij helpen? Eerst kijken we waar je vragen over hebt en waar je tegenaan loopt. Vervolgens stellen we per situatie een aanpak voor de 1-op-1 sessie voor. Dat kan bijv. zijn het vaststellen van je social strategie, maar soms zoomen we ook gelijk in op een bepaald social media kanaal en de aanpak daarvan als blijkt dat daar de meeste kansen liggen voor jou. Dan duiken we met jou de diepte in tijdens de 1-op-1 sessie die normaal gesproken één dagdeel duurt. 

De sessie wordt vooraf grondig door ons voorbereid zodat we de tijd zo goed en nuttig mogelijk benutten. Na afloop krijg je een uitwerking met de adviezen en onderwerpen die we hebben besproken; je kan direct aan de slag. 


Meer weten over een 1-op-1 adviessessie? Neem contact op met Lieneke. Bekijk ook social media strategie en beheer.


Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us