Social media strategie en beheer

'The key to engaging content? Think bigger, bolder and braver'

Jij maakt toch ook gebruik van social media? Bijna elk bedrijf is wel actief op 1 of meerdere kanalen tegenwoordig. We zien vaak dat de activiteit na verloop van tijd minder wordt; omdat er geen of onvoldoende resultaat is, geen vooruitgang in zit, niet inzichtelijk is, onduidelijkheid over of het überhaupt wat bijdraagt.. Jammer en zonde van de geïnvesteerde tijd, energie en geld.  


Voorkom teleurstelling en waste of money and time: stel een social media strategie op. Bepaal waarom je social media wilt inzetten en welke doelen je wilt bereiken. Welke acties ga je uitvoeren om je doelstellingen te bereiken, welke kanalen zet je in, hoe bereik je jouw doelgroep, wat is je budget… Allemaal vragen die een antwoord krijgen in jouw social media strategie.


Get a Grip op social media!

We stellen samen met jou een social media strategie op. Dit kan voor meerdere social kanalen, maar ook voor eentje. Denk aan Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest… Maar bijv. ook Snapchat als je een jongere doelgroep wilt bereiken.


Waar sta je nu? We starten met een nulmeting. Wat doe je al, wat zijn de resultaten, waar zit je doelgroep enz. Vervolgens stellen we een social media strategie op voor de kanalen naar keuze. Het resultaat is een strategie waar je direct mee uit de voeten kan: een praktisch plan van aanpak. 
Social media en content marketing

Inzet van social media gaat steeds vaker samen met content marketing, het één kan eigenlijk niet meer zonder het ander. Content marketing houdt in dat je waardevolle en relevante content maakt en verspreid die nuttig is voor je klant of prospect, iets waarvan hij kan leren. Deze content wordt o.a. verspreid via diverse social media kanalen.  


Social Media Beheer 

De social media strategie is het startpunt; nu komt het aan op de uitvoering. Vaak ontbreekt het aan tijd, capaciteit en kennis van alle mogelijkheden om de uitvoering goed vorm te geven. Wij kunnen je helpen met het social media beheer. Door het regelmatig maken van aansprekende content: berichten en aantrekkelijke visuals, verschillende contenttypes inzetten (visuals, video, infographics e.d.) meten wat wel - en ook wat niet - werkt: zoeken we de interactie op met jouw doelgroep. Dat doen we op Facebook, maar bijv. ook op LinkedIn en Instagram. 


Wil je zelf aan de slag of iemand van jouw team kennis en vaardigheden laten opdoen? Join Get a Grip Academy; doe mee aan een van onze trainingen op het gebied van online marketing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen een social media strategie op te stellen? Of wil je het social media beheer uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Social media updates

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste social media updates? De ene keer heeft een platform  een nieuwe functie, de andere keer is de verandering zo groot dat je hier jouw social media strategie op moet aanpassen. Wij houden je op de hoogte van alle social media en online marketing updates op onze blog.

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Your information is safe with us