Quickscan online marketing

'Always deliver more than expected'

Snel inzicht waar je staat 

Wie wil dat nou niet? Optimaal bereik en conversie met je website, social media accounts, digitale nieuwsbrieven, online advertising… en dat alles zorgt voor naamsbekendheid, zet jouw expertstatus op scherp en het genereert leads en uiteindelijk sales. Je bent goed vindbaar en je weet de juiste mensen in jouw doelgroepen te bereiken. Maar is dat wel het geval bij jouw bedrijf? Of zijn er nog wel wat zaken voor verbetering vatbaar en kan je meer rendement halen uit je online marketing kanalen? 


Get a Grip biedt je verschillende mogelijkheden om jouw online kanalen - en de resultaten - te optimaliseren. Maar we beginnen met inzicht in wat je nu doet. 


Met de quickscan online marketing brengen we eerst in kaart waar je nu staat. Zie het als een nulmeting. Vervolgens werken we een stappenplan uit waarin we de quickwins, optimalisatie mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden in kaart brengen. Voor je website, maar ook voor de andere online middelen die je inzet. Met de rapportage kan je direct zelf aan de slag! En wil je ons inzetten voor een optimalisatie traject, dan kan dat natuurlijk ook. 


Direct een online audit laten uitvoeren of wil je eerst meer informatie? Laat het ons weten!

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us