gevel
plantenwand

YOU BETTER GET A GRIP

Want pas als je stevig staat en grip op de zaak hebt, dan kun je groeien! Ontdek hoe we sinds 2016 bedrijven in Zeeland en West-Brabant écht op weg helpen met onze doeltreffende online marketing. Vanuit het mooie Terneuzen ontwikkelen we strategieën, creëren we knallende content en zijn we jouw Google specialist. Zullen we aan de slag? 

Onze toekomstplannen

TOEKOMSTVISIE

Over 5 jaar willen we het meest toonaangevende online marketingbureau zijn van Zeeland. Met gespecialiseerde teams willen we multidisciplinair, efficiënt en meetbaar bijdragen aan een florerende regio, zowel fysiek als online. Waar voor sommigen het gras altijd groener is aan de overkant, geloven wij in oprechte wederkerigheid zónder tunnelvisie. Laat ons je zeilen vullen met een frisse wind, dan gaan we met windkracht 10 vol gas vooruit en zetten we samen onze ambitieuze regio op de kaart!  

(En op Google Maps natuurlijk) 

MISSIE

In een tijd waar kunstmatige intelligentie met de dag relevanter wordt zorgt Get a Grip voor de juiste bandenspanning en afstelling van jouw online marketing.  Samen grijpen we het stuur stevig vast en zorgen we voor de juiste balans en controle. Met een lach op het gezicht nemen we gepaste risico’s en sturen we scherp in wanneer dat nodig is. Maak een pitstop in onze one-stop-shop, laat ons sleutelen aan jouw online marketing machine en wij zorgen ervoor dat jij vanaf pole-position kunt starten. Are you ready? 

Then you better Get a Grip!  

dit is team GAG

Kernwaarden

DOWN TO (GOOGLE) EARTH

Met stevig profiel onder de zolen staat Get a Grip met twee benen op de grond in het online landschap. We gooien nooit een rookgordijn op om onze “online strategic multidisciplinaire magic muscle marketing” aan je over te brengen. Nee, we leggen je uit wat we doen, hoe we dat doen én waarom we dat doen. Simple as that. Als jouw online marketing collega graven we ons in en vragen we net zo lang door totdat we alle roots van jouw bedrijf hebben doorgrond. Zo zijn we in staat om advies te geven dat raakt en om samen content te creëren die slaagt!  

ALTIJD EEN GOEDE CLICK  

Een goede klik vinden we net zo belangrijk als een goede click. Het dynamische online marketing landschap verandert voortdurend dankzij complexe algoritmes en groeiende kunstmatige intelligentie. In al die ontwikkelingen loopt Get a Grip voorop . We zijn graag goed voorbereid en koesteren duurzame relaties, gebouwd op onderling vertrouwen. Dat gebeurt organisch binnen ons team en daardoor ook bij onze klanten. We bewegen mee, zijn altijd op de hoogte en anticiperen tijdig op de toekomst. Zo komt niemand voor verrassingen te staan!


JE (T)ROTS IN DE BRANDING

We zijn trots op wat we doen, wie we zijn en waar we werken. Zeeland zit namelijk vol met daadkracht en gepassioneerd ondernemerschap. Meer dan waar ook in Nederland zoeken ondernemers elkaar op, delen ze kennis en bouwen ze samen aan een sterkere gemeenschap. Omdat we in onze regio allemaal in hetzelfde team spelen is onze rol vrij simpel: het voortouw nemen, klaarstaan voor onze klanten en samen kampioen worden! 

Neem contact met ons op!

Slogan

Contactgegevens

Contactinformatie
Get a Grip
M.r. F.J. Haarmanweg 52-54
4538 AS Terneuzen
info@get-agrip.nl
+318 51 30 35 49
KvK nummer: 52637565


Of vind ons op social media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Your information is safe with us