Bij Get a Grip zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons hechte team! Staat er geen vacature open maar wil je toch jouw beschikbaarheid aan ons laten weten? Dan mag je altijd een open sollicitatie sturen! Dus ben jij die online communicatie specialist die zorgt voor verdere uitbouw van Get a Grip én groei van onze opdrachtgevers?  Solliciteer dan snel!

Als toekomstig Get a Gripper houd jij je bezig met alle vormen van online communicatie en weet je een juiste mix te maken van verschillende online kanalen. Social media beheer, Facebook & Instagram advertising, SEO en SEA – jij draait je hand hier niet voor om. En als kers op de taart zet jij makkelijk jouw creatieve skills in bij het maken van visuals, animaties en/of korte video’s. Heb jij al enige ervaring of kom je direct uit de schoolbanken, maar ben je nog lang niet uitgeleerd en wil je jezelf verder ontwikkelen bij een jong en ambitieus online marketingbureau waar je echt het verschil kunt maken? Dan willen we meer weten over jou! 


Waarom jij?

 • Social media beheer heb jij al regelmatig uitgevoerd voor bedrijven of voorgaande werkgevers. Jij weet hoe je Facebook, Instagram, LinkedIn en andere kanalen effectief kunt inzetten en denkt hier ook op strategisch niveau over na.  

 • Je hebt ervaring met het maken van betaalde Facebook en Instagram advertenties, en de Facebook Business Manager klinkt voor jou niet onbekend.

 • Jij weet als geen ander hoe je met SEO geoptimaliseerde content de organische Google positie van onze klanten kunt verbeteren. Én hoe jij de geïnteresseerde websitebezoekers weet te retargeten met Google Ads campagnes. Je kunt gedegen adviezen hierover uitbrengen, maar ook goed de voortgang monitoren. 

 • Je bent sociaal en communicatief sterk; jij kan in begrijpelijke taal aan onze klant uitleggen wat een hashtagstrategie is of waarom dat ene zoekwoord te weinig organisch verkeer oplevert.    

 • Je hebt een vlotte pen: communicatief sterk als je bent, weet je dit ook te vertalen naar prikkelende social media berichten, blogs of ijzersterke SEO teksten.  

 • Jij bent dus gek op content; visuals voor social media berichten, de leukste Instagram stories of aansprekend campagne materiaal. Jij maakt het. Dat je hier een tikkeltje perfectionistisch in bent, vinden wij niet erg… 

 • Jij voelt je thuis in onze informele werksfeer en onze 'work hard, play hard' mentaliteit is je op het lijf geschreven. 

 • Je werkt graag zelfstandig, de ene keer op kantoor en de andere keer vanuit huis, maar je bent ook een echte teamplayer en kennisdeler. Tijdens onze team meetings deel jij de nieuwste scoops over online marketing met ons. 

 • Jij past in ons team wanneer jij professioneel, maar tegelijkertijd net zo sociaal bent als de media waar wij zo’n fan van zijn. Onze kracht ligt in onze persoonlijke aanpak en klanten zien ons als een samenwerkingspartner met altijd een bekend gezicht als aanspreekpunt.  

Carolien

“Bij Get a Grip werk je voor verschillende klanten. Dit maakt het werk heel divers. Je staat in direct contact met de klant, maar ik kan ook altijd bij mijn collega’s terecht om ideeën uit te wisselen of even te sparren.”  

Je kunt je weg snel vinden in tools zoals:  

 • Social media content planningstools, zoals Kontentino en Facebook Creator Studio 
 • Canva, Lightroom, Photoshop en andere creatieve bewerkingsprogramma’s 
 • Videobewerkingsprogramma’s 
 • Facebook Business Manager 
 • Diverse Google tools zoals Google Ads, Google Search Console, Google Tag Manager of Google Analytics  
 • CMS-systemen  

Waar kom je terecht? 

Jij bent straks onderdeel van Team Get a Grip. Het team bestaat uit uiteenlopende personen met talenten voor verschillende disciplines: van online marketing tot social media beheer, van Instagram tot LinkedIn, van content schrijven tot content ontwerpen. Verschillende kwaliteiten die samenkomen in een klein en enthousiast team waar je veel ruimte krijgt om te groeien in wat jij belangrijk vindt. Zo heeft iedereen zijn expertise, maar zijn we allemaal van veel of zelfs alle markten thuis.  


Allemaal verschillend dus, maar hierover zijn we het roerend eens: 

 • Work hard, play hard – elke dag 100% inzet met een goeie dosis fun

 • Samen zorgen we voor groei van onze opdrachtgevers, van Get a Grip én van jou ;)

 • Elke mening en ieders inbreng telt en wordt zeer gewaardeerd 

 • We zijn gek van online marketing en social media, de mogelijkheden die het zakelijk biedt en we zijn nooit uitgeleerd 

Zelfstandig en proactief, dat zijn eigenschappen die we graag terugzien bij elk teamlid. We werken vaak in teams voor een klant en helpen elkaar waar mogelijk. Onze werkplek is M2GO City in Terneuzen, de leukste bedrijven hotspot in Terneuzen. 

Tim

"Bij Get a Grip is geen werkdag hetzelfde en zijn de dagen enorm divers, het kan zijn dat je 's morgens bezig bent met het maken van advertenties op Facebook en 's middags sta je in de wei foto's te maken van koeien voor social media posts."

En wie zijn wij?  

Sinds 2016 helpen we bedrijven en organisaties om méér te halen uit alles wat zij doen op hun online kanalen zoals website, webshop, social media, e-mailmarketing... Of ze nu meer zichtbaarheid, vindbaarheid of meer leads willen, zoekoptimalisatie willen inzetten of juist online advertising: wij pakken het op en maken er samen een succes van. Dat begint altijd bij een gedegen analyse en plan van aanpak. We werken intensief samen met onze opdrachtgevers en gaan voor lange termijn relaties: we willen onze klanten door en door kennen en constant kijken hoe online marketing kan zorgen voor groei. Dat betekent vaker de telefoon pakken dan een mailtje sturen en zorgen voor een passende aanpak voor elke klant. Enthousiast, leergierig, gedreven: dat past bij ons.  


We willen de mogelijkheden van online marketing voor iedereen beschikbaar en bereikbaar maken. Dat betekent dat we onze klanten ook graag leren hoe ze het zelf kunnen doen. Trainingen, advies sessies, blogs met tips en adviezen: we geven en maken ze met veel plezier. Kennis delen en daarna zien hoe onze deelnemers het effectief toepassen: dat geeft een kick! En aangezien de ontwikkelingen in online marketing nooit stilstaan, blijven we altijd leren en hebben we altijd wat nieuws te melden. 

Anouk

“Je krijgt hier de mogelijkheid om je te ontwikkelen en uit te zoeken waar jouw talenten liggen. Door het combineren van verschillende disciplines is geen dag hetzelfde en leer je elke dag iets bij!”

Word jij onze nieuwe collega?

Voel jij je aangesproken? Dan komen we graag met jou in contact! Mail jouw motivatie en CV (of voorstel video, dat mag natuurlijk ook 😉) naar Lieneke de Wolf via Lieneke@get-agrip.nl of bel Lieneke direct via +316 29 60 39 60.