ONLINE MARKETEER (MEDIOR)

Opleiding: HBO | Carrière: 2-3 jaar ervaring| Uren: 28-40 uur

Ben jij toe aan de volgende stap als online marketeer? Een uitdagende job bij een bedrijf dat groeit en waar jij één van de kartrekkers wordt? Niet bang voor een fikse dosis verantwoordelijkheid en een belangrijk aandeel in onze groei? Dan is er voor jou een plek in ons Get a Grip Team als online marketeer! Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en bent helemaal thuis is in online marketing, social, advertising e/o seo/sea.  

 

Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten.  

Je zorgt met een combinatie van online marketing activiteiten voor geweldige online resultaten voor ons diverse klantportfolio. We werken zelfstandig maar ook veel in teamverband, waarbij elk teamlid zijn of haar eigen expertise inbrengt. Zo leer je continu bij en heb je volop afwisseling in jouw werk. Je kan in één week met SEO, SEA en social campagnes bezig zijn. Liever in één discipline specialiseren? Ook daar is ruimte voor.  

Je hebt een eigen klantenportefeuille: jij bent de contactpersoon en verantwoordelijk voor jouw klanten, je hebt frequent contact en rapporteert je resultaten dan ook direct aan de klant. Regelmatig ben je op locatie bij de klant voor overleg, content maken of een presentatie. En we zijn nooit uitgeleerd! Daarom is er volop ruimte voor kennisdeling met je collega’s en samenwerkingspartners en voor het volgen van trainingen of seminars on- en offline.  Benieuwd voor wie we werken? 

Onze klanten zijn actief in verschillende branches. Van overheid tot techniek en productie, vastgoed tot zorg en onderwijs. 👉 Bekijk hier onze klantcases. 

Kelsey van Tellingen Get a Grip


“Get a Grippers zijn veelzijdig, je leert veel en snel van elkaar en de lijntjes zijn kort. Had je mij twee jaar geleden bijvoorbeeld gevraagd naar de mogelijkheden van online advertising dan zou ik met mijn mond vol tanden hebben gestaan. Dankzij mijn collega’s en de mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen heb ik mij volop kunnen ontwikkelen op dit gebied!”

En daarom past deze functie echt helemaal bij jou

Ja!


Je hebt graag persoonlijk en rechtstreeks contact met klanten en kunt je inleven in hun doelgroep en hun bedrijfsactiviteit. Je vindt het leuk om het voortouw te nemen en naast uitvoerend ook op strategisch niveau bezig te zijn. 
Ja!


Je bent ondernemend en proactief, je wacht niet af maar gaat ervoor. Je wil graag resultaten boeken en wordt niet gauw zenuwachtig als je met meerdere klanten en werkzaamheden bezig bent. Jij houdt het overzicht en zorgt dat die deadline gehaald wordt.

Ja!


Je kent het klappen van de zweep van online marketing maar bent toe aan meer vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging. In de regio sta je bekend als een van de sleutelfiguren van Get a Grip. 
Ja!


Je zit boordevol ambities, wil nog meer leren en jezelf persoonlijk ontwikkelen en de beste worden in je vakgebied. Je bent altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkeling. 
Tim van der Peijl Get a Grip"Bij Get a Grip is geen werkdag hetzelfde en zijn de dagen enorm divers, het kan zijn dat je 's morgens bezig bent met het maken van advertenties op Facebook en 's middags sta je in de wei foto's te maken van koeien voor social media posts." - Tim


Waar kom je terecht?  


Jij bent straks onderdeel van Team Get a Grip. Elke collega heeft zijn of haar eigen talenten, kwaliteiten én eigenaardigheden. Die combinatie zorgt voor een hecht en enthousiast team waar we veel voor elkaar over hebben, je jezelf kunt zijn en veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen – in de richting die jij wilt.  

Ja, we zijn behoorlijk verschillend, maar hierover zijn we het roerend eens:  


 • Work hard, play hard – elke dag 100% inzet met een goeie dosis fun 

 • Samen zorgen we voor groei van onze opdrachtgevers, van Get a Grip én van jou ;)

 • Elke mening en ieders inbreng telt en wordt zeer gewaardeerd

 • We zijn gek van online marketing en social media, de mogelijkheden die het zakelijk biedt en we zijn nooit uitgeleerd  

 • Zelfstandig en proactief, dat zijn eigenschappen die we graag terugzien bij elk teamlid. We werken vaak in teams voor een klant en helpen elkaar waar mogelijk. 

What’s in it for you? 


 • Een superleuke functie waarbinnen jij de volgende stap kunt maken en echt jouw stempel kan drukken op wat Get a Grip doet
 • Een goed salaris en bijbehorende voorwaarden
 • Werken met gedreven collega’s in een losse sfeer
 • Volop ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief
 • Werkplek in M2GO City, het leukste bedrijfsverzamelgebouw van Zeeland in het centrum van Terneuzen
 • Flexibel werken vanaf kantoor, thuis of andere locatie
 • Je krijgt je eigen laptop of macbook, tijd voor trainingen en cursussen naar wens onder werktijd (5% van je uren) én een jaarlijks budget voor toffe marketing events naar keuze.  
Daphne Verhagen Get a Grip


"Ik vind het mooi om te zien hoe iedere collega zijn of haar rol pakt. Social advertising en Instagram zijn helemaal mijn cup of tea. Lieneke weet alles over LinkedIn en is een ijzersterke adviseur voor onze klanten. Kelsey is tekstueel en grafisch heel sterk en Tim is de echte online marketeer binnen de club. Welke stempel druk jij straks op ons team?" - Daphne

En wie zijn wij?   

Sinds 2016 helpen we bedrijven en organisaties om méér te halen uit alles wat zij doen op hun online kanalen zoals website, webshop, social media, e-mailmarketing... Of ze nu meer zichtbaarheid, vindbaarheid of meer leads willen, zoekoptimalisatie willen inzetten of juist online advertising: wij pakken het op en maken er samen een succes van. Dat begint altijd bij een gedegen analyse en plan van aanpak. We werken intensief samen met onze opdrachtgevers en gaan voor lange termijn relaties: we kennen onze klanten door en door en kijken constant hoe online marketing kan zorgen voor groei. Dat betekent vaker de telefoon pakken dan een mailtje sturen en altijd proactief kijken wat er anders en beter kan. Enthousiast, gedreven, persoonlijk: dat past bij ons.   


Leer ons kennen | Meer over ons weten 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je benieuwd geworden? Neem dan tot 31 augustus contact op met ons, we maken graag kennis met jou. Als je nog vragen hebt over de vacature, bel of mail dan ook, dan geven we je graag tekst en uitleg!   


Solliciteren of contact? Tot 15 augustus: 

Lieneke@get-agrip.nl | 06 29 60 39 60 | LinkedIn  


Vanaf 16 augustus: 

daphne@get-agrip.nl | 06 42 22 73 48 | LinkedIn