ONLINE MARKETEER

Opleiding: HBO | Carrière: 2-3 jaar ervaring| Uren: 28-40 uur

Ben jij toe aan de volgende stap als online marketeer? Een uitdagende job bij een bedrijf dat groeit en waar jij één van de kartrekkers wordt? Niet bang voor een fikse dosis verantwoordelijkheid en een belangrijk aandeel in onze groei? Dan is er voor jou een plek in ons Get a Grip Team als online marketeer!

 

Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten.  

Wie zijn wij?   

Sinds 2016 helpen we bedrijven en organisaties om méér te halen uit alles wat zij doen op hun online kanalen. Denk hierbij aan de website, webshop, Social Media, e-mailmarketing etc. Of ze nu meer zichtbaarheid en vindbaarheid willen, meer leads willen genereren, zoekoptimalisatie willen inzetten of juist online willen adverteren: wij pakken het op en maken er samen een succes van. Dat begint altijd bij een gedegen analyse en plan van aanpak. We werken intensief samen met onze opdrachtgevers en gaan voor lange termijn.

 

Je zorgt met een combinatie van online marketing activiteiten voor geweldige online resultaten voor ons diverse klantportfolio. We werken zelfstandig, maar ook veel in teamverband. Zo leer je continu bij en heb je volop afwisseling in jouw werk. Je kan in één week met SEO, SEA en Social campagnes bezig zijn. Liever in één discipline specialiseren? Ook daar is ruimte voor!

Waar kom je terecht?  


Jij bent straks onderdeel van Team Get a Grip. Elke collega heeft zijn of haar eigen talenten, kwaliteiten én eigenaardigheden. Die combinatie zorgt voor een hecht en enthousiast team waar we veel voor elkaar over hebben, je jezelf kunt zijn en veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen – in de richting die jij wilt.


Ja, we zijn behoorlijk verschillend, maar hierover zijn we het roerend eens:


 • Balance is key - Soms op kantoor en soms thuis werken, soms borrelen en soms gezonde lunches, hard werken maar ook samen lachen! 
 • Samen zorgen we voor groei! De groei van onze opdrachtgevers, de groei van Get a Grip én voor die van jou ;)
 • Elke mening en ieders inbreng telt, wordt zeer gewaardeerd en serieus genomen.
 • We zijn gek van online marketing en Social Media, de mogelijkheden die het zakelijk biedt en we zijn nooit uitgeleerd.  

 • Zelfstandig en proactief, dat zijn eigenschappen die we graag terugzien bij elk teamlid. We werken vaak in teams voor een klant en helpen elkaar waar mogelijk. 👉 Leer ons kennen | Meer over ons weten 

What’s in it for you? 


 • Een functie waar jij zelf grotendeels invulling aan kunt geven. Wij zetten je graag in waar jouw vaardigheden het beste tot hun recht komen en waar jij gelukkig van wordt.
 • Een goed salaris en bijbehorende voorwaarden.
 • Werken met gedreven collega’s in een ontspannen sfeer. Wanneer stress de kop opsteekt helpen we elkaar om het overzicht te bewaren.
 • Volop ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief. We bouwen samen aan Get a Grip!
 • Een fijne werkplek in M2GO City; het leukste bedrijfsverzamelgebouw van Zeeland in het centrum van Terneuzen (lekker dicht bij de winkels!)
 • De mogelijkheid om te werken waar jij wilt werken: vanaf kantoor, thuis of andere locatie.
 • Je krijgt je eigen Macbook (of andere laptop indien voorkeur voor Windows) en toegang tot alle handige tools die wij in gebruik hebben.
 • Tijd voor trainingen en cursussen naar wens onder werktijd. Onder de noemer ‘Get a Grip Academy’ mag je 5% van je uren inzetten voor scholing én je krijgt een jaarlijks budget voor toffe relevante events en/of lezingen naar keuze.
Kelsey van Tellingen Get a Grip


“Get a Grippers zijn veelzijdig, je leert veel en snel van elkaar en de lijntjes zijn kort. Had je mij twee jaar geleden bijvoorbeeld gevraagd naar de mogelijkheden van online advertising dan zou ik met mijn mond vol tanden hebben gestaan. Dankzij mijn collega’s en de mogelijkheden tot het volgen van cursussen en trainingen heb ik mij volop kunnen ontwikkelen op dit gebied!”

En daarom past deze functie echt helemaal bij jou

Ja!


Je kent het klappen van de zweep van online marketing, maar bent toe aan meer vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging.

Ja!


Je hebt graag persoonlijk en rechtstreeks contact met klanten en kunt je inleven in hun doelgroep en hun bedrijfsactiviteit. Je vindt het leuk om het voortouw te nemen en naast uitvoerend ook op strategisch niveau bezig te zijn. 

Ja!


Je bent ondernemend en proactief, je wacht niet af, maar gaat ervoor! Je wil graag resultaten boeken en wordt niet snel zenuwachtig als je moet schakelen tussen meerdere klanten en werkzaamheden. Jij houdt het overzicht en zorgt dat die deadline gehaald wordt.

Ja!


Je bent leergierig. Je wilt blijven leren en jezelf persoonlijk blijven ontwikkelen. Je wordt enthousiast van nieuwe trends en ontwikkeling binnen jouw vakgebied en deelt je kennis graag met je team.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de richting van communicatie/marketing en je hebt affiniteit met één of meerdere werkzaamheden van Get a Grip, namelijk: online marketing, Social Media, advertising of seo/sea. Je hoeft nog niet alles onder de knie te hebben, het willen leren is wél belangrijk!
Daphne Verhagen Get a Grip


"Ik vind het mooi om te zien hoe iedere collega zijn of haar rol pakt. Social advertising en Instagram zijn helemaal mijn cup of tea. Lieneke weet alles over LinkedIn en is een ijzersterke adviseur voor onze klanten. Kelsey is tekstueel en grafisch heel sterk en Tim is de echte online marketeer binnen de club. Welke stempel druk jij straks op ons team?" - Daphne

Benieuwd voor wie we werken? 

Onze klanten zijn actief in verschillende branches. Van overheid tot techniek en productie, vastgoed tot zorg en onderwijs. 👉 Bekijk hier onze klantcases. 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden? Neem dan voor 24 december contact op met ons, we maken graag kennis met jou! Of heb je nog  over de vacature of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan ook contact op!


Solliciteren of contact?

lieneke@get-agrip.nl | 06 29 60 39 60 | LinkedIn  


Een gesprek inplannen buitenom kantooruren? Geen probleem! Laat het ons even weten en we zoeken samen naar een geschikt moment.