Adverteren op Facebook 

Sjaak moens logistics

“De advertentie op Facebook heeft succes gehad, de garageboxen op de locatie zijn verhuurd! En... er is nu zelfs een wachtlijst!”

Bij Get a Grip zijn we veelzijdig als het gaat om jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid. Van social media beheer tot het opstellen van een strategische contentplanning. En van zoekmachine optimalisatie tot adverteren.  


Jan Moens van Sjaak Moens Logistics, klopte pasgeleden bij ons aan met de volgende vraag: Hoe breng ik meerdere objecten die te huur staan op dezelfde locatie, gericht onder de aandacht bij de doelgroep via Facebook? 


Een algemene Facebook-post is in zo’n geval niet de oplossing. Wij adviseerden een hyperlokale advertentiecampagne, gericht op de mensen die –in dit geval- écht in de buurt van de garageboxen wonen. Facebook biedt goede mogelijkheden om deze doelgroep heel gericht te targetten; zo kom je in beeld bij mensen voor wie het aanbod ook echt relevant is.  


Jan Moens vond dit een prima plan dus wij gingen aan de slag met het inrichten van een advertentieaccount en het opzetten van de advertentiecampage. Toen de advertentie één week liep op Facebook kregen we een enthousiast bericht van Jan!  


“De advertentie op Facebook heeft succes gehad, de garageboxen op de locatie zijn verhuurd!” 

Behalve de verhuur van de boxen, is er nu zelfs een wachtlijst voor boxen op deze locatie! 


Of Jan verwacht had dat de advertentie een succes zou zijn? Daarover zegt hij het volgende: “Ik had wel gehoopt dat het een succes zou zijn en stiekem had ik dit ook wel verwacht. Ik had alleen niet verwacht dat het zo snel al het gewenste resultaat zou opleveren!” Niet gek dus dat Jan ook in de toekomst graag gebruik maakt van de hulp van Get a Grip om doelgericht te adverteren. 


En dat is niet alles..  

Behalve verhuur van de garageboxen heeft de advertentie nog meer opgeleverd: 150% meer paginaweergaven van de Facebook-pagina van Sjaak Moens Logistics en een stijging van 200% in nieuwe volgers! Van zulke resultaten worden wij blij.  Fijn dat we Sjaak Moens Logistics met onze kennis van social media advertising konden helpen bij de –snelle! - verhuur van de garageboxen. Samen zorgen we ook voor grip op jouw Leads via social media.  


Meer weten over de mogelijkheden van social media advertising voor jouw bedrijf?  Stuur ons een mailtje, we gaan graag met jou in gesprek!  

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us