Heb jij genoeg tijd en capaciteit om constant online actief te zijn? 

Zichtbaarheid is continuïteit. Wanneer je je online kanalen up to date houdt met relevante content blijf je top of mind. Zorg voor informatie die jouw doelgroep écht iets brengt. Waar ze iets mee kunnen, iets waardoor jouw bedrijf of organisatie top of mind is. Maar in de drukke dagelijkse gang van zaken ontbreekt het je vaak aan tijd om daar goed over na te denken, laat staan aan de slag te gaan met de uitvoering.


Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg. Je hebt inmiddels wel een website of social media kanalen maar je hebt geen tijd om het te onderhouden. Aan het eind van de week is er weer niets op social media terecht gekomen. Hoe vaak komt het voor dat je iets moois te vertellen hebt maar er gewoonweg niet aan toekomt? Daar bieden wij een oplossing voor. Besteed je online beheer uit aan ons. Wij zorgen ervoor dat je continu onder de aandacht komt met informatie en berichten die merkbaar resultaat en interactie opleveren. Op je website, op je social media kanalen en via online advertising. 


Hoe kunnen wij jou helpen?

De inzet van online kanalen kan per bedrijf of organisatie verschillen. Wie is jouw doelgroep en hoe bereiken we die online? Samen kijken we welke kanalen we inzetten, en hoe. Wij zorgen voor de invulling en plaatsing van informatie, berichten en content op jouw website, social media of e-emailings en nieuwsbrieven. Wij denken met jou mee als het gaat om relevant nieuws en info: we gaan constant op zoek naar wat jouw doelgroep nu echt bezighoudt.  


Samen met ons krijg je grip op online! 


Pakketten online beheer 

Afhankelijk van het budget dat je maandelijks wilt besteden, hebben we diverse pakketten. 

  • Basic 
  • Medium 
  • Premium

Meer weten over de inhoud en kosten? Neem contact met ons op en we kijken wat het beste past bij jouw situatie. 

GRIP OP JOUW ONLINE BUSINESS? KOM MAAR OP!

Bel: +318 51 30 35 49

ALLE UPDATES OVER MARKETING EN GET A GRIP ALS EERSTE ONTVANGEN?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us