Soms kan het knap lastig zijn: alle goede ideeën en plannen over je marketing en sales ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. De dagelijkse gang van zaken vraagt continue aandacht waardoor een plan van aanpak of strakke strategie doorgaans uitblijft. En iedereen weet: inzicht in alle factoren zorgt voor meer grip op het geheel!  

Misschien heb jij je social media al helemaal onder de knie, maar ben je juist benieuwd naar hoe je betaalde campagnes kunt inzetten om je naamsbekendheid te vergroten. Of heb je social advertising onder controle en wil je nu uitbreiden naar adverteren op Google. Bij Get a Grip hebben we experts in diverse vakgebieden, waardoor er altijd iemand is die jou kan helpen bij je marketingplannen. Adverteren op Google of social media, het toepassen van AI, copywriting, employer branding, content marketing, social mediabeheer: noem maar op! 

Vraag een adviessessie aan en we kijken samen wat al die online kanalen kunnen betekenen voor jouw organisatie. Hoe zet je het in? Hoe rijmt dat met je kernwaarden en nog belangrijker: hoe kun je zo je doelen bereiken?

inspiratiesessie-ai-chatgpt

EEN ADVIESSESSIE BIJ GET A GRIP: WAT KAN JE VERWACHTEN?

Onze adviseurs helpen jou door je te adviseren over hoe jij online marketing het beste inzet voor jouw bedrijf. Of het nu gaat over het maken van een ijzersterke contentstrategie, het verzamelen en interpreteren van jouw websitedata, het inzetten van social media voor het werven van personeel of jouw boodschap bij je doelgroep overbrengen. 

Voorafgaand aan de adviessessie gaan we samen in gesprek over jouw vragen. Waar loop je tegenaan en waar denk je dat er nog resultaat te behalen valt? Zo is de adviessessie altijd toegepast op jouw specifieke vraag en natuurlijk op jouw bedrijf.

GET INSPIRED!

Tijdens de sessie gaan we samen met jou (en één of twee collega's) dieper in op je vragen. Ook hebben wij van tevoren jullie kanalen onder een vergrootglas gelegd, waardoor we gerichte tips en adviezen kunnen geven om jullie online aanwezigheid te verbeteren. 

Je leert over de mogelijkheden van online kanalen en hoe de verschillende platforms jouw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. We nemen je mee in de beschikbare tools, adviseren je over de inzet van online marketing en praten je bij over de veranderingen in wet- en regelgeving.

Neem contact op

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ADVIESSESSIE?

Onze adviessessies zijn de eerste stap naar het daadwerkelijke toepassen van online marketing binnen jouw bedrijf. Onze missie is om je niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te begeleiden naar effectieve inzet van online marketing in je onderneming. Na de adviessessie weet je precies waar je op moet letten en kun je zelf aan de slag.

Naast adviessessies bieden we ook een breed scala aan gepersonaliseerde trainingen aan. Benieuwd naar welke training geschikt is voor jouw vraag? Klik op onderstaande knop voor het overzicht! We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste past.

ONZE ADVIESSESSIES

SOCIAL MEDIA

In deze adviessessie nemen we je mee in de wereld van social media en kijken we samen naar de beste strategie voor jouw kanalen. Wil je meer informatie over Instagram of ben je benieuwd naar hoe je nieuwe collega's kunt werven? Op basis van jouw input creëren we een persoonlijke sessie. We duiken samen in de actuele trends en geven je tips hoe je jouw posts kunt verbeteren.
AANVRAGEN


DATA EN ADVERTEREN

Niets is zo meetbaar als online! Hoe doen jouw posts en campagnes het? Staat je Google Analytics optimaal ingesteld? In deze adviessessie gaan we dieper in op de kanalen van jouw keuze. Van SEO tot SEA en van promoten tot adverteren. Op basis van jouw vragen geven we jou uitleg over en tutorials van tools. Daarnaast updaten we je natuurlijk ook over de recentste wet- en regelgeving.
AANVRAGEN

CONTENTPLANNING

Heb je al je kanalen al aangemaakt, maar vind je het moeilijk om content te creëren? Of heb je simpelweg geen tijd of inspiratie voor het maken van posts? Dan komt een adviessessie over contentplanning als geroepen. We geven inzicht in verschillende kanalen, doelgroepen en tekstdoelen. Aan de hand van rubrieken en jouw doelgroepen brengen we structuur in jouw content. Tot slot geven we je tips over het schrijven van een goede post en het maken van de perfecte contentplanning. Klinkt goed, toch?
AANVRAGEN

AI

AI biedt ongekende mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. Maar wat betekent dit voor jou in de praktijk? Daar geven wij graag een antwoord op! Op basis van jouw vragen en doelstellingen kijken we samen welke vormen van AI geschikt zijn om te implementeren in jouw organisatie. Wil je focussen op beeld, tekst of andere tools? We geven je tips voor het creëren van de juiste prompts en het interpreteren van de output. Zo kun jij AI inzetten als hulpmiddel bij jouw processen en werkzaamheden.  
AANVRAGEN

ONZE TRAINERS/ADVISEURS

Lieneke de Wolf

 • AI/ChatGPT
 • LinkedIn
 • Personal brandingCarolien Cornelissens

 • Social media
 • Social advertising
 • Creatief schrijven
 • Trends & ontwikkelingen

Anouk den Doelder

 • Trends & ontwikkelingen
 • Creatief schrijven
 • Social media
 • Personal branding

Tim van der Peijl

 • Google Analytics
 • Google advertising
 • SEO
 • Data


PRAKTISCHE INFORMATIE

Adviessessie
We plannen de adviessessie op een locatie naar keuze. Je bent welkom op ons kantoor in Terneuzen, maar we komen ook graag jouw kant op.

Praktische informatie
● Duur: circa 2 à 3 uur
● Toegespitst op jouw vragen
● Vanaf €895,- excl. btw

INTERESSE IN EEN ADVIESSESSIE ?

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

ENKELE REACTIES VAN DEELNEMERS

Inspiratiesessie AI/ChatGPT

"Lieneke's sessie was een eyeopener. Zeer verrassend hoeveel informatie je uit ChatGPT kunt halen. Er gaat een wereld voor je open. Zeer leerzaam."

logo-van-gelder-telecom
Van Gelder Groep
Adviessessie social media

"De adviessessie over social media was prettig, Carolien had kennis van zaken en was to the point. Er was ruimte voor vragen en extra toelichting waar nodig."

Tamara Amian, Vlaeynatie
Lieneke de Wolf, Eigenaar & Adviseur

MEER INFORMATIE OVER DE ADVIESSESSIE?

Heb je vragen over een adviessessie of wil je gelijk aanmelden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op