Een-op-een sessie, online zichtbaarheid en e-mailmarketing

voor InZet Samen in regie

“Een balans tussen het zakelijke en wie ik als persoon ben en wat écht bij mij past.”

InZet is een professioneel organisatieadviesbureau onder leiding van Yvette Wissekerke. InZet begeleidt en adviseert jou om de regie te krijgen op verzuim en Sociale Zekerheid en werken toe naar duurzame inzetbaarheid. Yvette startte met InZet na jaren ervaring op te hebben gedaan binnen verschillende organisaties. “Als startende ondernemer is er veel waar ik aan moet denken. Veel uitingen lagen al klaar, maar ik miste in mijn tekstuele uitingen mijn tone of voice. Een balans tussen het zakelijke en wie ik als persoon ben en wat écht bij mij past. Een stukje positionering. Ik hoorde van Get a Grip dankzij een referentie van een bekende. Na de LinkedIn training die Lieneke gaf vanuit Business Open zijn we vervolgens met elkaar in contact gekomen. Get a Grip neemt dingen uit handen die mij veel tijd zouden kosten en dat geeft mij de mogelijkheid om te focussen op mijn eigen klanten bij InZet.


Aan de slag

Na de een-op-een sessie met Lieneke had Yvette al meteen een goed gevoel en mochten wij voor InZet aan de slag. Resultaat: een nieuwsbrief, nieuwe teksten op de website en een aantal mooie testimonials van de klanten van InZet! “Lieneke gaf mij het vertrouwen dat ze mij begreep. Mijn verwachtingen zijn niet alleen uitgekomen, maar eigenlijk zelfs overtroffen! Tijdens de intake heb ik samen met Lieneke een plan opgesteld om mijzelf beter te positioneren en mijn dienstverlening duidelijker naar buiten te brengen. De eerste stap die daarna volgde was het opstellen van de nieuwsbrief. Ik voelde me erg prettig bij de manier waarop hij geschreven was, zo had ik het zelf nooit kunnen verwoorden!


Na het opstellen van de nieuwsbrief zijn we aan de slag gegaan om de website doeltreffender, pakkender en leesbaarder te maken en een aantal klanten te benaderen voor testimonials, precies zoals Yvette van ons vroeg: “Toen ik de teksten las kreeg ik weer meteen een gevoel van: ja dit is het! Verder waren de testimonials die werden geschreven duidelijk verwoord en waardevol voor mij als ondernemer; ook van de klanten kreeg ik positieve referenties terug over de aanpak van Get a Grip.” 


Online zichtbaarheid

“Dankzij Get a Grip heb ik niet alleen betere online zichtbaarheid, maar heb ik ook een stukje houvast gekregen om zelf verder te gaan. Als ik nu een tekst schrijf voor InZet kijk ik terug naar hoe Get a Grip dat heeft gedaan en hoef ik niet meer te lopen met vragen als: hoe moet ik beginnen, wat is de juiste toon? Ze hebben perfect de vertaalslag weten te maken van wie ik als ondernemer ben en wat ik wil bereiken. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat de samenwerking heel goed is verlopen, Lieneke en haar collega’s zijn allemaal heel vriendelijk en meedenkend! Ze geven tips die samenhangen met alle dingen die ze voor mij doen en zo krijg je net wat meer dan je had verwacht. De samenwerking voelt als een vertrouwensrelatie met iemand die je al jaren kent; je hebt maar een half woord nodig en dit geef een fijn gevoel. Ze begrijpen mij en zijn doeltreffend, wat ze zeggen wordt waargemaakt. Ze hebben mijn dienstverlening en de manier waarop ik die naar buiten wil brengen goed in het vizier. Ik zou Get a Grip aan iedereen aanbevelen!”


Samenwerken met ons?

Bij Get a Grip zijn we trots op onze samenwerking met InZet. Samen hebben we het verschil kunnen maken. Heb jij hulp nodig bij jouw online marketing werkzaamheden? Neem dan contact op. 

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Logo ZorgSaam ziekenhuis

Meer bereik en engagement op social media voor ZorgSaam

Voor ZorgSaam zijn we verantwoordelijk voor alle social media kanalen. We helpen in het bedenken, schrijven en plaatsen van social mediaberichten.

Samenwerking Get a Grip met Stichting kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Een totaal concept voor Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen ondersteunen we op meerdere vlakken zoals social media, website, communicatieplannen en trainingen.

haringparty-website

Succesvol evenement voor de Lions


Get a Grip heeft verschillende online marketingwerkzaamheden ingezet om het evenement van de Lions digitaal onder de aandacht te brengen.

ALLE OPDRACHTGEVERS BEKIJKEN?