SEO in Zeeland

Get a Grip is jouw SEO-specialist in Zeeland

SEO in Zeeland – Beter vindbaar worden in de zoekmachines 

Als je een bedrijf hebt, weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. In de digitale wereld van vandaag is alleen het hebben van een website niet voldoende, maar je moet ervoor zorgen dat jouw website gemakkelijk te vinden is voor jouw potentiële klanten. Bij Get a Grip ben je aan het juiste adres voor SEO in Zeeland. Vanuit onze basis in Zeeland, helpen we al verschillende bedrijven met SEO.  


Wil jij met SEO aan de slag om de online vindbaarheid van je bedrijf in Terneuzen, Goes, Vlissingen, Middelburg of heel Zeeland te vergroten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

seo-zeeland

WAT IS SEO?

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, is het verbeteren van de ranking van jouw website in de zoekmachines. Wanneer je hoger in Google staat, ben je beter zichtbaar onder de potentiële klanten die op zoek zijn naar de diensten of producten van jouw bedrijf. Maar hoe werkt SEO dan precies? Bij Get a Grip gaan we aan de slag met het verbeteren van de zichtbaarheid van je website door een combinatie van on-page en off-page werkzaamheden. Hiermee verbeteren we de relevantie van de content en de autoriteit van de website. Met het verbeteren van deze factoren, kent het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toe aan de pagina. Hiermee stijgt de positie in Google.  


Bij Get a Grip hebben we de ervaring met SEO in Zeeland in huis om jouw bedrijf te helpen bij het behalen van een hogere ranking in de zoekmachine.  


Tim van der Peijl, Digital Consultant

Wil jij ook succes behalen met SEO?

Neem contact met ons op, zo bespreken we jouw doelen en wensen. Zo komen we tot een mooie SEO-strategie om succes voor jouw bedrijf te behalen. 

SEO Zeeland door Get a Grip

Get a Grip is lokaal gevestigd in Zeeland en daardoor kennen wij de Zeeuwse markt maar al te goed. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die jouw bedrijf in Zeeland heeft en hierdoor kunnen wij jou SEO-strategie in Zeeland hierop afstemmen.  

Meer verkeer en leads voor de website van Certis Benelux

“De resultaten mogen er ook zijn, zo heb ik Get a Grip drie maanden gegeven om zaken te onderzoeken, maar na twee maanden zag ik eigenlijk al concrete resultaten. Veel vroeger dan verwacht. Zo zien we niet alleen meer verkeer naar de website, maar ook dat we echt meer leads genereren en hoger scoren op zoekwoorden. We gaan dan ook de volgende fase in: optimalisatie met behulp van de opgehaalde data van de afgelopen maanden.”
Koen Falise, Certis Benelux

Testimonial


Aan de slag met onze SEO-specialisten in Zeeland

SEO omvat verschillende onderdelen die samen zorgen voor een optimale online zichtbaarheid. Hieronder leggen we de belangrijkste onderdelen van SEO uit. 

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordonderzoek is een belangrijk onderdeel voordat je gaat starten met SEO. Door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek geven wij je inzicht in de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw doelgroep en website. Vervolgens kunnen we deze zoekwoorden verder gebruiken in de inhoud van de website. Hiermee verbeteren we de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Technische optimalisatie

Bij het onderdeel technische optimalisatie kijken we naar de technische aspecten van jouw website. We kijken of de website goed in elkaar zit en of deze voldoet aan de richtlijnen van de zoekmachines. We kijken hierbij onder andere naar de laadsnelheid van de website, mobielvriendelijkheid, beveiliging en indexeerbaarheid.

On-page optimalisatie

Met on-page optimalisatie kijken we echt naar de inhoud van jouw website. We kijken onder andere naar de websitestructuur, titels, metabeschrijvingen, content en interne links. Door deze elementen te optimaliseren, verbeteren we de vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten.

Off-page optimalisatie

Met off-page optimalisatie richten we ons op de externe factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid van jouw website. Hierbij kijken we naar de kwaliteit en relevantie van de externe links naar jouw website. Met de juiste kwalitatieve links naar jouw website, zorgen we voor een hogere autoriteit in de ogen van de zoekmachines.

Lokale SEO

Bij lokale SEO leggen we de focus op het optimaliseren van de online zichtbaarheid voor jouw specifieke regio of stad. Vooral voor bedrijven met een fysieke locatie is dit belangrijk. Met het toepassen van lokale SEO zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt door mensen in de buurt die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

SEO TOOLS

AHREFS

Ahrefs is een tool waarmee wij bij Get a Grip in Terneuzen werken. Door middel van Ahrefs krijgen wij direct inzicht in wijzigingen van belangrijke SEO-statistieken van jouw website.

GOOGLE SEARCH CONSOLE

Met de tool van Google Search Console kunnen wij het zoekverkeer en de prestaties van jouw website meten, problemen oplossen en ervoor zorgen dat je website SEO geoptimaliseerd is.

Google Analytics 4 voor SEO optimalisatie

GOOGLE ANALYTICS 4

Google Analytics 4 is een tool van Google om statistieken van jouw website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Hierdoor hebben wij inzicht in de hoeveelheid bezoekers en hun gedrag op de website.

SEO uitbesteden in Zeeland

Het optimaliseren van jouw website door middel van SEO vergt veel tijd en expertise. Door het uitbesteden van SEO aan een specialist in Zeeland, kun jij je focussen op andere aspecten van jouw bedrijf. Bij Get a Grip maken we gebruik van verschillende tools en technieken om jouw website optimaal te laten ranken in zoekmachines zoals Google. Ben jij op zoek naar een effectieve SEO-strategie voor jouw bedrijf in Zeeland? Neem dan contact met ons op! 

Over Get a Grip

Get a Grip is een marketingbureau gevestigd in Terneuzen. Vanuit onze basis helpen we veel bedrijven met hun online marketing en willen we ook graag voor jou aan de slag gaan. Bij ons krijg je inzicht in wat we doen, wat online marketing jou oplevert, wat het zou kunnen opbrengen en een concreet en praktisch plan van aanpak om daar te komen. We helpen ondernemers en MKB-bedrijven bij het kiezen en uitvoeren van de juiste aanpak en het analyseren van de resultaten, zoals optimalisatie van je website of webshop, een online strategie, content marketing, social media en e-mailmarketing. Daarnaast bieden we trainingen en workshops aan over de verschillende onderdelen van online marketing.  

Voor deze klanten mochten wij al aan de slag met SEO

mekes-klant-seo
Lees de testimonial
certis-klant-seo
Lees de testimonial
chempri-klant-seo
agrisnellaad-klant-seo
logus-de-hoop-klant-seo
versluijs-makelaardij-klant-seo
rijnberg-klant-seo

Neem contact met ons op!

Tim van der Peijl, Digital Consultant