inspiratie sessie en icoon met AI logo

In een wereld waar technologie elke dag evolueert, is het belangrijk om op de hoogte te blijven. AI en ChatGPT bieden ongekende mogelijkheden voor jouw bedrijf en organisatie. Maar wat betekent dit voor jou in de praktijk? Daar geven wij graag een antwoord op!  

inspiratiesessie-ai-chatgpt

INSPIRATIESESSIE AI/CHATGPT

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ontdek hoe je kunstmatige intelligentie en ChatGPT kan inzetten in jouw bedrijf. Of het nu gaat om marketing, HR, klantenservice, werkvoorbereiding of andere processen: in veel gevallen kan (generatieve) AI zorgen voor een flinke efficiencyslag en kostenbesparing.


WAT IS AI EN CHATGPT?

AI, of kunstmatige intelligentie, stuurt de meest baanbrekende technologische innovaties aan. ChatGPT, een tool van OpenAI, is een sprekend voorbeeld van wat AI kan. Het communiceert, leert en creëert zelfs. Maar belangrijker, wat kan het voor jouw bedrijf betekenen? 

inspiratiesessie-ai-chatgpt-lieneke

GET INSPIRED!

Begrijpen begint met bewustzijn. Duik de wereld van AI in met onze inspiratiesessie. In deze sessie krijgen jij en je medewerkers een heldere introductie in AI en ChatGPT. Je leert over de mogelijkheden en hoe deze technologieën in jouw bedrijf of organisatie toegepast kunnen worden. In een sessie van ca. 2 uur openen we de deur naar een wereld vol innovatie en natuurlijk gaan de deelnemers ook zelf aan de slag met opdrachten uit de praktijk.   

Neem contact op

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE INSPIRATIESESSIE OVER AI EN CHATGPT?

Onze sessies zijn de eerste stap naar daadwerkelijke toepassing van (generatieve) AI in je bedrijf. Ontdek niet alleen wat AI en ChatGPT zijn, maar krijg inzicht hoe je het zou kunnen zetten voor groei en innovatie. Onze missie is om je niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te begeleiden naar effectieve inzet van AI in je onderneming. 

ONZE TRAINERS

Lieneke de Wolf

Trainer AI/ChatGPT & LinkedIn


Carolien Cornelissens

Trainer social media & creatief schrijven

Anouk Den Doelder

Trainer social media & creatief schrijven

INCOMPANY SESSIE & PRAKTISCHE INFORMATIE

Incompany sessie
De inspiratiesessie over AI en ChatGPT is op een datum en locatie naar keuze. De sessie wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van jouw bedrijf. Woon samen met je team de sessie bij!

Praktische informatie
● Duur: 2 uur
● Praktijkopdrachten afgestemd op jouw bedrijf
● Vanaf €795,- excl. BTW

INTERESSE IN DE INSPIRATIESESSIE OVER AI EN CHATGPT?

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

ENKELE REACTIES VAN DEELNEMERS

Inspiratiesessie AI/ChatGPT

"Lieneke's sessie was een eye-opener. Zeer verassend hoeveel informatie je uit ChatGPT kunt halen. Er gaat een wereld voor je open. Zeer leerzaam."

logo-van-gelder-telecom
Inspiratiesessie AI/ChatGPT

"Duidelijkheid over wat je er eigenlijk mee kan en hoe toepasbaar het is in mijn werk."

logo-van-gelder-telecom
Lieneke de Wolf, Eigenaar & Adviseur

MEER INFORMATIE OVER DE SESSIE?

Heb je vragen over de inspiratiesessie of wil je gelijk aanmelden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op