Trainingen Get a Grip - LinkedIn & Instagram

Volg een training bij Get a Grip

Spijker jouw Kennis of vaardigheden bij!

Trainingen en workshops online marketing

Je wilt graag werkzaamheden op het gebied van online marketing in eigen beheer uitvoeren. Zelf, of samen met je team. Elke dag zijn we bezig met de mogelijkheden die online biedt en die kennis delen we graag met jou. Met gerichte workshops over online marketing en social media geven we je in één of twee dagdelen een flinke dosis kennis en vaardigheden mee. Zodat je de volgende dag direct aan de slag kunt. Van Instagram for business tot personal branding via LinkedIn: je kan er bij ons voor terecht. 
Instagram Training

Instagram for business

Je bent al aardig op weg met jouw zakelijke Instagram profiel, je account is aangemaakt, je plaatst berichten en hebt een aantal volgers. Maar hoe ga je het optimale resultaat behalen met Instagram als marketingtool?

Tijdens de training leer je hoe je een boost kunt geven aan jouw Instagram strategie en skills. We bieden je de handvatten om met kwalitatieve content en interactie een groter bereik op te bouwen. Tot slot gaan we dieper in op alle functies die Instagram biedt, van Instagram Reels tot adverteren, en hoe je dit kunt toepassen.


Na afloop van de training Instagram voor business:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s, Instagram stories, Reels, hashtags en adverteren.
  • Heb je de tools en skills om een optimale Instagramfeed te creëren die uitnodigt om te volgen, door middel van een goede strategie, contentplanning en een dosis inspiratie.
  • Kun je jouw Instagram bio optimaliseren. 
  • Maak je kennis met Instagram Reels, welke mogelijkheden er zijn, en hoe je deze moet inzetten om een relevante doelgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.
  • Lukt het je om interactie en bereik te creëren en weet je welke rol het algoritme van Instagram hierin speelt.


*Prijzen op aanvraag

Training Creatief Schrijven voor social media

Creatief schrijven voor social media

Tijdens de workshop Creatief Schrijven voor Social Media leer je hoe je pakkende berichten en updates maakt voor Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Je leert hoe je jouw eigen stijl vindt, hoe je jouw doelgroep kunt aanspreken, en hoe je optimaal gebruik kan maken van de (korte) tijd en ruimte die je hebt voor het beheer van jouw social media kanalen.


In deze praktische workshop krijg je volop inspiratie en vertellen we jou alle elementen van een succesvol bericht op social media. Je krijgt tips voor het schrijven van de caption, we helpen je met de effectieve inzet van hashtags en je leert de verschillende nuances tussen een bericht op Facebook, Instagram en LinkedIn. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met diverse schrijfoefeningen!


*Prijzen op aanvraag

LinkedIn Training

LinkedIn for business en personal branding

Hoe haal je resultaat uit LinkedIn, voor je bedrijf én voor jezelf? Wat zijn de kenmerken van een goed profiel, hoe bereik je je doelgroep en kom je in beeld? Verbeter je online zichtbaarheid en vindbaarheid en trek klanten aan via LinkedIn! In deze praktische, hands-on workshop LinkedIn komen de volgende onderdelen aan de orde: 


  • een goed en professioneel profiel: opzet of optimalisatie 
  • personal en corporate branding via LinkedIn: maak jezelf en je bedrijf zichtbaar en vindbaar
  • hoe zet je Linkedin in voor je sales en marketing activiteiten
  • opzet en inzet van een LinkedIn bedrijfspagina


We nemen je mee in de LinkedIn wereld: hoe presenteer je jezelf op dit zakelijke social media kanaal en hoe haal je er ook daadwerkelijk nieuwe contacten en nieuwe opdrachten uit? 


*Prijzen op aanvraag

Trends Social Media training

social media: de trends in 2023

Een heuse inspiratiesessie waarin de deelnemers worden meegenomen in de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Hoe worden de platformen anno 2023 gebruikt? Wat zijn de nieuwste functionaliteiten op Facebook, Instagram enLinkedIn? Welke zijn interessant voor jou, welke niet en hoe zet je het in? Welke organisaties en bedrijven doen het goed en wat zijn inspirerende voorbeelden? We geven je bruikbare tools, handigheidjes en we spelen in op hoe je dit in de praktijk toepast. (incl. voorbeelden en oefeningen). Kortom, na de sessie kan jij vol inspiratie aan de slag! 


*Prijzen op aanvraag

Staat de training die je zoekt er niet tussen? Of heb je interesse in een specifieke incompany training voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!
Linkedin Open to Work

 

Enkele reacties van deelnemers

Bedankt voor je praktische tips Lieneke. #Aanrader!
Sandra - Gemeente Terneuzen - Training LinkedIn

De workshop was voor ons een echte eyeopener!

Martijn - Francie Cosmetics - Social media training
Veel praktische informatie, gericht op ons eigen bedrijf en direct toepasbaar.
Wendy - Reham Makelaars en Taxateurs - Training E-mail marketing
Training SEO bij Get a Grip. Interessant en leerzaam! Waar ik dacht op een goede manier bezig te zijn, valt er nog heel veel meer uit de site en social media te halen!
Denny - Dethon - Training SEO Schrijven
Lieneke van Get a Grip leidt de workshop heel natuurlijk. Professioneel en met verstand van zaken. Ze verdiept zich in het onderwerp, bereidt zich goed voor met een heldere presentatie en neemt de deelnemers stap voor stap mee in de materie. Een aanrader!
Claudia - Gemeente Sluis - Training Employer Branding
Daphne weet alles over algoritmes, Hashtags, zichtbaarheid en nog veel meer. Interessant én leuk!
Romy - Zorgsaam - Training Instagram Basis
Super leerzame cursus. Lieneke en Thirza bedankt voor de goeie tips en adviezen.
Monica - GL Sport - Training Employer Branding
Hele fijne training door Get a Grip. We worden inmiddels al redelijk InstaPROOF! 
Delony - Gemeente Terneuzen - Training Instagram
De LinkedIn training was erg leerzaam. Elke dag wordt LinkedIn nu meer en meer ingezet door onze mensen om optimale resultaten te behalen. Dank Get a Grip. 
Inprevo - Training LinkedIn

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us