Welkom Sam & Rik | Nieuwe afstudeerders bij Get a Grip
10 februari 2022 

Welkom Sam & Rik | Nieuwe afstudeerders bij Get a Grip

Sam: hier ben ik dan! 

Hi! Mijn naam is Sam en ik ben 20 jaar. De komende vijf maanden ben ik afstudeerstagiaire bij Get a Grip. Ik ga voor Get a Grip een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren en het team ondersteunen door hen te ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden.

Even kort over mezelf…

Ik ben opgegroeid in Kloosterzande en woon nu in Terneuzen. Tijdens mijn studie heb ik een tijdje in Tilburg gewoond. Ik kom uit een ondernemers gezin en dat kun je duidelijk terugzien in mijn karakter. Vanaf jonge leeftijd was ik al erg creatief, ruimdenkend, weet ik van aanpakken en ben ik erg leergierig. Zo vond ik het vroeger leuk om spontane en diverse activiteiten te organiseren zoals speeldagen of speurtochten, hierin kon ik mijn creativiteit in kwijt. Ook uitte ik mijn creativiteit in tekenen, knutselen en muziek spelen.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, het liefst ga ik vijf keer per week! Ik houd nu eenmaal van een gezonde levensstijl. Natuurlijk houd ik het wel in balans en geniet ik in het weekend van lekker eten, een wijntje en een leuk feestje met mijn vrienden. 😉

Verder swipe ik in mijn vrije tijd graag door social media heen. Ik vind het altijd interessant om te zien hoe een trend zich ontwikkelt of hoe een algoritme werkt. Ook vind ik het leuk om met mijn eigen Instagram up to date te blijven en om visuals te maken voor andere social media pagina's.

Opleiding

Na mijn 4e jaar Havo heb ik besloten om gericht te leren en heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met de opleiding marketing en communicatie MBO niveau 4. Dit is uiteindelijk een van de beste keuzes geweest die ik ooit heb gemaakt. Ik weet nu wat mijn passie is, welke vervolgstudie ik wil doen en wat ik in de toekomst wil bereiken. En dat is: ondernemen.

Marketing en communicatie vond ik daarom een goede basis. Ik ben net begonnen met mijn eindstage en ik ben heel enthousiast om dit bij Get a Grip te mogen doen!

Waarom Get a Grip?

Get a Grip had ik al een lange tijd op het oog. Mijn ouders hebben hun bedrijfskantoor in het pand waar Get a Grip zich ook vestigt. Mijn moeder had mij de tip gegeven om eens op hun website en socials te kijken. Ik was direct enthousiast en voordat ik wist wanneer en hoelang ik stage zou moeten lopen, had ik al contact opgenomen met Lieneke. Ik wilde meer leren over online marketing en social media in de praktijk, omdat dat bij mijn vorige stages helaas niet van toepassing was. 

Bij Get a Grip zit ik zeker op het juiste adres. Naast de werkzaamheden die mij erg aanspreken, is het ook een ontzettend leuk team waardoor ik me zeker op mijn plek zal voelen. Ik ben enorm enthousiast over de komende stageperiode en hoop veel kennis en ervaring op te doen. Ook hoop ik natuurlijk een goede bijdrage te kunnen leveren aan het team! 👍

Rik: Ik heb mijn plek gevonden

Mijn naam is Rik Zwegers, ik ben 23 jaar en woon in Philippine. Ik ben bij Get a Grip terecht gekomen om mijn afstudeerstage uit te voeren. Een afstudeerstage vergt natuurlijk veel onderzoek, maar ik zal me ook bezighouden met de andere werkzaamheden vanuit Get a Grip.

Ik ben na mijn havo begonnen met de opleiding Sportkunde op hbo niveau, maar dit was niet helemaal mijn ding. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar de opleiding Commerciële Economie op de HZ University of Applied Sciences. Deze opleiding spreekt mij veel beter aan en ligt dichterbij mijn interesses. Zo ben ik tijdens mijn opleiding erachter gekomen dat ik marketing, social media en het creëren van strategieën op basis van data leuk vind. Daarnaast heb ik de minor Branding gevolgd aan de Avans in Breda. Deze minor heeft meer mijn creatieve kant aangesproken en heeft me laten inzien dat ik die nog veel meer kan ontwikkelen. Afgaand op deze interesses en kenmerken is er geen betere plek om mezelf te ontwikkelen dan bij Get a Grip!

Tijdens de zoektocht naar een meewerkstage in het voorgaande schooljaar heb ik gedacht aan Get a Grip. Destijds ben ik hier niet terecht gekomen, maar heeft een medestudent stage gelopen bij Get a Grip. Ik heb van hem goede verhalen gehoord, wat ervoor heeft gezorgd dat ik mijn afstudeerstage bij Get a Grip wil uitvoeren. Na een aantal gesprekken bleek er tijd en ruimte beschikbaar voor een onderzoek, wat ons uiteindelijk tot dit moment heeft geleid.

Onderzoek

Tijdens mijn stageperiode zal ik onderzoek doen naar de candidate journey van (recent) afgestudeerde mbo’ers, om uiteindelijk inzicht te krijgen in de sollicitatie-ervaringen. De komende tijd zal ik aan de slag gaan met het uitzetten van enquêtes, conclusies trekken en een hele hoop deskresearch. Naast mijn onderzoek wil ik mezelf verbeteren op het gebied van creativiteit in de vorm van visuele content, maar ook in tekst. Daarnaast hoop ik veel ervaring op te doen op het gebied van SEO, marketing en data-analyse.

Wil je meer weten over Sam of Rik of wil je hen succes wensen bij hun afstudeerstage? Stuur ze dan een mailtje via sam@get-agrip.nl of rik@get-agrip.nl of bel +318 51 30 35 49

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us