Welkom Quinty! Nieuwe afstudeerstagiaire Get a Grip
04 februari 2022 

Welkom Quinty! Nieuwe afstudeerstagiaire Get a Grip

Eindelijk, ik heb de perfecte combinatie gevonden!

Mijn naam is Quinty Riemens en ik zal mijn afstudeerstage uitvoeren bij Get a Grip! Alleen maar onderzoeken? Zeker niet! Ik zal naast mijn onderzoek ook nog meehelpen met de werkzaamheden van het team.

Vier jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding International Leisure and Event Management in Breda. Dit begon op de NHTV, maar onze naam van de school is veranderd naar Breda University of Applied Sciences. Gedurende mijn vrijwilligerswerk op evenementen en tijdens mijn stagejaar, kwam ik erachter dat mijn interesse meer ligt bij marketing dan bij evenementen. Natuurlijk zijn evenementen onderdeel van marketing, maar ik wil mij daar niet volledig op focussen. Daarnaast wil ik graag in West Zeeuws-Vlaanderen blijven wonen en heb ik dus besloten Breda achter me te laten. Aangezien Get a Grip online marketing strategieën maakt, helpt met het uitvoeren ervan maar ook workshops aanbiedt, vond ik dit de perfecte combinatie. En dat in Zeeuws-Vlaanderen!

Al gedurende mijn derde jaar kreeg ik van mensen om mij heen, mijn netwerk, de tip om bij Get a Grip af te studeren. Deze mensen dachten dat de mentaliteit van Lieneke en het team heel erg bij mij zou passen. Daarnaast zou dit een goede combinatie zijn van marketing en het deels organiseren van evenementen, oftewel workshops. Na wat onderzoek en met school te hebben overlegd schoot ik meteen in actie en al zeer snel kwam ik op gesprek om de mogelijkheden voor mijn afstudeerstage te bespreken. En hier zit ik dan! Ondertussen al druk bezig met mijn onderzoek en aan het meewerken met het team.

Ruim 4 maanden zal ik onderzoek doen naar het verbeteren van het website verkeer van een nieuw concept, in relatie met de wensen van de doelgroep. Dit betekent dat de wensen van de klant input gaan zijn voor het uiteindelijke stappenplan om het website verkeer te verbeteren. De komende tijd ga ik analyseren, enquêtes uitzetten, mensen interviewen en vooral veel conclusies trekken!

Naast mijn onderzoek wil ik nog veel ervaring opdoen tijdens mijn stage bij Get a Grip. Ik hoop dan ook meer kennis op te doen van Search Engine Optimization, maar ook nog beter te worden in het schrijven van marketingteksten en het maken van visuele content. Daarnaast hoop ik dat ik vooral in het diepe gegooid word, want ik ga geen uitdaging uit de weg!

Heb jij vragen voor Quinty of wil je haar succes wensen met haar afstudeerstagiaire? Neem dan contact met haar op via: quinty@get-agrip.nl of bel +318 130 35 49

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us