Ik ben er klaar voor! Welkom Laura
23 september 2021 

Ik ben er klaar voor! Welkom Laura

Ik ben er klaar voor! Mijn naam is Laura en de komende 4 maanden werk ik als online marketing stagiaire bij Get a Grip. Bij mij schijnt de zon altijd en met mijn inlevingsvermogen pas ik me in situaties makkelijk aan.

Een stukje dat zo op Wikipedia kan

Rond mijn 8e begon ik simpelweg met een compact camera te documenteren. Ik ben muzikaal opgevoed dus theatrale acteer en zangprestaties kan ik nog wel ergens op een harde schijf terugvinden. Toen ik 13 jaar was kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en naast het fotograferen vond ik al snel een nieuwe hobby: video’s maken. Ik begon samen met een vriendin een YouTube-kanaal en daarop postten we ‘Do it yourself video’s’, lookbooks en vlogs. Ik vond het zo leuk dat ik mijn eigen YouTube-kanaal begon.

Het is zo heerlijk om video’s te monteren, bijpassende muziek te kiezen en om jezelf creatief uit te laten. De video’s heb ik na twee jaar offline gehaald omdat ik bang was dat mensen die ik kende zouden ontdekken dat ik een YouTube-kanaal had. Heel erg jammer dat ik daarover zo onzeker was. Ik zou heel graag anderen willen inspireren om online aan de slag te gaan en je niets aan te trekken van de mening van anderen.

Tijdens mijn mbo-opleiding Leidinggevende Leisure Hospitality heb ik twee buitenlandse stages gelopen waar ik veel geleerd heb over entertainment en theatershows. Naar mijn mening de mooiste branche die er is. Ik wilde hier meer over leren en na mijn afstuderen ben ik verhuisd naar Tilburg om de opleiding Communicatie- International Event, Music Entertainment te volgen.

Mijn aandacht verschoof zich langzaam van een theaterdroom naar de online marketing en social media tak. In de eerste helft van 2021 heb ik de minor ‘Kunst, Creëren en Onderzoek’ op het FHK in Tilburg gevolgd waarbij ik een video gemaakt heb over mijn liefde voor Zeeuws-Vlaanderen genaamd: ‘Ik dacht dat ik een stadsmeisje was’. Door de afgelopen 1,5 jaar ging ik me steeds meer realiseren wat ik in deze streek heb en wat ik dan in de stad mis. Een jaar geleden dacht namelijk ook dat ik niet in Zeeuws-Vlaanderen mijn stage zou volgen, maar… here I am!

Een stage vinden in deze tijd en binnen het kader van mijn opleiding was erg lastig. Na vele sollicitaties te versturen zat ik met mijn handen in het haar. Op social media zag ik Get a Grip voorbijkomen en met mijn brede interesse in online marketing mocht ik hier stage lopen. In het gezellige team voelde ik me op dag één al meteen welkom.

Ik wil me in de komende 4 maanden zo breed mogelijk oriënteren om duidelijk te weten wat ik in mijn toekomst wil gaan doen binnen online marketing. Je zal mij denk ik regelmatig op de Instagram-pagina voorbij zien komen met leuke reels en Instagram-posts. Ik wil alles geven wat ik heb, maar ook wil ik zoveel mogelijk leren. Ik ben er klaar voor!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us