SENIOR ONLINE CONSULTANT:

Opleiding: HBO/WO | Carrière: ervaren > 5 jaar | Uren: 32 – 40 uur

We groeien!  Hoog tijd voor versterking van ons Get a Grip team! Ben jij die senior online marketeer/consultant die zorgt voor verdere uitbouw van Get a Grip én groei van onze opdrachtgevers?  

Wat ga je doen?

Jouw kennis en online skills elke dag weer inzetten voor onze opdrachtgevers in Zeeland en West-Brabant. Ervoor zorgen dat ze door de juiste inzet van online marketing échte resultaten boeken. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers en collega’s zorgen voor online groei. Een online strategie opstellen, content marketing, social media, advertising, leadgeneratie: jij weet waar je het over hebt. Ben jij toe aan een volgende stap en wil je dat doen bij een jong en ambitieus online marketing bureau waar je echt het verschil kunt maken?

 

Je bent een gesprekspartner met kennis van zaken en je snapt snel hoe een bedrijf en branche in elkaar zitten – of het nou om B2C of B2B gaat. Je begrijpt waar je een klant mee kunt helpen en geeft goed en gedegen advies geven over hoe ze online marketing het beste in kunnen zetten.  Je stelt samen met onze klanten online marketing strategieën op én zorgt voor een succesvolle uitvoering, natuurlijk samen met je collega’s. Constant kijken waar het beter kan, welke nieuwe mogelijkheden er zijn: je bent nooit uitgeleerd en volgt de ontwikkelingen op online marketing gebied op de voet.

 

Jouw kennis deel je graag met collega’s en met onze opdrachtgevers en relaties; je ziet het zitten om trainingen in elkaar te zetten en ze met enthousiasme te geven.

 

Je werkt zelfstandig, deels vanaf thuis, deels vanaf kantoor. Je bepaalt je eigen agenda. En je werkt samen enthousiaste, ambitieuze collega’s.


Dus...kan jij volmondig ‘JA’ zeggen op de volgende vragen?

 • Stel je vlot een online strategie op samen met een klant?

 • Ben je helemaal thuis in online marketing en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? 

 • Heb je aandacht voor details en ben je secuur met systeemgebruik en processen?  

 • Is het werken voor en intensief contact hebben met verschillende opdrachtgevers met soms complexe, technische dienstverlening helemaal jouw ding? 

 •  Werk je graag zelfstandig maar ben je wel een echte kennisdeler, zowel met collega’s als met andere samenwerkingspartners?


Dan zoeken wij JOU!


En dan is het wel zo netjes om onszelf ook wat beter voor te stellen ;)

Sinds 2016 helpen we bedrijven en organisaties om méér te halen uit alles wat zij doen op hun online kanalen zoals website, webshop, social media, e-mailmarketing... Of ze nu meer zichtbaarheid, vindbaarheid of meer leads willen, zoekoptimalisatie willen inzetten of juist online advertising: wij pakken het op en maken er samen een succes van. Dat begint altijd bij een gedegen analyse en plan van aanpak. We werken intensief samen met onze opdrachtgevers en gaan voor lange termijn relaties: we willen onze klanten door en door kennen en constant kijken hoe online marketing kan zorgen voor groei. Dat betekent vaker de telefoon pakken dan een mailtje sturen en zorgen voor een passende aanpak voor elke klant. Enthousiast, leergierig, gedreven: dat past bij ons. 


We willen de mogelijkheden van online marketing voor iedereen beschikbaar en bereikbaar maken. Dat betekent dat we onze klanten ook graag  leren hoe ze het zelf kunnen doen. Trainingen, advies sessies, blogs met tips en adviezen: we geven en maken ze met veel plezier. Kennis delen en daarna zien hoe onze deelnemers het effectief toepassen: dat geeft een kick! En aangezien de ontwikkelingen in online marketing nooit stilstaan, blijven we altijd leren en hebben we altijd wat nieuws te melden. 

 

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan kom je te werken in ons enthousiaste team. Zelfstandig en pro-actief, dat zijn eigenschappen die we graag terug zien bij elk teamlid. We werken vaak in teams voor een klant en helpen elkaar waar mogelijk. Onze werkplek is M2GO City in Terneuzen, de leukste bedrijven hotspot in Terneuzen!. En ja, ook na corona gaan we voor de combinatie thuiswerken/kantoor. 


Qua personen zijn we allemaal behoorlijk verschillend maar hierover zijn we het roerend eens: 

 

 • Work hard, play hard – elke dag 100% inzet met een goeie dosis fun  

 • Samen zorgen we voor groei van onze opdrachtgevers én van Get a Grip

 • Elke mening en ieders inbreng telt en wordt zeer gewaardeerd

 • We zijn gek van online marketing, de mogelijkheden die het zakelijk biedt en we zijn nooit uitgeleerd. 


Dit zijn jouw kwaliteiten:


 • Hbo/wo opleiding of werk- en denkniveau

 • Ruime aantoonbare ervaring als online consultant/marketeer; jij hebt echt goede actuele kennis van online marketing

 • Ervaring met samenwerking met externe partners (copywriters, video/fotografen, websitebouwers)

 • Je bent een kei in relatiebeheer, snapt opdrachtgevers in uiteenlopende bedrijven, voert met plezier salesgesprekken en zet vervolgens zelfstandig de samenwerking op met verschillende opdrachtgevers en betrekt daar jouw collega's bij.

Word jij onze nieuwe collega?

Voel jij je aangesproken? Dan komen we graag met jou in contact! Mail jouw motivatie en CV (of voorstel video, dat mag natuurlijk ook 😉) naar Lieneke de Wolf via Lieneke@get-agrip.nl of bel naar +316 29 60 39 60.  
arrow_drop_up arrow_drop_down