We're hiring! Marketing & Social media stage
08 augustus 2019 

We're hiring! Marketing & Social media stage

Ben jij stiekem verslaafd aan social media? Heb jij een passie voor online marketing? En ben je op zoek naar een marketing- of communicatiestage waar je écht iets leert? Dan ben jij de stagiair die we zoeken! Als stagiaire marketing & social media zorg jij voor de leukste content op onze kanalen en die van onze klanten. Je denkt creatief mee over hoe we de naamsbekendheid van Get a Grip verder kunnen uitbreiden. En je werkt in een klein team met drie dames waarmee je veel samenwerkt en van elkaar kunt leren. Hele dagen op social media tijdens je stage, dat wil toch iedere social media-addict?

  • je volgt een HBO opleiding in de richting van marketing en/of communicatie
  • je bent creatief, nauwkeurig en komt met leuke ideeën
  • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • je hart gaat sneller kloppen van social media en marketing
  • ervaring met edit programma’s (photoshop, videobewerking, Canva etc.) is een pre
  • een veelzijdige meeloop/- onderzoeksstage vanaf september (periode in overleg)
  • je werkt samen in een klein en enthousiast team
  • je gaat aan de slag met content creatie & planning
  • we leren je werken met verschillende tools die hierbij komen kijken
  • vrijheid om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke leerdoelen

We hebben een passie voor online en de mogelijkheden die het bedrijven en organisaties biedt. En we merken dat veel bedrijven worstelen met de digitale wereld. Sinds de zomer van 2016 zijn we actief in Zeeland en West-Brabant. Maar in die paar jaar hebben we al veel bedrijven en organisaties mogen helpen met hun online activiteiten. Denk hierbij aan: inzicht in wat een bedrijf doet, wat online hen oplevert, wat het zou kunnen opbrengen én een concreet en praktisch plan van aanpak om daar te komen. Wanneer een bedrijf geen tijd heeft om online actief te zijn, biedt Get a Grip de mogelijkheid om de uitvoering van de social media en de online activiteiten op te pakken. Tot slot geeft Get a Grip diverse trainingen en workshops: Instagram, LinkedIn, social media planning, e-mailmarketing of SEO schrijven.

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar je! Graag ontvangen we van jou een motivatiebrief, je curriculum vitae en een link naar jouw LinkedIn profiel. De sollicitatie kun je mailen naar lieneke@get-agrip.nl. Vragen over de stage? Mail of bel +318 51 30 35 49 gerust!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us