Workshop Facebook

Regelmatig mogen we voor groepen enthousiaste ondernemers en medewerkers van bedrijven, workshops verzorgen over diverse online onderwerpen. Facebook is altijd een populair onderwerp: niet vreemd als je de marketing mogelijkheden van dit social media kanaal bekijkt! Maar tegelijkertijd haken veel bedrijven na een enthousiaste start, toch af. Te weinig bereik, te weinig interactie en geen resultaat terwijl het veel tijd kost. Jammer en zonde van de energie die er in is gestoken. Daarom helpen we ondernemers graag met inzicht en een aanpak die wel werkt! 

Facebook succesvol inzetten voor je bedrijf

In opdracht van Ondernemersvereniging Dijkcentrum Roosendaal, december 2016 

Ruim 20 winkels zijn aangesloten bij deze actieve ondernemersvereniging. Het bestuur wil haar leden graag handvaten geven om zo goed mogelijk te kunnen ondernemen: kennis van de online mogelijkheden, meer specifiek social media, hoort daar ook bij. Uit navraag bij de leden bleek dat er behoefte was aan extra uitleg over de mogelijkheden en aanpak van Facebook: hoe zet je je bedrijfspagina nu zodanig is dat je ook echt resultaten ziet? 

Lieneke verzorgde een avondvullende workshop 'in 10 stappen Facebook succesvol inzetten voor je bedrijf' voor deze groep enthousiaste ondernemers en medewerkers. Veel goede vragen, veel interesse en enthousiasme over de mogelijkheden van Facebook! En onderstaande reacties, daar doen we het voor ;). 

'Het was een interessante workshop, we hebben veel geleerd en zijn nu druk in de weer met onze eigen FB-pagina!' Blokker Dijkcentrum Roosendaal

'We waren verrast door de geweldige presentatie en duidelijke uitleg over het gebruik van Facebook door de ondernemer. Veel geleerd. We gaan ermee aan de slag.Bedankt Lieneke.' Chulo Fashion