Discussieleider Genootschap Ondernemers Zeeuws-Vlaanderen

Opdracht: paneldiscussie leiden over toekomst van Terneuzen

Oud en nieuw in mei – bijeenkomst door Het Genootschap Ondernemers Zeeuws-Vlaanderen

Op 18 mei 2017 organiseerde het Genootschap een event met een terugblik in de tijd in combinatie met een blik op de toekomst. Zo’n 50 genodigden gingen terug in de tijd tijdens een rondleiding door Terneuzen.  Never a dull moment met Maikel Harte die allerlei ‘waarheden’ over het oude Terneuzen op smakelijke wijze kan vertellen.  Na een borrel en ambachtelijke frieten met stoverij in ‘De Vliegende Hollander’ ging het richting “De Paerdestal” voor onze sprong naar de (nabije) toekomst. Wat voor kansen bieden al die ontwikkelingen en grote projecten zoals Maintenance Value Park en De Nieuwe Sluis nou aan ondernemers?

Paneldiscussie: kansen voor ondernemers

Lieneke mocht de discussie van het panel leiden, bestaande uit Harm Verbeek van De Nieuwe Sluis, Ferdie Hermans van Maintenance Value Park & Ab de Feijter van Gemeente Terneuzen. Dit leverde heldere en interessante informatie op over de gevolgen van de Nieuwe Sluis, MVP en ontwikkelingen binnen de gemeente. Aan de hand van stellingen werd interactie gecreëerd met het publiek en dit leverde een interessante en dynamische avond op. Ook kritische vragen werden met openheid, kennis en enthousiasme beantwoord door het panel. Voor Get a Grip erg leuk om betrokken te zijn bij zo’n interessant en actueel event; prima georganiseerd door Het Genootschap Ondernemers ZVL . Direct bij de voorbereiding werd Lieneke nauw betrokken; een plezierige samenwerking met een enthousiast groepje ‘trekkers’. Het Genootschap spreekt van een super geslaagd event!

Marie-Louise Verras, bestuurslid Genootschap: 'Chapeau Lieneke! Zo betrokken bij de voorbereiding, handige tips waar we veel aan hadden - zoveel werk en een top resultaat. Ik hoorde vanmorgen tijdens het netwerk ontbijt enkel maar positieve reacties.’

Meer informatie over het Genootschap Ondernemers Zeeuws-Vlaanderen

panel toekomst van terneuzen en lieneke