Online zichtbaarheid tijdens Boost Your Beauty Business event
arrow_drop_up arrow_drop_down
23 oktober 2018 

Online zichtbaarheid tijdens Boost Your Beauty Business event

Heb je vragen over beauty? Stel ze aan Lieneke of Daphne…
Donderdag 11 oktober waren zij namelijk aanwezig bij het Boosty Your Beauty Business event in Terneuzen, georganiseerd door Beautyleverancier.nl. Lieneke verzorgde voor de aanwezige beauty professionals een inspirerende workshop over hoe je social media inzet voor je beauty business en Daphne zette al haar social skills in tijdens het event en zorgde voor een live verslaglegging via Instagram en Facebook. Naast onze online bijdrage waren er sprekers over gezonde voeding en over hoe je jouw beauty business laat renderen. Het was een geslaagd event; de deelnemers reageerden enthousiast op alle inspiratie en informatie.

Online zichtbaarheid

Organiseer je een event, denk dan goed na over online zichtbaarheid om het event te boosten. In de aanloop naar, en ook na afloop is de inzet van social media belangrijk, maar zeker ook tijdens het event zelf is dit enorm waardevol. Bijvoorbeeld wanneer je hetzelfde event volgend jaar nog een keer organiseert. Zo haal je geïnteresseerden die dit keer niet zijn gekomen, net over de streep om er de volgende keer wél bij te zijn. Laat zien dat ze het volgende event niet mogen missen!

Behind the scenes

Een kijkje achter de schermen van jouw evenement kan je op verschillende manieren geven. Met name Instagram biedt vele mogelijkheden, bijvoorbeeld Instagramstories is hiervoor ideaal. Een video delen via LinkedIn behoort ook bij de opties, en Facebook biedt net als Instagram de mogelijk om verhalen te delen. Neem je volgers mee bij wat er allemaal gebeurt gedurende de dag. Niet alleen voor de mensen die niet komen is dit interessante content, maar zeker ook voor de mensen die wel naar het event komen. Hen kan je teasen met video’s of foto’s van de voorbereidingen en wat hen deze dag te wachten staat. Ook live gaan via social media is een aanrader, dit kan met zowel Instagram als Facebook.

Meer info over Facebook Live en tips waar je direct zelf mee aan de slag kan, lees je hier.

Hulp nodig tijdens jouw event?

Wil jij ook liveverslaglegging via social media tijdens jouw event? Ben je op zoek naar een spreker of dagvoorzitter? Of wil jij een mooie video met sfeerimpressie die je na afloop kunt delen via jouw social media? Let’s talk! We helpen je er graag bij!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us
Wij maken gebruik van cookies