Online zichtbaarheid tijdens Boost Your Beauty Business event
23 oktober 2018 

Online zichtbaarheid tijdens Boost Your Beauty Business event

Heb je vragen over beauty? Stel ze aan Lieneke of Daphne…
Donderdag 11 oktober waren zij namelijk aanwezig bij het Boosty Your Beauty Business event in Terneuzen, georganiseerd door Beautyleverancier.nl. Lieneke verzorgde voor de aanwezige beauty professionals een inspirerende workshop over hoe je social media inzet voor je beauty business en Daphne zette al haar social skills in tijdens het event en zorgde voor een live verslaglegging via Instagram en Facebook. Naast onze online bijdrage waren er sprekers over gezonde voeding en over hoe je jouw beauty business laat renderen. Het was een geslaagd event; de deelnemers reageerden enthousiast op alle inspiratie en informatie.

Organiseer je een event, denk dan goed na over online zichtbaarheid om het event te boosten. In de aanloop naar, en ook na afloop is de inzet van social media belangrijk, maar zeker ook tijdens het event zelf is dit enorm waardevol. Bijvoorbeeld wanneer je hetzelfde event volgend jaar nog een keer organiseert. Zo haal je geïnteresseerden die dit keer niet zijn gekomen, net over de streep om er de volgende keer wél bij te zijn. Laat zien dat ze het volgende event niet mogen missen!

Een kijkje achter de schermen van jouw evenement kan je op verschillende manieren geven. Met name Instagram biedt vele mogelijkheden, bijvoorbeeld Instagramstories is hiervoor ideaal. Een video delen via LinkedIn behoort ook bij de opties, en Facebook biedt net als Instagram de mogelijk om verhalen te delen. Neem je volgers mee bij wat er allemaal gebeurt gedurende de dag. Niet alleen voor de mensen die niet komen is dit interessante content, maar zeker ook voor de mensen die wel naar het event komen. Hen kan je teasen met video’s of foto’s van de voorbereidingen en wat hen deze dag te wachten staat. Ook live gaan via social media is een aanrader, dit kan met zowel Instagram als Facebook.

Meer info over Facebook Live en tips waar je direct zelf mee aan de slag kan, lees je hier.

Wil jij ook liveverslaglegging via social media tijdens jouw event? Ben je op zoek naar een spreker of dagvoorzitter? Of wil jij een mooie video met sfeerimpressie die je na afloop kunt delen via jouw social media? Let’s talk! We helpen je er graag bij!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us